به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 20

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام آقای 1234567

من الان منظورتون را از عطر فهمیدم.بله برای خودشون خوبه.

من در مورد اینکه در قرآن مشخصا در این زمینه عطر چیزی آمده باشه،نخوندم.فقط می دونم که در قرآن جلب توجه نامحرم توسط زیبایی های زنانه حرام است.و فکر می کنم بوی خوش زن به صورت مشخص برای مردان جالب توجه و تداعی کننده و جزء زیبایی های زن باشد.

حتی من در یک وبلاگ(ما زنان مقصریم) خواندم که آقایی می گفت بوی عطر برای من تحریک کننده است.شاید برای عده ای تحریک کننده باشد شاید برای عده دیگری نه.ولی به نظرم باید جنبه احتیاط را در نظر گرفت.

البته احادیث موثقی داریم از پیامبر اکرم که عطر برای زنان به گونه ای که نامحرم حس کند را حرام دانسته.مراجع تقلید هم همین فتوا را دادند..من هم طبق تجربه خودم در دانشگاه دیدم وقتی دخترانی که عطر می زنند نظر من دختر را جلب می کنند.دیگه چه برسه به پسرها!(که من نمونه اش را دیدم.)

فقط می خوام به صورت کلی یک حرفایی را به دختران هم سن خودم بزنم:

من خودم هیچ وقت در بیرون و در دانشگاه نه آرایش کرده ام و نه عطر زده ام.حتی لباسم هم ساده بوده.اما مرتب.

درسته که هیچ وقت تو دانشگاه آقایی مستقیم ازم خواستگاری نکرده اما به جاش تقریبا هر کس که منو می شناسه به خاطر حجاب و حیا به من خواستگار معرفی کرده.به نظرم مهم این بوده که من همیشه در مجالس زنانه بهترین لباس ها و آرایش را داشتم.و همیشه گرم و صمیمی بوده ام.تا حد توانم هم (البته نه به خاطر خواستگارها!) همیشه به همه کمک کرده ام.اتفاقا اگه دختری زیبا(در حد به دل نشستن) باشه و محجبه و بدون آرایش خواستگارش خیلی بیشتره تا کسی که زیباییش را با آرایش بیشتر کنه.( ای کاش فرهنگ معرفی کردن دختران خوب همه جا ،جا بیفته!)

من با اینکه زیبایی را خیلی دوست دارم ولی هیچ وقت دوست ندارم زیباییم به نگاه ناپاک آلوده شود به این امید که در آینده خداوند همسری به من بدهد که نگاه آلوده نداشته باشد و خدای نکرده اهل چشم چرانی و فیلم های بد نباشد.من امیدم به حرف خدا در قرآنه(مردان پاک برای زنان پاک).

اما ممکنه وقتی دختری وضع جامعه را ببینه که مردان چقدر زود جلب زیبایی های ظاهری می شن؛ خودش را با آرایش و گریم بسیار زیبا کنه.که من نمونه اش را در دانشگاه دیده ام.دختری که اصلا زیبا نبود ولی با گریم طوری آرایش کرده الان از همه زیباتره!(معجزه گریم!اگه کسی قبلا اونو ندیده باشه نمی تونه بفهمه که با گریم این قدر خوب شده!)این خانم عطر می زنه.و خیلی هم با پسرا راحته و ممکنه خیلی ها هم جذبش بشن.(اما مهم اینه که چه گروهی و با چه قصدی!!!)

خدا را شکر که سیمین جان شما جزء این گروه نیستی.و ان شاالله از طریق درست فرد پاکی را جذب کنی.فردی که زیبایی واقعی را ببیند.برای اینکه چنین کسی را جذب کنی اول باید خودت زیبایی های واقعی خودت را ببینی.اگر این طور نباشد نمی شود انتظار داشت دیگران زیبایی ها و جذابیت های تو را ببینند!

راستی سیمین جان سوال فرشته مهربان را حتما جواب بده!

2. 5 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

capitan (دوشنبه 28 بهمن 92), mercedes62 (سه شنبه 29 بهمن 92), simin (شنبه 24 اسفند 92), toojih (دوشنبه 28 بهمن 92), فرهنگ 27 (سه شنبه 29 بهمن 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)