شوهرم بین خانواده خودش و من در رفتاراش و تصمیم گیریاش تفاوت قایل میشه. در مورد رفتاراش با خانواده خودش خیلی گرم می گیره احترامشونو حفظ می کنه. خیلی شوخ میشه. با من رفتارش خیلی خوب میشه کمکم می کنه تو کارای خونه ولی با خانواده من خیلی خشکه خیلی سعی نمی کنه احترامشونو نگه داره(البته به اندازه خانواده خودش) اصلا بهم کمک نمی کنه جلو خانواده من. البته از من انتظار داره با خانوادش گرم بگیرم مثل خودش احترامشونو نگه دارم و ....
در مورد تصمیم هاشم مثلا به مامانم گفته بود باهم میریم مشهد چون مامانم واسش امکانش نیست تنهایی بره. خانوادش خونمون بودن یهو جلو اونا بمن گفت بریم فردا مشهد با بابا اینا. بعدش که من گفتم به مامان من قول داده بودی گفت خوب بهشو بگو بیان اونام. خلاصه نرفتیم اوندفعه. اصلا هیچ تلاشی نمی کنه جور کنه با خانواده من بریم حتی من می گم می گه وقت ندارم یا هزار تا بهونه دیگه. دوباره خانواده خودش دارن میرن مشهد جایی که دارن هم کوچیکه ولی می گه بریم باهاشون.
من واسم مسیله ای نیست باهاشوون برم ولی این واسم مهمه که ایقدر فرق میزاره مگه خاواده دختر گناه کردن دختر بدنیا اوردن. از خانواده من فقط انتظار داره تو جهیزیه سیسمونی خونه خریدن و ....
تورو خدا راهنماییم کنین چکار کنم. ایا می تونم رفتاری کنم که درست بشه؟

اصلا نبايد اعتراضي ميكردي مشخصه كه اونم حق داره بعدا به تو اعتراض كنه.خب اونهمه عذاب زايمان و غيره اونم روش به هر حال گذشته ها گذشته از اين به بعد تو به شوهرت و خونوادش خوبي كن محاله كه شوهرت عوضش رو نكنه همونطور كه ميگي عوضش رو درمياره.تو از خونوادش تعريف كن تو يكي دو بار با اونها برو مسافرت و بگو كه خوش گذشت و واقعا كاري كن كه به شوهرت هم خوش بگذره نق نزن بعد از دوبار منتظر جواب اون باش.يكي از ديگه از همكارام ميگه "من تا بحال به شوهرم نگفتم بره سر مزار مادر پدرم چون اعتقاد دارم بايد خودش دوست داشته باشه بره نه من بگم" پس بيا يك كاري بكن بعدا نتيجه رو بگو يك مدت تصميم بگير انگار ميخواي رژيم بگيري يك مدت اصلا ازش انتظار نداشته باش يعني روشت رو كلا عوض كن ببين چه اتفاقي ميوفته اگه تغيير ديدي ازش ادامه بده اگر نه بشين قشنگ با احترام باهاش حرف بزن خوب توضيح بده خودت بهتر ميدوني چه چيزهايي بهش بگي بگو دوست داري با هم برين مسافرت هم مادر اون هم مادر تو . بگو با هم خوش ميگذره اونا هم با هم خوش ميشن.در مورد اينكه گفتي خونواده تو از نظر مالي كمك ميكنن به نظر من اگه خودت شاغل هستي به اونا بگو تا حالا هرچي لطف كردن ديگه نكنن من خودم حتي به پدر مادرم گفتم عيد و ساير مراسم برام كادو نفرستن.واسه سيسموني هم ميتونستي از پس اندازت يا حقوقت استفاده كني.جهيزه هم ديگه تموم شده فقط يادت باشه
اصلا منت نزار

علاقه مندی ها (Bookmarks)