سلام
منم تو اینترنت نگاه کردم اینا رو نوشته بود گفتم شاید به دردتون بخوره :
مغز ما با اطلاعت کار میکنه.
اطلاعات آدما در مغز به دو صورت مخفی و آشکار تقسیم میشن.
در واقع ضمیر ناخودآگاه همون اطلاعات مخفی ما هستن و ضمیر خودآگاه اطلاعات آشکار. و چیز دیگه ای به جز این نیست فقط اطلاعاته و قدرت خاص یا قسمت خاصی از مغز و یا... نیست.
مغز آدم خیلی پیشرفته اس و در یک ثانیه میتونه به اندازه ی n تا ابرکامپیوتر تحلیل انجام بده و اطلاعات رو تو خودش ضبط کنه. بنابراین تمامی چیزایی که میبینیم و میشنویم و یا با سایر حس هامون درک میکنیم توی مغز ما ثبت میشن.
مغز اینکارو بیخودی انجام نمیده بلکه یک هدف معین داره.
برای مثال همین صفحه ای که دارید نگاه میکنید به شما یک سری اطلاعات آشکار میده و یک سری اطلاعات پنهان.
متنی که من نوشتم و شما دارید میخونید به خاطر توجهی که بهش دارید و روش تمرکز کردید اطلاعات آشکار محسوب میشن و شما اونها رو تحت ضمیر خودآگاه در مغزتون تحلیل میکنید.
شما فکر میکنید فقط دارید این متن رو میخونید در حالی که مغز شما داره کل صفحه رو مورد آنالیز قرار میده. تک تک رنگ ها شکلکها و خطوط ، تبلیغات و ...توی مغز شما ثبت میشن و دارن تحلیل میشن و به حافظه سپرده میشن تا بعدا مورد استفاده قرار بگیرن .
دقت کنید همه ی اطلاعاتی که شما دارید میگیرید بعدا قراره مورد استفاه قرار بگیرن. مغز همه رو طبقه بندی میکنه و اینکا رو انجام میده تا در موقع لزوم و دیدن شرایط مشابه عکس العمل سریع نشون بده.
بنابراین شما میتونید خیلی از اطلاعات رو تحت ضمیر خودآگاه خودتون ذخیره کنید فقط با افزایش تمرکزو توجه و آگاهی نسبت به اطراف خودتون. ولی قطعا اطلاعات خیلی زیادی از طریق ضمیر ناخودآگاه در ذهن طبقه بندی میشن. اما عکس العمل انسان بر اساس اطلاعات آشکار اونه.
البته تفاوت اطلاعات آشکار و مخفی دریافتی هم زیادن ...
و در نهایت مغز انسان با توجه به اطلاعات خودش عکس العمل نشون میده . اطلاعات ضمیر خودآگاه باعث میشن شما عکس العمل نشون بدید و آزمایشات متعددی روی آدمهایی که تو شرایط بد بزرگ شده بودن این رو نشون میده.
اینکه ضمیر ناخودآگاه توی رفتار انسان چقدر تاثیر میذاره به هر حال بسته به نوع طبقه بندی شدنش توی مغز هستش.
البته بعضی از اطلاعات هم از تکامل به دست اومدن. مثل اطلاعات ما از ترس از آتیش و ...که نیاکان ما اونها رو به ما منتقل کردن و ما برای اولین بار به محض دیدن آتیش با یادآوری اون اطلاعات عکس العمل نشون میدیم .
نمیدونم آیا این نوع اطلاعات جزو ضمیر ناخودآگاهن ؟
البته من به خاطر بیسوادی همینا رو متوجه شدم ولی خیلی دوست دارم بدونم واقعا ضمیر ناخودآگاه چه جوری اطلاعاتشو وارد عمل میکنه .
البته اطلاعات آقای احساس بهاری خیلی خوب و جالب بود و قطعا انتقال اطلاعات سطح نا خودآگاه به خودآگاه از طریق هیپنوتیزم نباید کار درستی باشه و احتمالا خطرناکه.
موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)