نقل قول نوشته اصلی توسط nimaaa نمایش پست ها
عیبی نداره!! متاسف شدن الان شما خیلی بهتر از پشیمان شدن فردای شما و هم جنس هاتون در ارتباط با یک پسر هست شما و هر دختری که داره این واقعیت رو می خونه الان متاسف بشید بهتره تا اینکه خدایی نکرده فردا روزی تاپیک بزنه که فلان پسر داره ترکم می کنه به فلان دلیل حالا من چیکار کنم!!
درسته شما هم می گید که هیچ دختری نباید به حرف مرد دیگه اعتماد کنه ولی قدری هم انصاف داشته باشید کم هم نیستن دخترایی که همین رفتار رو با پسرا انجام میدن حالا به هر دلیل که می تونه استفاده از موقعیت مادی یا اجتماعی یا هر چیزی مشابه این باشه و در آخر هم خیلی راحت می ذارن و میرن انگار نه انگار که دلی رو شکستن!!
تمامه حرف من اینه که کاش روزی برسه که هیچ دختری با هیچ پسری دوستی و وابستگی به قصد ازدواج نداشته باشه هرچه هست صرفا یک دوستی ساده باشه بدون هیچ امید و تعهدی وگرنه خودشو و زندگیشو وارد یک ریسک بزرگ کرده که معمولا هم 90% فرجام خوشی نداشته و نداره!!
حرفتون واقعا درسته مشکل منم بایه خانوم دقیقا اینه که خیلی دلسنگه و براحتی میذاره میره..آقا پسرا دختر خانوما این کارا بخدا عاقبت نداره .. تا سنتون از 24 فراتر نرفته عاشق نشید و تا زمانی ام که یه وضعیت نمیگم خیلی عالی ولی معمولی واسه ازدواج ندارید نرید جلو..