سلام ژینا جان
به خاطر موفقیتهات بهت تبریک میگم
امیدوارم در این مرحله هم موفق باشی
ژینا جان افتخار به همسر تنها به مدرک تحصیلی و پول نیست به فرهنگ درک متقابل و شعور هست.
من در مقطع کارشناسی بودم که ازدواج کردم با کسی که مدرکش مثل خودم بود و البته اون شاغل بود بعدا من ادامه تحصیل دادم (البته موقع ازدواج کارشناسی ارشد هم قبول شده بودم ولی شروع نشده بود بعدا تا مقطع دکترا پیش رفتم)
از نظر مالی هم خانواده من بالاتر بود اوایل عقدم همه بهم غر میزدن حتی مادر خودم
اینکه منو از نظر ظاهرو تحصیل از خیلی از اطرافیان بالاتر می دید و میگفت تو باید وارد زندگی راحت تری میشدی
البته من در برابر همه مقاومت میکردم ولی باید اعتراف کنم که رو ذهنم بی تاثیر نبود و خیلی خودمو نگه میداشتم که بتونم رفتار عادی و بی تفاوت به حرفای دیگران نشون بدم البته کم سن بودم و اگه سن الانم رو داشتم شاید خونسردتر از این هم میبودم
من کارآموز بودم توی شرکت همسرم. اینکه همه از نظر اخلاقی قبولش داشتن اینکه میدیدم چقدر دخترا اطرافش میپلکن ولی کوچکترین چراغ سبزی نمی بینند و اینکه به شخصیت زن خیلی احترام میذاشت و مجموعا با احترام با همه حتی کارگرا برخورد میکرد برام خیلی ارزشمند بود و باعث شد بهش جواب مثبت بدم
ولی تو مقطع دکترا که بودم گاهی تک تک کسایی که باهاشون در تماس بودم رو با همسرم مقایسه میکردم و به این نتیجه میرسیدم که به نظر من همسرم از همشون سر هست با اینکه مدرکش پایینتره از نظر مالی هم خانوادش پایین ترن
به گرما و صمیمیت خانواده خواستگارات نگاه کن شعور و رفتار محترمانه رو در اونها بررسی کن
اینکه شرایط شغلی شما رو شخص بپذیره اینکه تحصیلات شما رو باعث سرافرازی بدونه نه اینکه تازه شما رو با خانمهایی که فقط خانه دار هستند مقایسه کنه و بگه کاش اونجور بودی خییییییییییلی مهم هست
کسایی که من تو مقاطع تحصیلی بالاتر دیدم اغلب سیگاری عصبی و متکبر بودن من شخصا این خصوصیات رو نمیپذیرم هرچند البته استثناهایی هم وجود داره
ژینا جان خودت پزشک هستی و همه چیز رو بهتر میدونی ولی میدونی که سن ازدواج و بچه دار شده برای خانمها محدود تره سن معقول زیر 35 هست
اینا نظرات و تجربیات من بود امیدوارم بتونی بهترین انتخاب رو بکنی و همیشه آرامش داشته باشی
پرواز کن آنگونه که می خواهی
وگرنه پروازت می دهند آنگونه که می خواهند
علاقه مندی ها (Bookmarks)