به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 28 , از مجموع 28
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 07 مهر 93 [ 19:18]
    سطح
    14
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 87
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 9 در 8 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza 12 نمایش پست ها
    به نظرم شما اینقد محکم نگو عشق عشق عشق،با هر کسی میخوای رابطه داشته باشی خیلی راحت بگو میخوای فقط دوست دخترت باشه!!یا قبول میکنه یا نمیکنه چون تو این سن هنوز نمیتونی درون خودت رو کنترل کنی و بگی واقعا عاشقشم و بری درخواست ازدواج بدی!!میدونی برای همه حتما پیش اومده گاهی فقط دوست داریم چیزی که ما میگیم درست باشه و همه حرف مارو قبول کنن کلی راه بزارن جلوی پامون که ما مستقیم بریم تو خوشی در صورتی که اون جلو خوشی نیست بلکه یه چاه عمیقه که نه تنها به خودت بلکه به یه نفر دیگه هم اسیب میزنه
    ما تو ایران چون دوست دخترو پپسر عرف نیست از این مشکلا داریم و بعضی افراد که شما هم شاید شاملش بشین میرن با پیشنهاد ازدواج به یه دختر معصوم کلی اونو معطل میکنن و خوش میگذرونن و آخرش هیچی به هیچی میگن ما همو درک نمیکنیم و باید جدا بشیم در صورتی که یه دخترخیلی بهتر دیدنااا
    ببین اگه میبینی تو خارج خیلی راحت با هم دوست میشن برای اینه که هر دو نفرشون میدونن قرار نیس با هم ازدواج کنن!!با هم خوش میگذرونن و اخرش یا واقعا عاشق هم میشن یا نمیشن
    ولی اینجا نه،پس شما هم فعلا که نه کار داری نه به نظرم هنوز به سن ازدواج رسیدی هر کسی خوشت اومد برو بگو من میخوام دوست دخترم باشی نه اینکه بگی بیا ازدواج کنیم ولی الان نه بلکه 10 سال دیگه که من خونه بگیرم ماشین بگیرم کار پیدا کنم.................... اینجوری این وسط یهو یه دختر خانومی پیدا میشه که هم خوشکله هم خوناده داره هم اصیله هم همه معیارای تو رو داره هم کلی خوبیه دیگه و از همه مهمتر تو هم ازش خوشت اومده!!!خب حالا تو میری با اون دختر قبلی یا اون دومی و از اونجایی که همه عاقلان میگن اگه عاشق دو نفر شدی برو سراغ دومی طبیعتا شما هم دومی رو انتخاب میکنی و اون دختر معصوم اولی دچار یه شکست روحی و عاطفی میشه ولی شمای گل پسر داری بهترین دوران عمرتو سپری میکنی!!!پس به جای اینکه از الان یه دخترو به بهانه ی ازدواج معطل کنی برو بگو بیا دوست دخترم باش که باهم خوش بگذرونیم و این وسط هر کی هر کس دیگه ای رو مناسب تر دید بره با اون!!!!اگه اینجوری قبول کرد که کرد و نکردم که نکرد!!!
    اصلا از نحوه حرف زدنت خوشم نیومد انگار باهام دعوا داری....
    والله

2. کاربر روبرو از پست مفید m0341 تشکرکرده است .

1234567 (شنبه 12 بهمن 92)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    چهارشنبه 29 مرداد 93 [ 02:40]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    42

تشکرشده 124 در 45 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط m0341 نمایش پست ها
    اصلا از نحوه حرف زدنت خوشم نیومد انگار باهام دعوا داری....
    والله
    داداش گلم دعوا چیه اخه!!شما یه چیز اشتباهی تو فکرته همشم اصرار میکنی که فقط چیزی که تو میگی درسته بقیه همه دارن اشتباه میگن،من واقعیتیو نوشتم که دیدم تو اینجور روابط
    یه جوریم برات نوشتم که فک نکنی اگه بعضیا میان اینجا خیلی با زبون کتابی و محترمانه نظر میدن یه سری بابابزرگ مامان بزرگن که فقط بلدن نصیحت کنن،نوشتم که بدونی این جور چیزا واقعا اتفاق میفته
    الانم نمیدونم اصن به چیزایی که نوشتم فکر کردی یا بازم رو موضع خودت اصرار میکنی!!!

4. 2 کاربر از پست مفید reza 12 تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (شنبه 12 بهمن 92), دختر بیخیال (شنبه 12 بهمن 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    14
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 9 در 8 پست

Array
    داداش گلم دعوا چیه اخه!!شما یه چیز اشتباهی تو فکرته همشم اصرار میکنی که فقط چیزی که تو میگی درسته بقیه همه دارن اشتباه میگن،من واقعیتیو نوشتم که دیدم تو اینجور روابط
    یه جوریم برات نوشتم که فک نکنی اگه بعضیا میان اینجا خیلی با زبون کتابی و محترمانه نظر میدن یه سری بابابزرگ مامان بزرگن که فقط بلدن نصیحت کنن،نوشتم که بدونی این جور چیزا واقعا اتفاق میفته
    الانم نمیدونم اصن به چیزایی که نوشتم فکر کردی یا بازم رو موضع خودت اصرار میکنی!!!
    ببین دوست عزیز من نمی گم اونی که تو فکرم هست درسته یا نیست اتفاقا خیلی هم به مطالبی که نوشتی فکر کردم.
    نمی گم اینجا همه بابا بزرگ یا مامان بزرگن ولی می خوام بگم من ندیدم توی این انجمن کسی به عشقش یا بهتر بگم کسی که دوس داره و ازش خوشش امده رسیده باشه!!!!!

6. کاربر روبرو از پست مفید m0341 تشکرکرده است .

1234567 (شنبه 12 بهمن 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    سطح
    98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

حالت من
    Moteajeb
    Array
    برای اینکه نه عشقه نه دوست داشتن فقط وابستگیه.و اگر کسی کسی رو برای تشکیل

خانواده بخواد،هم از مقالات هم از راهنمایی اعضا بهره مند می شه.

8. 2 کاربر از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده اند .

reza 12 (شنبه 12 بهمن 92), دختر بیخیال (شنبه 12 بهمن 92)

آخرین بازدید
    دستاوردها:
    تشکرها
    42

تشکرشده 124 در 45 پست

Array
    ببین دوست عزیز من نمی گم اونی که تو فکرم هست درسته یا نیست اتفاقا خیلی هم به مطالبی که نوشتی فکر کردم.
    نمی گم اینجا همه بابا بزرگ یا مامان بزرگن ولی می خوام بگم من ندیدم توی این انجمن کسی به عشقش یا بهتر بگم کسی که دوس داره و ازش خوشش امده رسیده باشه!!!!!
    عزیزدل من مشکل منم با شما همینه دیگه برا همین گفتم نگو عشق عشق عشق !!! :))
    این عشقی که شما میگی خیلی با چیزی که برای ازدواج لازمه فرق داره و همونطور که دوستمون گفت فقط وابستگیه!!!در ضمن خب از اونجایی معمولا وقتی کسی با مشکل مواجه میشه دست به هر کاری میزنه تا حلش کنه خب خیلیا میان اینجا و سوال میپرسن و نظر میدن اما بعد از اینکه مشکلشون حل میشه دیگه اینجا هم پیداشون نمیشه که بخوان اعلام کنن حل شد!!
    منم که بهت گفتم اگه کسیو میخوای که فقط دوستت باشه زمین تا آسمون فرق میکنه با کسی که برای ازدواج بخوای!!پس اگه قراره کسی فقط به خاطر یه سری تغییرات هورمونی(به قول ویشکا آسایش تو ورود اقایان ممنوع) آیندشو خراب کنه بهتره جلوش گرفته باشه(همه ی اینا با توجه به سن و شرایط دو طرف گفته میشه)
    من خودم یه دوستی داشتم تو 20 سالگی ازدواج کرد!!حالا فقط کافیه بیای ببینی چه کارایی که نمیکنه(با بقیه...).نمیگم همه اینجورین ولی باید همه جوانبو درنظر گرفت!!!

10. کاربر روبرو از پست مفید reza 12 تشکرکرده است .

فرهنگ 27 (شنبه 12 بهمن 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    14
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 9 در 8 پست

Array
    منم که بهت گفتم اگه کسیو میخوای که فقط دوستت باشه زمین تا آسمون فرق میکنه با کسی که برای ازدواج بخوای!!
    دوست عزیز خیلی دوست دارم در مورد این موضوعی که گفتی بیشتر توضیح بدی.
    خیلی مشتاقم بدونم . ممنون می شم اگه توضیح بدی مرسی

آخرین بازدید
    دستاوردها:
    تشکرها
    42

تشکرشده 124 در 45 پست

Array
    دوست عزیز خیلی دوست دارم در مورد این موضوعی که گفتی بیشتر توضیح بدی.
    خیلی مشتاقم بدونم . ممنون می شم اگه توضیح بدی مرسی
    به نظر من ارتباط انسان چند مرحله ایه!!مرحله ی اول اینه که خب یه آدم(حالا چه پسر چه دختر) یه سری معیارایی تو ذهنش داره برای اینکه با کسی ارتباط برقرار کنه!مثلا توی مدرسه دانشگاه یا محیط کار:هر کس دنبال فردی میگرده که به اون معیاراش نزدیک تر باشه(مثلا فک کن که خودت تو مدرسه چطور دوست پیدا کردی!)
    خب اگه یه جورایی بعضیا با معیارای ما خیلی فرق داشته باشن سعی میکنیم ازشون فاصله بگیریم و خب طبیعتا یه کسایی هم هستن که در حدی نیستن که ازشون دوری کنیم!!ارتباطتمون با این افراد حالا وارد مرحله ی دوم میشه،یعنی رفت و آمدا بیشتر میشه، کم کم با اخلاق و رفتارشون بیشتر آشنا میشیم!توی این ارتباطای بیشتر خب بازم یه سریا پیدا میشن که ما میبینیم انگار این چندتا خیلی با اخلاق من جور ترن!!خب از اینجا به بعد ارتباطمون با این افراد بازم بیشتر میشه یعنی وارد مرحله ی سوم میشیم و خلاصه این ارتباط اینقد بیشتر و بیشتر میشه که تهش یکی دونفر میمونن که واقعا باهاشون صمیمی هستیم که حتی در مورد شخصی ترین مسائلمونم باهاش صحبت میکنیم!!تا این مرحله فرقی نداره که این دوست ما دختر باشه یا پسر(البته اینکه چطور و کجا و بین کیا بزرگ شدیم رو اینکه جنس مخالفم تا مرحله ی سوم برسه خیلی تاثیر داره ولی تو همه ی دنیا اکثرا هم جنسا فقط وارد مرحله ی سوم میشن)..
    دو تا مرحله ی دیگه الزاما پشت هم نیستن!!
    خب از اینجا به بعد دیگه وارد مرحله ی چهارم میشیم که دیگه هم جنسای خودمون اجازه ی ورود ندارن!!و جنس مخالف ما هم معمولا از مرحله ی دومم میتونه وارد این مرحله باشه!
    تا اینجا ما یه نفرو پیدا کردیم که تقریبا با هم وجه اشتراک داریم و دیگه داریم براش احساسات هم به خرج میدیم یه جورایی!!کم کم وقتی این ارتباطات بیشتر میشه با خلق و خوی هم آشنا تر میشیم و سعی میکنیم طرفمون رو خوشحال کنیم!تو این مرحله هیچ تعهدی بین هم وجود داره و فقط داریم به جوری با هم دوران خوشیو سپری میکنیم!خب این طبیعیه همیشه بودن در کنار جنس مخالفی که باهاش صمیمی باشیم واقعا لذت بخشه هرکیم که میگه نیست دروغ میگه!!ولی باید دونست این خوش بودن یه خوش بودن دائمی نیست بلکه امکان داره به خاطر همون نبودن تعهد بین هم راحت تموم بشه(البته همه لفظی میگن قول میدیم که ..... ولی واقعا چنین چیزی وجود نداره،دیگه همه قبول داریم اعتبار چیزی که ثبت بشه خیلی بیشتر از چیزیه که شفاهی گفته بشه!)
    و اما مرحله ی پنجم که فقط مختص افرادیه که واقعا شرایط فکری و سنی و مادی ازدواج رو دارن:
    کسایی که وارد این مرحله میشن هم امکان داره از مرحله ی چهارم باشن(به موفقیت رسیدن این مورد خیلی کمتر از مورد بعدیه) و هم امکان داره مستقیم از مرحله ی دوم وارد بشن(بدون چهارم).
    تو این مرحله دیگه آدما به یه درجه ای از عقل و احساس و منطق رسیدن که بتونن بدون هیجان معیاراشونو در نظر بگیرن و شخص مورد نظر خودشون رو برای یک عمر زندگی انتخاب کنن(البته خب طبیعیه که اینم مث همه ی کارا امکان داره به درستی انجام نشه).
    انتخاب شخص مناسب این مرحله وقتی مستقیم از مرحله ی دوم وارد بشیم خیلی خیلی خیلی نسبت به وقتی که از مرحله ی چهارم بخوایم وارد بشیم هم اسون تره هم عقلانی تره هم آسیباش کمتره و خیلی فواید دیگه که من شخصا اینقد گفتم که دیگه حالشو ندارم تکرار کنم !تو همین انجمن مطالبی خیلی مفیدی هست و تو نظرای بقیه بچه ها هم خیلی از فواید و مضرات این دوتا راه ورود به مرحله آخر گفته شده)
    خلاصه اینکه تا شرایطشو نداریم نباید به مرحله ی آخر فکر کنیم و اگرم فقط اون لذت با جنس مخالف بودنو میخوایم باید همه مشکلاتی که امکان داره پیش بیاد(کمترینش وابسته شدن الکی به هم که وقتی میفهمی عشق و دوست داشتن نبوده و فقط وابستگی بوده که از مرحله ی پنجمم گذشتی و دیگه زندگی برات جهنم شده و حتی اصن کوچیک کوچیکش که میتونه چیزی باشه که همه به اسم شکست عشقی میشناسیم!!)رو در نظر بگیرم و رسما هم اعلام کنیم به طرفمون که من فقط تا ته مرحله چهار باهات میام و نمیتونم جلوتر بیام!!(حالا بعضی قبول میکنن و بعضیام نه) و خب وارد مرحله ی چهارم بشیم،البته بعضیام هستن که از این مرحله سربلند بیرون میان و وارد مرحله پنجم میشن و اونم تموم میکنن

این مرحله مرحله هارو خودم برای خودم در نظر گرفتم چون برای خودم حد و مرز قائلم و به نظرم زندگی با این مرزها(تاکیدو رو مرحله چهار و پنجه) خیلی شیرین تر میشه
    و اما مرحله ششم که دیگه ازدواج صورت گرفته و دیگه یه سری موضو عات دیگه پیش میاد که دیگه کلن باید انجمنو عوض کرد :))

ویرایش توسط reza 12 : یکشنبه 13 بهمن 92 در ساعت 03:08

13. کاربر روبرو از پست مفید reza 12 تشکرکرده است .

ayda86 (یکشنبه 13 بهمن 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    14
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 9 در 8 پست

Array
    اقا شما بگید من چیکار کنم بخدا دیگه خسته شدم از همه بی تفاوتی هاش خودم خیلی دوست دارم به این رابطه پایان بدم ولی بخدا نمی تونم فکر این که بعد این رابطه چقدر تنها می شم اعذابم میده یعنی وحشت دارم از تنهایی موندم چیکار کنم بخدا
    زندگیم داره نابود می شه اصلا امیدم به زندگی و دانشگاه صفر شده مثل قبل نیستم.
    شاید باورتون نشه دارم روانی می شم نه بخاطر این دختر بلکه بخاطر این که بعدش تنها می شم و هیچکس رو ندارم کفری می شم اصلا طاقت تنهایی رو به هیچ وج ندارم.از تنهایی می ترسم،وحشت دارم.
    اینقدر این روزها حالم بده و داغونم که همش احساس سرما می کنم تازگی ها ضربان قلبم تند شده و بعضی وقت ها یه جوری سینم درد می گیره
    تورو خدا کمکم کنید
    ویرایش توسط m0341 : یکشنبه 13 بهمن 92 در ساعت 16:45

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)