به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 04 مرداد 93 [ 15:26]
    سطح
    4
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 42
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    100 Experience PointsTagger Second Class3 months registered
    تشکرها
    5

تشکرشده 5 در 4 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط earth نمایش پست ها
    سلام
    من تقریبا همین مساله رو با خواستگارم داشتم.
    به تظر من که دخترم نترس بودن وواقع بین بودن وصداقت داشتن در یک صف ودر کنار یکدیگرند.
    خواستگار من به خاطر وضعیت مالیش از خانوادم فرصت خواست.اما بهتر بود میومد جلو ومردو مردونه همه مسائلو مطرح میکرد وتصمیمو به عهده من میگذاشت.
    البته به قول بعضی از دوستان شاید منو دوست نداشته واین حرف بهونش بوده.اما من اینطور فکر نمیکنم چون فکر میکنم به فضل خدا شک کرده بوده.
    خدایی که روزی یک مورچه کوچیکو تعیین میکنه قادر نیست روزی اشرف مخلوقاتشو فراهم کنه؟
    اون کار داشت اما هنوز خیلی در آمد آنچنانی نداشت.

این فقط نظر من بود.

سلام ممنون که جواب دادین
    راستش درمورد صداقت و واقع بینی من خیلی تاکید دارم و میشه گفت شاید همین واقع بینی و صداقت زیاد درمورد همه چیز باعث شده تو این مسئله دچار مشکل باشم و از طرفی هم خوب میترسم هرگونه کمبود و نکته منفی یه بهونه باشه برای اقدام نکردن، اما درمورد نترس بودن راستشو بخواین شاید من به گونه ای دیگه و با معنی جسارت کردن و نامحترمانه و چنین حالاتی برای خودم معنیش کردم که تا حالا نتونستم به صورت کاملا واضح با این خانوم صحبت کنم اما خوب رفتار و معنی حرفام تقریبا کاملا مشخصه و فکر نمیکنم اینقدر ضریب هوشی یک آدم پایین باشه که نتونه اینو درک کنه و حتی از طریق غیر مستقیم و ایمیل هم این موضوع رو کاملا براش شرح دادم و تنها دلیلم برای حضوری صحبت نکردن یکی این بود که من جایی به جز دانشگاه سراغ ندارم که بتونم ایشون رو ملاقات کنم و فکر نمیکنم چنین جایی برای چنین صحبتهایی مناسب باشه و دیگه اینکه خوب یه مقدار دیدم درست نیست و شاید شرم داشته باشه و نتونه به صحبتهام گوش بده و در کل از دید خیلیا چنین کاری شاید درست نباشه
    راستش رو بخواید من به خدا خیلی ایمان دارم و تنها امیدواریم اینه که خدا پشتیبانمه اما خوب نمیشه همش با دعا کردن و نقص پیش رفت و انتظار موفقیت داشت و سعی کردم واقع بین باشم بیشتر و بیشتر با اطمینان پیش برم تا احتمال
    بازم ممنون درمورد خواستگارتونم خوب سعی کنید باهاشون یه جوری صحبت کنید یادتون باشه بعضی وقتها یه سوتفاهم و طرز برداشت متفاوت میتونه خیلی نتایج بزرگی داشته باشه مثل نبرد رستم و سهراب

- - - Updated - - -

با سلام و تشکر بابت پاسخ و راهنمایی دوستان عزیز

خوشحالم که احساسم رو میتونین درک کنین، درمورد اینکه اون خانوم هم به من علاقه داشته باشسه راستش از برخوردها و رفتارهای کاملا متفاوت این خانوم خیلی گیج شدم و اصلا نمیتونم هیچ نظری در این مورد بدم اما خوب موضوع اینه که عشق و علاقه همیشه به صورت همزمان در افراد پدید نمیاد و ممکنه ایشون زیاد درمورد من فکرشون به چنین جاهایی نرفته باشه که با دید شریک زندگی آینده بهم نگاه کرده باشن (هرچند که من خیلی تلاش کردم این موضوع رو به صورت غیرمستقیم ابراز کنم) و از طرفی هم بیکار بودن و سن کمتر من ممکنه و حتی سایر چیزها با دید منفی تری دیده بشه و حتی تاثیر اطرافیان این خانوم هم این نقطه منفی رو پررنگتر کنه و به خاطر همین هم سعی کردم یه کم بیشتر باهام آشنا بشه، من از لحاظ شخصیت و اخلاق تقریبا مورد تایید همه هستم و از لحاظ شخصیتی و خانواده و معنویات و... نقطه قوت بیشتری دارم اما بازم....
    تصمیم گرتم که به صورت علنی این موضوع رو باهاشون در میان بگذارم لطفا برام دعا کنید منم برای شما دعا میکنم

2. کاربر روبرو از پست مفید bluesea تشکرکرده است .

1234567 (یکشنبه 13 بهمن 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)