سلام
ببینید من صرفا بر اساس توضیحاتتون یه احتمال دادم .چون معمولا افرادی که از دوران کودکیشون مورد خشونت و یا بی توجهی والدین قرار میگیرند دچار کمبود محبت میشند.حالا این مورد شما هم پتانسیل این وضعیت رو داره(ولی نمیگم حتما داره بلکه میگم بهتره بررسی بشه).فکر میکنم بد نباشه با گفت و گو (البته من نمیدونم دقیقا تو چه مرحله ای هستید) از مادرش ،پدرش ،نحوه ی رفتار اونا با پسرشون و کلا گذشتش مطلع بشید(البته خیلی ملایم).معمولا با یه جرقه شروع میکنند به خالی کردن خودشون(ولی مرد ها یه مقدار خود دارتر هستند ؛این موضوع رو در نظر بگیرید) بعد اگه این احتمال درست بود میشه با مراجعه به روانشناس مشکل رو حل کرد(البته مرحله ی آزمون احتمال رو هم مشاور میتونه انجام بده).در مورد اینکه میگید اگه کمبود محبت داشته باشه مشکلی پیش میاد یا نه(و بخوام سوالتون رو تکمیل کنم باید بگم "و اگه حل نشه") این مطلب به ذهنم میرسه که شما رفته رفته نقش مادر ایشون رو بر عهده میگیرید و باید یک طرفه عشق ورزی کنید بدون اینکه محبتی دریافت کنید و بعد دو-سه سال خودتون کمبود محبت میگیرید.
پس اول از این حدس مطمئن بشید ؛
ضمنا مساله ی سن رو دیگه کاریش نمیتونید بکنید(اگه از نظر شما مشکل باشه؛از نظر من هست).
با توجه به اینکه تازه عضو شدید محض اطلاعتون میگم که بنده متخصص نیستم و صرفا بر اساس مطالعات علمی و میدانی شخصیم نظرم رو میگم .