به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 20 دی 00 [ 13:07]
    سطح
    95
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 683
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,759

تشکرشده 3,304 در 1,073 پست

Array
    سلام
    شرایط سختی داری الیته می تونی کاری کنی که دوباره به آرامش برسی
    1- سعی کن گیر ندی چون هر چی بیشتر کنکاش کنی و سوال و ... بدتر میشه و روش به روت باز میشه . پس حد و حدود رو نگه دار
    چون زندگیت رو دوست داری پس می تونی بسازیش تلاشت رو بکن .
    2- همین که انکار میکنه یعنی میفهمه کار بدیه که باید پوشوندش پس نقطه امیدواری وجود داره
    3- شما سعی کن محیط خونه رو شاد کنی وقتش رو پر کنی . طوریکه خودش نخواد سمت کسی بره نه اینکه شما مجبورش کنی

- - - Updated - - -

سلام
    1- سعی کن گیر ندی چون هر چی بیشتر کنکاش کنی و سوال و ... بدتر میشه و روش به روت باز میشه . پس حد و حدود رو نگه دار
    2- همین که انکار میکنه یعنی میفهمه کار بدیه که باید پوشوندش پس نقطه امیدواری وجود داره
    3- شما سعی کن محیط خونه رو شاد کنی وقتش رو پر کنی . طوریکه خودش نخواد سمت کسی بره نه اینکه شما مجبورش کنی

2. 6 کاربر از پست مفید zendegiye movafagh تشکرکرده اند .

alireza35 (سه شنبه 29 بهمن 92), deljoo_deltang (سه شنبه 29 بهمن 92), khaleghezey (یکشنبه 04 اسفند 92), paiize (یکشنبه 04 اسفند 92), toojih (سه شنبه 29 بهمن 92), هم آوا (یکشنبه 04 اسفند 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 بهمن 92 [ 11:07]
    سطح
    1
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 9
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 7 در 3 پست

Array
    سلام ودرود بر شما من با خواند راهنمایی شما از دیروز آروم شدم وبند بند راهنمایی شما رو سعی کردم که عمل کنم منونم واقعا با این راهنمایی کوچولو من از دیروز حالم خوب شده وشوهرم هم طبیعی رفتار میکنه چون مثل گفته شما من هروز وهر لحظه بهش گیر میدادم "چرا تیشرت این رنگی پوشیدی چرا گوشیتو گذاشتی توجیبت...... "که دیگه گیر دادنو تعطیل کردنم چون گیر که میداد م مثل گفته شما روش به روم باز شده بودکه درست شده نرمال رفتار میکنه.
    با همسرم که نشستیم حرف زدیم بهم گفت: من که میبینم تو ناراحت میشی عذاب وجدان میگیرم باخودم میگم من با این خانمم چرا اینجوری رفتار میکنم که من چیزی نگفتم فقط بهش گفتم توکه میبینی من ناراحت میشم چرا اذیت میکنی کاری میکنی که من ناراحت بشم.
    محیط خونه رو هم امروز شاد نگه داشتم بنا به گفته شما تاثیر خوبی داشت مثلا "چون همسرم چند روز بود نهار ش رو بیرون میخورد بهش صبحی اس ام اس زدم که برات نهار درست میکنم بیرون چیزی نخوری بیا خونه منتظرتم" ولی دیگه چون همسرم سرش شلوغه باتوجه به شغل پزشکیش نمیتونم باهاش زیا وقت بگذرونم در روز حدودا 2یا 3ساعت باهمیم اونم که یا استراحت میکنه یا پای تلویزیون یاپای کامپیوتر شبم که میاد که خونه ساعت 12 یا من خوابم یا اون کار داره.
    ولی امروز بطور استثناء بعد ازظهر تا عصر باهم رفتیم بیرون.
    به هر حال امروز روز خوبی رو پشته سر گذاشیم و اعصابم هم آروم شده ممنونم از شما .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط zendegiye movafagh نمایش پست ها
    سلام

- - - Updated - - -

سلام
    سلام ودرود بر شما من با خواند راهنمایی شما از دیروز آروم شدم وبند بند راهنمایی شما رو سعی کردم که عمل کنم منونم واقعا با این راهنمایی کوچولو من از دیروز حالم خوب شده وشوهرم هم طبیعی رفتار میکنه چون مثل گفته شما من هروز وهر لحظه بهش گیر میدادم "چرا تیشرت این رنگی پوشیدی چرا گوشیتو گذاشتی توجیبت...... "که دیگه گیر دادنو تعطیل کردنم چون گیر که میداد م مثل گفته شما روش به روم باز شده بودکه درست شده نرمال رفتار میکنه.
    با همسرم که نشستیم حرف زدیم بهم گفت: من که میبینم تو ناراحت میشی عذاب وجدان میگیرم باخودم میگم من با این خانمم چرا اینجوری رفتار میکنم که من چیزی نگفتم فقط بهش گفتم توکه میبینی من ناراحت میشم چرا اذیت میکنی کاری میکنی که من ناراحت بشم.
    محیط خونه رو هم امروز شاد نگه داشتم بنا به گفته شما تاثیر خوبی داشت مثلا "چون همسرم چند روز بود نهار ش رو بیرون میخورد بهش صبحی اس ام اس زدم که برات نهار درست میکنم بیرون چیزی نخوری بیا خونه منتظرتم" ولی دیگه چون همسرم سرش شلوغه باتوجه به شغل پزشکیش نمیتونم باهاش زیا وقت بگذرونم در روز حدودا 2یا 3ساعت باهمیم اونم که یا استراحت میکنه یا پای تلویزیون یاپای کامپیوتر شبم که میاد که خونه ساعت 12 یا من خوابم یا اون کار داره.
    ولی امروز بطور استثناء بعد ازظهر تا عصر باهم رفتیم بیرون.
    به هر حال امروز روز خوبی رو پشته سر گذاشیم و اعصابم هم آروم شده ممنونم از شما .

4. 5 کاربر از پست مفید خانمی63 تشکرکرده اند .

deljoo_deltang (سه شنبه 29 بهمن 92), khaleghezey (یکشنبه 04 اسفند 92), کاغذ بی خط (چهارشنبه 27 فروردین 93), zendegiye movafagh (یکشنبه 04 اسفند 92), شایسته89 (سه شنبه 29 بهمن 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)