به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 06 شهریور 93 [ 17:31]
    سطح
    8
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 5
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    25

تشکرشده 7 در 7 پست

Array
    ممنون از توجهتون و پاسخ هایی که دادین ...
    راستش این دخترخانم از فامیلای خیلی نزدیک دامادمونه . دختر خواهرم که معمولا با ایشون در ارتباطه میگه من اونو می شناسم . براش اخلاق خوب خیلی بیشتر از مادیات اهمیت داره . برا همینم به این مسئله خوشبین شدم که دختره اهل چشم و هم چشمی نیست و طبق چیزایی که از خانواده خواهرم شنیدم اخلاقش خیلی شبیه خودمه. بنابراین یه کم خاطرم از دختره جمع تره .
    در مورد اینکه گفتین باید اهل کار باشین و تلاشی که می کنین ، خدا رو شکر دستم به دهنم می رسه و همه سعی و تلاشمو برای خوشبختیش می کنم ولی فکر نمی کنم به پای اون دامادشون برسم . دامادشون تحصیلاتش از من پایین تره و شغل آزاد داره ولی توی این هفت هشت سالی که ازدواج کرده الان ماشین و خونه از خودش داره و هر روزم پیشرفت می کنه . من امیدم رو هیچ وقت از دست نمی دم و همه سعی خودمو می کنم که بهترین ها رو به دست بیارم تو زندگیم ، و راستش یکی از مسائل مهم تو زندگیم این بوده که هیچ وقت خودمو با کسی مقایسه بی جا نکنم و برای حرف مردم زندگی نکنم . ولی می ترسم بعدا غر زدنای خانواده های شروع بشه که اصلا تحمل شنیدن سرزنشای بیجا رو ندارم . می خوام خودم باشم و با توجه به اون چیزی که شرع و دین گفته زندگی خودمو با قدرت ادامه بدم و خودمو با کسی مقایسه نکنم.

ولی خانواده من اصرار می کنن که بهتره مورد دیگه ای پیدا کنی . به پای دامادشون نمی رسی . فقط هم مسئله دامادشونه وگرنه خودشون از نظر همه چی مثل خودمونن.
    و مورد دیگه ای که خانواده باهاش مخالفن ترس از مخالفت اوناس ... چون بعدا چشمشون تو چشم اونا می افته و نمی خوان خودشونو بالاتر از ما فرض کنن !!!!!
    ما از یه خانواده شهرستانی هستیم و ازدواج به شیوه سنتی اینجا خیلی رواج داره . ولی من خودم به شخصه موارد زیادی رو نمی شناسم و هر کسی رو معرفی می کنن ، تا حالا از نزدیک ندیدم و این که تو کوچه و خیابون به راحتی بشه کسی رو نشون داد و انتخاب کرد یه کم مشکله. ولی این دخترو من دیدم و پسندیدم و به طور کم و بیش با خانواده شون آشنا هستیم .
    حالا به نظرتون بازم وصلت با خانواده ای که دامادش از آدم سرتر باشه ، کار عاقلانه ای هست یا بعدا باعث پشیمونی میشه؟
    ویرایش توسط Hadi68 : سه شنبه 21 مرداد 93 در ساعت 15:16 دلیل: دلیل خاصی نیست

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)