سلام
1- توی ارشد چیزی زیادتر از لیسانس یاد نمیگیرید شاید فقط چند واحدش فرق کنه.اینو فقط من نمیگم یکی از بهترین استادای منم میگفت. فقط اگر کارهای تحقیقاتی خودتون انجام بدید که اطلاعاتتون زیاد شه. که اونم میشه به ضورت ازاد انجام داد .بدون هیچ استرسی وفشاری
2- پایه حقوق هم لیسانس با فوق لیسانس زیاد فرق نداره.حدود 30یا40 هزارتومن
3- اگر از لحاظ اعصاب خیلی عالی هستین برین. چون واقعا اعصاب فولادی میخواد. استرس های دوران ارشد خیلی زیادن.خیلی به ادم فشار وارد میشه (تو خوابگاه بودیم یکی از بچه ها جوری گریه میکرد گفتیم حتما کسی ازش فوت شده.اما وقتی پرسیدیم گفت که فشاره درسه، یا فکر خودکشی تو سر خیلی از بچه ها بود.حتی تحمل کوچکترین صدا رو نداشتند. افسردگی ، ناامید شدن ، سفید شدن موها و ... از این موارد زیاده) البته این کاملا به این بستگی داره که شما خودتون بخواین چجوری کارهاتونو انجام بدید.بعضیا براشون مهم نیستو کارهای ساده رو انجام میدن.ابعضی ها پروژه های بزرگ رو برای یادگیری بیشتر و پیشرفت انتخاب می کنند.که در مورد دوم احتمال موارد بالا خیلی زیاد میشه.
4- کلاس ها رو هم بعضی دانشگاه ها طول هفته پخش میکنند که دانشجو نتونه کار بیرون انجام بده. بعضیا هم دو روز در هفته . چندتا از هم کلاسی های ما بودند که بعد از چندین سال ارشد قبول شده بودند و چون کارمند دولت بودند.اون روزهایی که قرار بود بیان دانشگاه رو مرخصی میگرفتند.
پ.ن. من خودم اصلا به ابجیم توصیه نکردم بره و منصرفش کردم.چون خیلی حساس بود
امیدوارم بهترین تصمیمو بگیرید .
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)