سلام گلنار خانم
عالی بود کارهات عالی بود
فقط چند تا نکته :
1- همسرتون سالها با این روش زندگی کرده و با این تفکرات بزرگ شده خوب طول میکشه تا به نظرات شما نزدیک بشه یه ضرب المثلی میگه زن و شوهر مثل دوتا سنگ آسیاب می مونند که تازه سرهم شده مدتی باید همدیگرو بسابن تا با هم تنظیم بشن یا دتون باشه صبر صبر صبر صبر صبر حوصله حوصله حوصله حوصله پشتکار پشتکار پشتکار
2- این مباحث دارای نوسان هم هست فکر نکنید با تلاشهای شما همیشه این مسیر رو به پیشرفته بعضی وقتها هم عقب گرد داره مهمه که شما مایوس و نامید نشید ممکن یک روز همسرتون دوباره عکس العمل بدی نشان دهد سرخورده نشید راهو ادامه بدید
همسرتون خودش کلیدو دست شما داده و بهترین راهنمایی رو کرده : شوهرم میگه خواسته هات بگو با زبون و روی خوش من روشون فک میکنم و همه جوانب می سنجم و حرف اخر میزنم
خوب حالا یه قدم برو جلو خواسته هاتو بگو قبلش خوب فکر کن همه جوانبم بسنج و خودت با همان روی خوش و زبان نرم همه جوانبو براش بگو اما یه طوری بگو و هدایتش کن که تصمیم مورد نظرت رو بگیره بعد تنهاش بزار تا فکر کنه اصلا بمبارانش نکن
مثال:
فکر کن شوهرت قرمه سبزی خیلی دوست داره ولی شما اصلا دوست نداری و می خوای جاش فسنجون رو که خودت دوست داری و برعکس شوهرت دوست نداره تو لیست غذای خانواده بیاری خوب چی کار می کنی ؟ معلومه هردوشو درست می کنی میزاری جلوی همسرت میگی هر کدومو دوست داری بخور اما کمی (بدون اینکه تابلو بشه ) سبزی قرمه سبزی رو میسوزونی تا کمی مزه اش خراب بشه از اون ور طعم دهنده هایی که همسرت دوست داره رو به فسنجون اضافه می کنی و حسابی تزیینش می کنی و با تکیه به علاقه ای که بهت داره میگی به خاطر من فقط کمی از این فسنجون بخور این طوری به تدریج همسرت آروم آروم بدون دعوا و داد و بیداد خودش نظری مطابق نظر تو پیدا می کنه از اون ور خودش تصمیم آخرو گرفته (وای چقدر این مطلب بدآموزی داشت)
مبحث زندگیم همین طوریه
تشویق همسرتون فراموش نشه بابت پیشرفتاش

علاقه مندی ها (Bookmarks)