به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 07 مرداد 93 [ 10:57]
    سطح
    15
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 25
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    5

تشکرشده 115 در 45 پست

Array
    خیلی ببخشید امیدوارم از حرفایی که میخوام بزنم ناراحت نشید و خدا نکرده فکر نکنید که قصدم توهین به پسراست
    بازم معذرت میخوام پیشاپیش:اما یه حقیقته که پسرا توو سن و سالی که شما دارید هنوز به بلوغ عقلی کافی نرسیدن اما این هم درحالیه که استثنا هم وجود داره یعنی همه اینطوری نیستن
    ولی اکثر دخترا توو این سن و سال تقریبا بلوغ عقلیشون تکمیل میشه ولی بازم این درباره همه دخترا صدق نمیکنه
    به نظر من از الان شما نباید خودتون رو درگیر این احساسات کنید چون واقعا هنوز واسه ازدواج آمادگی ندارید
    واقعا واسه ازدواج خیلی چیزها لازمه فقط یه احساس دوست داشتن کافی نیست،اصلا شما چه معیارهایی دارید واسه ازدواجتون؟دوست دارید همسرتون چه معیارهایی داشته باشه؟
    این مسأله به سن مربوط نمی‌شه ولی خوب حرفتون از نقطه‌نظری درسته و اون اینه که در جامعه‌ی ما جنس مخالف تقریبا توی این سن هست که با هم آشنا(تر) می‌شن. ولی این مسأله رو اگر دقیق‌تر شید می‌بینید که هم در دخترها و هم در پسرها وجود داره.. ولی نمودش متفاوته.. پسرها اکثرا دچار احساسات منفجرانه، اصطلاح دیگه‌ای پیدا نکردم!، می‌شن و یه جورایی دلیلش اینه که اکثرا کمبود محبت دارن.. البته شاید دلایل دیگه هم داره.. خانم‌ها چون توی این مورد کنترل‌شده تر رفتار می‌کنن.. اینه که به نظر میاد عاقل تر هستند و رفتارشون منطقی‌تره.. و اصطلاحا به پسرها گفته می‌شه که هنوز بچه‌اید. خانم‌ها جواب بدن که.. تفکرشون نسبت به همسر ایده‌ال، شرایط و معیارهایی که باید داشته باشه.. طی گذر سال‌ها از سن مثلا حدود ۱۲ سالگی تا زمان ازدواجشون تا چه حد تغییر کرده؟ آیا کلا زیر و رو نشده؟ چند سال بعد از ازدواج چی؟ آیا اون موقع با شناخت بهتر مردها، با خودشون نگفتن که کاش معیارهای دیگه‌ای می‌داشتیم؟
    مسأله اینه که خانم‌ها مدعی هستند که مردها شناخت خوبی نسبت به اونها ندارن.. ولی خودشون(خانم‌ها)، مردها رو از خودشون(مردها) هم بهتر می‌شناسن.

دریا خانم، شما چند سالتونه؟(سؤال استفهامی) همین الان کاغذی بردارید.. معیارهای همسرتون رو در دو قسمت کلی و جز‌ئی یادداشت کنید.. چند سال بعد از دیدنشون تعجب می‌کنید.. شاید اگر با دست‌خط خودتون ننوشته باشیدش، با خودتون می‌گید که اینها نوشته‌های من نیست.

پس لپ کلام اینکه.. من به وضوح می‌بینم که خانم‌ها توی جامعه‌ی ما هیچ شناختی نسبت به مردها ندارن.

من به همه دوستای هم سن و سال مجرد خودم میگم این حرفاروکه اصلا اجازه ندید که مورد سوئ استفده کسی قرار بگیرید آخه واقعا حیف نیست احساسات و عواطفی که بعدها باید به همسرتون ابراز کنید پیشاپیش به چند نفر ابراز کنید
    به نظر من این احساسات خحیلی پاکه نباید همین جوری الکی ازش واسه هر کسی استفاده کرد
    مثلا این عواطف و احساسات رو خرج کسی کنید که قدرشو ندونه و حتی توو دلش مسخرش هم کنه واقعا حیف نیست؟
    شما باید این احساسات و خرج کسی کنید که واقعا متعلق به خودتون باشه و قدرشو بدونه و دوستتون داشته باشه و اونم درقبال اینها همون عشق پاک و احساس پاک رو بهتون برگردونه

این حستون رو اگر بتونید حفظ کنید و پیادش کنید، فوق‌العاده است.
    در واقع مقصود ایشون اینه که.. قلب ما جای همسرمونه.. پس تا وقتی پیداش نکردیم.. این جای خالی باید پاک بمونه.. باید به جای خالی همسرمون در قلبمون تعهد داشته باشیم. از این حالت به بکارت روحی (در مقابل جسمی) هم یاد می‌شه.
    ویرایش توسط myself : شنبه 18 آبان 92 در ساعت 00:17

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)