به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 09 بهمن 94 [ 18:36]
    سطح
    18
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    41

تشکرشده 40 در 19 پست

Array
    سلام شاپرک نازنین :

اولا خیلی خوشحالم که تونستید با همسرتون به مسافرت برید چون واقعا واسه بازسازی روحیه آدم خیلی موثره

دوما از این که تاین حد شوهرتون رو دوست دارید از طرفی هواشو دارید حالا هم که الحمد لله جو خانواده تون آرومه

سعی کنید این آرامش رو حفظ کنید

یادمون باشه حفظ آرامش برای تصمیم گیری درست و ارائه رفتار مناسب در زمان مناسب ( مدیریت رفتار و زمان ) نقش حیاتی داره

اما در مورد اینکه تو چند روزی که همسرتو نیست و سپری کردن این دوره :

1 - موندن در خونه به تنهایی ممکنه به صلاح شما نباشه ، چون معمولا قشر خانم ها در این شرایط آسیب پذیر تر خواهند بود .

پیشنهاد : شما نمی تونید با همسر دوستان شوهرتون رابطه برقرار کنید ؟

اگه بتونید همسرتون رو راضی کنید تا با دوستاش صحبت کنه این چند روز که اونا نیستند شما خانمها هم با هم باشین

فکر کنم اگه این ایده عملی بشه خیلی هم به شما خوش بگذره و هم از طرفی خیال شوهراتون راحت باشه ( البته فکر کنم گفتید یکی دو تا شون مجردن ) ببخشید یادم نبود دوستاش مجردن اما این پیشنهاد رو پاک نمی کنم واسه دوستان دیگه که ممکنه مشکل شما رو داشته باشند . اما راه های دیگه :

اگر کسی بتونه بیاد پیشتون مثلا خواهری یا دختر خاله ای ، کسی که هم با هم راحت باشین و هم مشکلی واسه چند شب موندن پیشتون رو نداشته باشه ، این جوری دیگه لازم نیست به مادرتون هم چیزی بگید

اما اگه کسی نیست بیاد پیشتون بمونه بهترین راه همون رفتن پیش خانواده تون هست حالا اگه با خانواده شوهرتون راحتین یا حد اقل بتونید چند روزی تحمل شون کنید مشکلی پیش نمی یاد .

اگه بخواهید برید خونه پدری و پیش مادرتون اون وقت باید یک سری کار رو انجام بدین :

اولا این که سعی کنید مادرتون رو توجیه کنید که چون این شوهر بنده خدای من از صبح تا شب داره واسه من و زندگیم جون میکنه پس حق داره گاهی اوقات اون جوری که دوست داره بره تفریح و سفر

به مادرتون اطمینان بدین که شوهرتون حسابی دوستتون داره و شما هم کاملا بهشون اعتماد دارید .

توجه ،‌توجه :

خیلی وقته میخوام تو پست هایی که می نویسم یک نکته ای رو یادآوری کنم اما موقعیتش پیش نمی اومد ، حالا وقتشه که بگم :

تا حالا فکر کردین که داشتن روابط محدود بین دوستان و آشنایان چه فوایدی داره و از طرفی قطع ارتباط با دوستان و گروه همسالان میتونه چه ضرر هایی داشته باشه ؟

درسته که در دوران متاهلی رفیق بازی و یاد فیل مجردی ممنوعه اما رفت و آمد با دوستان متاهل خیلی میتونه تو روحیه و آرامش آدم تاثیر بذاره

یک تجربه :

من به شخصه به خاطر مشغله کاری که دارم خیلی اهل رفت و آمد با دیگران نیستم چون کارم بی نهایت زیاده نمی تونستم خیلی بریم به دوستانمون سر بزنیم ، خبری بگیریم ، گعده شبانه ای ( شب نشینی ) داشته باشیم خلاصه تا چند ماه پیش که حسابی از نظر روحی و روانی بهم ریختم طوری که اصلا اخلاقم عوض شده بود و الکی به همه چی گیر میدادم ، هر کار میکردم این کار رو نکنم باز هم یه جاهایی حساب کار از دستم در میرفت و یه وقتایی اثراتی از افسردگی و پرخاشگری در رفتارم مشاهده میکردم

با یکی از دوستام در مورد مشکلم صحبت کردم و اون پس از چند روز بررسی گفت فلانی تا حالا چقدر بیرون میری ؟ با دوستات ،‌با خانواده ، با فامیل منم گفتم تقریبا هیچی .

این قدر سرم شلوغه که وقت بیرون رفتن و شب نشینی رو ندارم از طرفی چون چند سال بعد ازدواجم یکسره مشغول کارم و وقت اضافه ندارم اکثر دوستان دوران مجردی ام رو از دست دادم تقریبا تنها شدم ، اما چون همسر خوبی دارم هیچ وقت متوجه این تنهاییم نشدم ،

وقتی روابطم رو با دوستام مرور کردم دیدم قبلا همیشه هر چند روز یکبار دور هم جمع میشدیم ، میگفتیم و میخندیدیم

اما الان دیگه به یک سلام از راه دور و یه سر تکون دادن خلاصه شده ، دیدم خیلی اشتباه کردم
    خیلی اشتباه کردم که ارتباط با دوستان رو تا این حد نادیده گرفتم و از اون روز سعی کردم با چند تا از دوستان که حالا متاهل هم هستند رابطه برقرار کنم

یا دوستان متاهل جدید در دور وبرم پیدا کنم همین طور هم شد ، دوستی پیدا کردم که از خودم چند سال بزرگتره اما بسیار با روحیه و شادابه

همسرش هم با اینکه از همسرم خیلی بزرگتره ( اختلاف سنی ها مون از 10 سال هم فکر کنم بیشتر باشه ) ولی روابط عمومی بسیار بالایی داره و از طرفی بسیار با روحیه و شادابه

اینه که وقتی ما رو به خونه شون دعوت کردند و به خونه شون رفتیم چنان با هامون گرم و صمیمی رفتار کردند که باورم نمیشد با این همه اختلاف سنی بتونیم این قدر خوب ارتباط برقرار کنیم

اون شب خیلی بهمون خوش گذشت تا حدی که گذشت شب رو اصلا نفهمیدیم و تا نزدیک صبح دور هم حرف میزدیم و میخندیدیم .

این تچربه شیرینی از آغاز یک دوستی تازه بود ، هنوز هم ادامه داره و همهمون خیلی راضی هستیم .

یادومن باشه یه مقدار دست و دل بازی در جمع های دوستانه اشکال نداره اما سعی کنید افراط نداشته باشه چون ممکنه زمینه دلخوری رو فراهم کنه ، تفریط هم نباشه چون طرفمون فکر میکنه خسیس هستیم و نتیجه عکس از این ارتباط بدست میاد .

در کل تو این جور روابط با حفظ اعتدال باید طوری عمل کرد که همه احساس راحتی داشته باشند ، هر چه مجلس بی ریا تر بهتر و بیشتر به همه خوش میگذره ،

شاپرک خانوم : شما حالا متاهلی و زندگی خودت رو داری ، قرار نیست چون چند روز شوهرتون نیست و میری خونه مامانتون اجازه بدین مادرتون نسبت به شوهرتون بی احترامی کنه یا با گله گذاری اوقات شما رو تلخ کنه

در نهایت اگه مجبور شدی بری خونه مامانت و اون هم ول کن نبود میتونی با تهدید مادرتون که من چند روز اومدم اینجا تنها نباشم نیومدم که شما دق و دلت رو سر من خالی کنی و تهدید به سرکردن تنهایی در خونه بهتر از شنیدن این جور حرفای مادرتونه میتونید این چند روز رو سپری کنید .

یه توصیه هم به مادرتون بد نیست :

اگه بتونید به مادرتون بفهمونید بد نیست گاهی وقتا آدما با دنیای دیگه بیرون از خانواده ارتباط داشته باشند . همین که گفتید با برادرتون هم همین رفتار رو داره ، این کار بسیار غلطی هست و نباید فرزندان رو در داشتن روابط سالم با دوستان در تنگنا قرار داد

و الا منجر به برقرار ارتباط های پنهانی با کسانی خواهد شد که ممکنه خیلی آدما موجهی نباشند ...

این حرکت بسیار میتونه خطرناک باشه مخصوصا در انحرافاتی مثل اعتیاد و دوستان ناباب یا غیر همجنس و ....

دیگه وقت ندارم باید جایی برم اگه سوالی مونده بنویسید بعدا که اودم جواب میدم - بای

شب خوش - باز هم متشکر - بینا

2. کاربر روبرو از پست مفید بینا تشکرکرده است .

شاپرک 114 (یکشنبه 16 شهریور 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)