نقل قول نوشته اصلی توسط niloo1 نمایش پست ها
با عرض سلام
دوست عزیز باید ببینیم شما خواسته خود را برای اینکه شریک مال او شوید چگونه مطرح کرید.و ببخشید من نمیدونم چگونه باید یک موضوع رو شروع کنم برای این کار باید حتما حق اشتراک بپردازم لطفا شما من رو راهنمایی کنیدلطفا دقیق بازهم شرمند و ممنون
باسلام ، من تقریبا با هر زبانی این خواسته را مطرح کردم او میپذیرد که حق دارم اما میگوید صبر کن اگر شما روش خاصی را میدانید لطفا بفرمایید.برای مطرح کردن موضوع جدید باید از همین عبارت وقتی که وارد شدید استفاده کنید.موفق باشید

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط khoshkhabar نمایش پست ها
سلام
شاغل هستي؟
به نظر من بايد همون موقع كه مثلا يه آپارتمان ميخريد ميزان سهم خودت را از كل هزينه ميگفتي و اگه مخالفت ميكرد در جواب ميگفتي اگه قضيه عكس بود و من ميخواستم همه اون آپارتمان را به نام خودم بزنم درست بود؟
بله ما باهم کار میکنیم ، اولین خرید را که داشتیم گفت ما هنوز بچه نداریم بعدا ...اونموقع اصلا برام مهم نبود،من همه این استدلال هارو کردم اون حرفامو قبول میکنه اما میگه صبر کن.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط tamanaye man نمایش پست ها
توی زندگی مشترک مال من و مال تو بی فایده هست .خدا رو شکر میگی که از نظر مالی مشکلی نداری ، داری الکی الکی با بهونه گرفتن زندگی خودت رو خراب میکنی .
همسرت از اینکه شما مدام اصرار میکنی ، حساس شده ، فکر میکنه اگر بخواد سهم شما رو بده شاید یک روز شما بزاری و بری ، برای همین میخواد همه جوره تو رو نگه داره و جای پات رو به قول معروف محکم کنه .
زمانی هم که گفته خودم هر وقت صلاح دونستم ، زمانیه که 100% مطمئن بشه که به هیچ عنوام ترکش نمیکنی و برای همیشه باهاش میمونی .
همسرت قدرت رو میدونه ولی نمیخواد به روی خودش بیاره ، قدرت مردانگیش زیر سوال میره .مطمئن باش که خودش میدونه که بدون تو نمیتونه پیشرفت کنه .
دیگه اصلا به این موضوع اصرار نکن . زندگی و اوقات خوشی که دارید رو با این حرف ها خراب نکن . آخه جز زیان سودی برای شما نداره
سلام میدونم که اون دوستم داره اما این موضوع مثل خوره روحم رو میخوره، وقتی حق طلاق و حضانت با اونه من چجوری میرم...هیچ ضمانتی هست که اون بعدها به من خیانت نکنه...