سحر جان شما و اين آقا حالا به هر دليلي كه بهم نرسيد من با اين كاري ندارم و اصلا هم مثل آقا داود در موردش قضاوت نمي كنم و مطمئنم براي كارشون دليل داشتن و دليل بر دروغگو بودن نبوده و يا پسر بدي باشند. مهم اون لحظه هاي شيريني بوده كه شما با ايشون داشتيد و خاطراتتون چه بد چه خوب. و مي دونم براش فقط خوبيهارو مي خوايد چون دوسش داشتيد چي بهتز از اين؟

اولا خیلی خوشحالم که سحر عزیز تو این سن انقدر منطقی هستند ، ثانیا باید بگم که هر تجربه ای به بهای گزافی برای ما تموم میشه، این که خیلی خوشحالم که مثلا فلانی را شناختم با اینکه بعدش خیلی بد شد یعنی من زمانی که شناختمش و باهاش دوست شدم 10 واحد خوشحال بودم ولی وقتی همه چی تموم شد 100واحد رنج بردم. به نظر منم ( با کلی تجربه و مطالعه ) این نوع روابط خواه ناخواه وابستگی میاره بخصوص برای دختر و تموم شدنش خیلی روح و روان آدمو به هم میریزه . بنابراین چه بهتر که آدم درگیر ماجراجویی های عاطفی نشه و جایی دانه ای بکاره که میدونه به درخت بدل میشه . به عبارتی سرمایه های عاطفی و روانی و جوانی و وقتش را پای روابطی اینچنین هدر نده . اینو به شما ها میگم که هنوز خیلی جوونید و ازدواج هم نکردید

:o

علاقه مندی ها (Bookmarks)