سلام اقای دکتر.
وقتتون بخیر....
طبق دستوراتتون من لیست سوالاتی که تویه تایپیک خانم پووه بود رو ج دادم.و یه لیست از خطاهایی که فکر میکنم دارم رو هم نوشتم...
عذر خواهی میکنم بابت چند روزی که نبودم.تنبلی نکردم.حقیقت تهران قبول شدم دانشگاه و رفتم ثبت نام.البت خواندن درس برای ازمون چهارماه اینده هنوز هم سر جای خودش باقیه....انشالله بشه تو مقطع ارشد تو دو رشته همزمان درس میخونم.حالا اولیش که شروع شده.امید به خدا.
تویه این چند روز برنامه رو نصف و نیمه به خاطر شرایط خاص سفر اجرا کردم.ضمن اینکه قبل از سفر کلا به جای تعویض دکور اتاق خود اتاقم رو با خواهرم عوض کردم....به نظرتون اشتباهه؟یا اشکالی نداره؟
صبح ها هم اون مطالبی رو که باید داخل تقویم بنویسم رو مینوشتم.همون سه خط مهمترین کارهای روزانه که بلافاصله باید بعد از صبحانه بنویسم.
تقویمی برداشتم و نیمه اولش رو قرار دادم برای یاد داشت برداری از راهنمایی های شما و نیمه دومش برای همون ثبت گزارشات روزانه.
یه سوال دارم...حتما اون قضیه رستوران باید به همون شکل اجرا بشه؟مثلا نمیشه خوردن ناهار با دوستم تو کتابخونه باشه؟
راستی ده دقیقه صبحانه به نظرتون یکم شبیه صبحانه خوردن سربازی تو دوران اموزشی نیست؟!؟!؟عملا نیم ساعت بعد گشنم میشه...نمیشه وقت این یکی رو بیشتر کرد؟
تمرین های تنفس و تصور رنگ رو حقیقت هنوز نتونستم انجام بدم.فقط یکی دوبار تویه مسیر در اتوبوس انجام دادم همینطور که روی صنلی نشسته بودم.خیلی قشنگ بود...
باز هم عذر میخوام که کمی ابتدای کار نامرتبم.حقیقت شرایطم یکم جابجا شده و باید یه نظم جدید بدم.چند روز طول میکشه .اما قول میدم از دو سه روز دیگه خیلی جدی تر هر شب گزارش هام رو بنویسم...
راستی سوالم این هست که باید هر شب مرتب گزارش های روزانه و لیست کارهای مهم امروز و این مسایل رو این جا بنویسم؟
از توجه و راهنمایی های شما سپاسگذارم
نگارگر 1986
- - - Updated - - -
پی نوشت:
جناب دکتر .پاسخ سوالات رو در کامنت شماره 11 ج دادم.
ممنون میشم بررسی بفرمایید و پاسختون رو بنویسید.
با احترام

علاقه مندی ها (Bookmarks)