یاسمینای عزیز فکر کنم لینک زیر مفید باشهروانشناسی کودک - کـــــودک و فـــرزند جديد
تشکرشده 599 در 247 پست
یاسمینای عزیز فکر کنم لینک زیر مفید باشهروانشناسی کودک - کـــــودک و فـــرزند جديد
تشکرشده 352 در 163 پست
[سلام
موضوع را زياد پيچيدش نكنيد لب مطلبو دوستان گفتن ساده گيري در عين حال منطقي و واقعيت را بايد به پسرتون منتقل كنيد و تمرين و تجربه بديد . الحمدلله شوهر فهميده اي دارين كه با شما هم خوشبخت و هم خوبه، قدر همو بدونين و مخصوصاً خودت بايد كاري كني كه پسرت خودش يك نيني و همدم بخواد ازتون و تو بگو به بابا ميگم برامون درست كنه يا بياره و بگو كه گذاشته شكمت بزرگ شد بدنيا مياريش تا تو داداشش باشي و مراقبت كني و بزرگش كني و...و آمادگي بديد و حساسيتي هم كه گفتي و ذدوستان اشاره كردن بايد قبل از تولد كوچولوتون رفع و تبديل به انتظار همبازي و همراه به پسرتون بشه . با ديد مثبت همه چي را دنبال كنيد تا اثر مثبت بگيرين.
تشکرشده 12 در 8 پست
یاسمینا جان انقدر نگران نباش الان تو این موقعیت نباید استرس داشته باشی.زمینه رو برای فرزندت اماده کن.بهش بگو خوب میشه اگه خدا بهت یه خواهر یا برادر بده تا تنها نباشید و با هم بازی کنید.بهش بگید چون خیلی دوستت دارم و دوست ندارم تنها باشی میخوام برات یه نی نی خشکل بیارم.انقدر حساس نباش.اینطوری خودت در عذابی.خبر به این خوبی رو چطور هنوز به شوهرت نگفتی.به نظرم زودتر بهش بگو انشااله قدمش خیر باشه
- - - Updated - - -
یاسمینا جان انقدر نگران نباش الان تو این موقعیت نباید استرس داشته باشی.زمینه رو برای فرزندت اماده کن.بهش بگو خوب میشه اگه خدا بهت یه خواهر یا برادر بده تا تنها نباشید و با هم بازی کنید.بهش بگید چون خیلی دوستت دارم و دوست ندارم تنها باشی میخوام برات یه نی نی خشکل بیارم.انقدر حساس نباش.اینطوری خودت در عذابی.خبر به این خوبی رو چطور هنوز به شوهرت نگفتی.به نظرم زودتر بهش بگو انشااله قدمش خیر باشه![]()
del (دوشنبه 08 مهر 92)
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)