نقل قول نوشته اصلی توسط میـشل نمایش پست ها
سلام بابک جان.

1. چه عواملی باعث تردیدت شدن؟ لطفا خوب فکر کن ببین چیا هستن و لیستشون رو بذار.

2. چه ویژگی هایی باعث کشش شما به این خانوم شده؟

3. اولش که قصدت دوستی بود، از کی به ازدواج هم فکر کردی؟ کلا برنامه واضحی برای ارتباطت داری؟

4. نوشتی که از وقتی از جنس مخالف دور شدی، بیشتر بهش فکر کردی، این موضوع تا چه اندازه روی کششت به این خانوم اثر داشته؟

5. از شغل و زندگیت هم بگو. چیکارا می کنی؟ در چه شرایطی هستی؟
سلام
1-من کلا از هیچ زنی خوشم نمیاد واقعا، یعنی چون از 14 سالگی منحرف شدم (با فیلم-عکس و...) عشق و اینا درست سرم نمی شه و واقعیتیه، البته احساساتیم هستما...بعد یه خانم دیگه بود که ایشون تفاوت سنیش باهام زیاد بود با اون دوست شدم (در حد همین sms) از ایشون خوشم میومد و فکر می کردم عاشقشم ولی بعدا خلافش بهم ثابت شد...اونم بعد سه چهار سال که الان باشه.
2-ظاهرش-روحیه اش. البته 100 در 100 اونی که می خوام نیست ولی من می بینم توقعم خیلی بالاست و همینم خوبه. و یه چیز دیگه فکر کنم بهم علاقه داره...این مورد خیلی کم پیش میاد که تازه چیزایی که منم می خوام داشته باشه...برام این یکی خیلی مهمه چون عادت دارم دوستم داشته باشن تا بیام محبت کنم.
3-خب الان که درسم تموم شده و معافیتمم دارم می گیرم بعدش می رم سرکار شرایطش تا حدودی جوره.
4-این بیشتر از برانگیختگی جنسی باعث شد از لحاظهای دیگه فکر کنم...
5-فعلا که بیکار ولی معافیت رو جور کنم کار هست برام (چند جا پارتی قول دادن) نشدم یه حرفه یاد می گیرم بهش می پردازم.