شناسنامه این آنتی ویروس:
نام: Avira AntiVir PersonalEdition Classic
شرکت سازنده: Avira
وب سایت: www.free-av.com
گروه: Security \ AntiVirus
قیمت: مجانی، تا زمانی که آن را Update نمایید!!
کاربرد آنتی ویروس:
قتل عام تمامی ویروس ها !!
برنامه های هم خانواده:
Norton AntiVirus ، AVG Anti-Virus ، Avast! Professional Edition ، BullGourd ، BitDefender Professional Plus ، F-Secure ، Kaspersky ، McAfee Anti-Virus ، NOD32 ، WinAntiVirus ، ZoneAlarm AntiVirus و ...
مزایای این آنتی ویروس:
شناسایی اکثر ویروسها، سادگی برنامه، سرعت بالا، حجم کم و کند نکردن ویندوز.
معایب این آنتی ویروس:
امکان Repair کردن فایل آلوده فقط در نسخه پولی آن فعال است. (البته اگر ویروس توان عبور از آن را داشته باشد!!) همچنین در این نسخه مجانی، چک POP3 و Antispyware وجود ندارد.
نتایج تست با آنتی ویروسهای مشابه:
در تستهایم اکثر برنامههای ویروسیاب مشهور و غیر مشهور! را از اینترنت دانلود و آپدیت مینمودم. سپس برروی تک تک آنها دیتابیس ویروسی خود را که متشکل از تعدادی فایل ویروسی بود را به روش اتوماتیک و سپس دستی تست میکردم. هر برنامهای که میتوانست تمامی فایلهای ویروسی را در مرحله اول تشخیص دهد، بهترین و کاملترین برنامه لقب میگرفت و در مقام بعدی هر برنامه ای که تمامی فایلهای باقی مانده از مرحله اول را در مرحله دوم آلوده به ویروس تشخیص میداد، قرار میگرفت و باز هم نمره قبولی میگرفت ولی توان و قدرت آن نسبت به برنامههای گروه اول کمتر بود. اما برنامهای که حتی یک فایل ویروسی از زیر دست آن خارج میشد به طور کامل مردود محسوب میشد. مراحل تست به این شکل بود که قبل از شروع تست ابتدا یکی از ویروسیابها را نصب و آپدیت و فعال میکردم. سپس فایل دیتابیس ویروسی خود را Extract مینمودم. در هنگام Extract شدن فایلها، Guard برنامه ویروسیاب به شکل اتوماتیک شروع به شناسایی و حذف ویروسها مینمود. اگر پس از اتمام عمل Extract فایلی باقی میماند، نشانه آن بود که Guard برنامه، نتوانسته است ویروسی بودن آن فایل را تشخیص دهد و این یک نکته منفی برای آن برنامه محسوب میشد. در مرحله بعدی فایلهای باقی مانده را به شکل دستی Scan مینمودم. در این مرحله باید تمامی فایلها ویروسی تشخیص داده میشدند.
اکثر برنامههای ویروسیابی را که تست نمودم در هر دو مرحله فایلهایی را از خود به جای میگذاشتند. تنها برنامهای که همه فایلهای ویروسی را آلوده تشخیص داد و آن هم در مرحله اول یعنی Guard برنامه، برنامه ویروسیاب Avira بود. امروزه شاید بتوان به جرات گفت که بهترین برنامه پس از Avira که توان تشخیص اکثر ویروسها را دارد (البته نه همانند Avira) برنامه Nod32 هست.
چند نکته:
- برای تست، از نسخه کامل ویروسیاب استفاده می کردم و تا آخرین قطره! Update می کردم.
- آخرین نسخه هر ویروس یاب را برای تست دانلود می کردم.
- kaspersky و Node32 (و برخی دیگر از برنامههای ویروسیاب) بعضی از فایلهای ویروسی موجود در دیتابیس من را که قبلا تشخیص نمیداند، پس از گذشت چند ماه به عنوان فایل ویروسی شناسایی میکردند!!!
- در سایتهای زیر انواع برنامههای ویروسیاب را با هم مقایسه کردهاند. لطفا یک نگاهی بیندازید:
www.av-comparatives.org - www.virus.gr - http://winnow.oitc.com
- اگر ویروسی را یافتید که توسط برنامه Avira تشخیص داده نمیشد، لطفا آن را Rar یا Zip نمایید (پسورد هم برایش قرار دهید) و به آدرس igimax@gmail.com ایمیل نمایید. متشکرم. تعیین پسورد برای فایل Zip یا Rar باعث میشود که آن فایل توسط ویروسیاب های سایتهای ارائه دهنده سرویس ایمیل، قابل اسکن نباشد. پس یک پسورد هم برای آن تعیین نمایید.
لینک راهنمای فارسی کامل این آنتی ویروس:
در این تاپیک که توسط rezadignity مدیریت میشود در مورد این برنامه گفتگوهای زیادی شده. (با تشکر از ایشان که این برنامه را معرفی نمودند)
توضیحات:
بسیار برنامه سادهایست. نصب کنید، Update کنید و خیالتان دیگر راحت باشد!
بهتر است تنظیم زیر را نیز برای بالا بردن قدرت برنامه انجام دهید. از منوی Extras برنامه گزینه Configuration را انتخاب نمایید. در پنجرهای که باز میشود تیک Expert Mode را بزنید و از منوی درختی (Tree) پنل سمت چپ هر دو گزینه Heuristic از بخشهای Scanner و Guard را در حالت High detection level قرار دهید. این عمل سرعت سیستم را کند نمیکند اما احتمال رخ دادن False Positive را بالا میبرد. یعنی تشخیص فایلهای غیر ویروسی به عنوان ویروس که البته در طول این مدت خیلی کم چنین اتفاقی برای من رخ داده است. اما فایلهای ویروسی را یافته که هیچ ویروسیابی آنها را تشخیص نمیدادند و خود برنامه هم در صورت تنظیم نبودن گزینه فوق، آن را تشخیص نمیداد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)