سلام مینا
من با یه اقایی که زنش ترکش کرده بود همچین رابطه ای که میگی داشتم
دقیقا همین
البته اون خیانت نکرده اما دقیقا سر اینکه گفتم سکس نه.. سرد شد قبلا هم اخطارشو داده بود! کسی که منو زن خودش میدونست دقیقا مث تو.. دوس داشت تو رویاهام باشه به مادرم بگم که من البته نگفتم. خلاصه که سرد شد حتی با وجود برگشتن و اینکه راضی شدم به سکس مجدداً ، بازم رفتارش سرد مونده و نه اس نه زنگ نه خبر میگیره کلا هیچی
الانم 16 روزه منم اس ندادم و خبری ازش ندارم
واقعا عاشق هم بودیم

مینا مشکل اینه که سکس واقعا مخرب یک رابطه هست. حتی اگه واقعا عاشق هم باشن این عشقو شیطون ازشون میگیره
میدونی چی شد؟ من که کلا اعتماد بنفسم پایین بود و مهرطلب بودم افتادم تو این چت روم ها واسه دراومدن از تنهایی و درد دل اما خیلی راحت گول یه پسر کوچیکتر از خودمو خوردم و چون سکس واسم عادی شده بود با اون پسر سر 2 3 روز رابطه م کشید به خونه اش!!!
نذار سکس واست عادی بشه و قبحش بریزه
و اینکه تو و من هیچوقت نخواهیم فهمید طرفمون یهو چش شد سر یه اعتراض من که گفتم سکس نباشه ... طرفم گفت پس خداحافظ .. دوباره خودم رفتم دلم طاقت نیاورد
البته طرف من خیلی پخته است و با شعور هیچوقت ناراحتم نکرده و توهین نکرده فقط اینکه نمیدونم این جمله اعتراضی ما چرا اثر منفی همیشگی روشون میذاره!!!
واقعا عشق رو ازشون میگیره....
یا اینکه عشقی در کار نبوده؟؟؟؟ واقعا یعنی من احمقم؟؟ که با این همه شواهدی که وجود داره که میگه اون عاشقم بود بگم نه عشق نبوده حتما هوس بوده