دوست عزیز نه این که من کلا این موضوع رو کلا بخوام رد کنم چون زیاد راجبش تحقیق نکردم ترجیح میدم نظری ندم.. کلا دعا اینا که درسته کلی هم دعا برای گشایش کار داریم..سوره ی ناس و فلق هم که خودش کلی اموزنده هستش..ولی این که شما میری پیش فالگیر میگی من مشکلم این هستش و.. بالاخره اونا هم یه چیزی سمبل میکنند بهت میگند دیگه...
ولی من دو چیز دیگه رو میگم یه وقت میبینی خود ادم یه کارایی میکنه که باعث میشه نشه...من یه مثال میزنم مثلا چون شما توی این سن کم شرایط نسبتا خوبی داره (ببین قصد جسارت ندارم مثال میزنم) مثلا هر جا میرید خواستگاری یکم مثلا مادر یا پدرتون با غرور صحبت میکنند باعث میشه اونا خوششون نیاد..این فقط یه مثال از هزار تا مثالی که میشد زد بودم
دوم این که شما که به مولا علی (ع) اعتفاد داری پس به خدای ایشون هم اعتقاد بیش تری داری پس چرا این قدر دلواپسی !! خدا شاید میخواد شما توی این خواستگاری رفتن ها تجربت بیش تر بشه یا انشالله با اونی که قسمتت هست بیش تر خوشبخت شی پس بد به دلت راه نده...
به نظرم بهتر بود تاپیک میزدی و میگفتی از اون خانم هایی که خوشت اومده و لی اونا نخواستند دلیل اصلیشون چی میتونسته باشه تا شما علمی تر به این موضوع برخورد میکردی..به هر حال درسته شما شرایطی رو داری که خوبه ولی فکرشو بکن ظاهر و طرز صحبت و خیلی پارامتر های دیگه هم مهم هستش و اینا در کنار هم قرار میگیره و خونواده ی دختر خانم ها و خودش میپسندند یا نه ... اگه اینا هم ok هستی میگم نگران نباش..من این قدر دیدم کسایی که این قدر رفتند به در بسته خوردند ولی اخرش خدا یه زن خوب نصیبشون کرده.... و اینم در نظر داشته باش همیشه در لحظه ی اخر که از همه جا ناامید میشی یه دفعه خدا برات یه دری رو باز میکنه که اصلا فکرش رو هم نمی کردی...باور کن..

علاقه مندی ها (Bookmarks)