سلام . من 26 سالمه من احساس میکنم یکی از همکلاسیهام تو دوره تحصیل کارشناسی ارشد برای زندگی مشترک مناسب هست ( تا 20 روز دیگه فارغ التحصیل میشم) و حتی تا 60% تیک های ایده آل های من را داره .اما چند تا مشکل وجود داره که منو تو دو راهی قرار داده قدم جلو بذارم یا نه .
اولیش این که من 1 سال دیگه خدمت سربازیم باقی مونده و هنوز کار مناسب برای کسب درآمد وگذران زندگی ندارم و نظر پدرم هم اینه که تا از نظر اقتصادی استقلال پیدا نکردی طرف ازدواج نرو که حرف درستی هم هست
دوم اینکه من قصد دارم زندگیم را خارج از ایران ادامه بدم و میترسم با ازدواج مسئولیتم بیشتر بشه و از این هدف مهمم جا بمونم.
در کل شرایط ازدواج من از لحاظ سنی و پختگی مهیاست اما بقیه شرایط تا 3 سال دیگه مهیا نمیشه ولی این دختر خانم از نظر داشتن اکثریت تیک ها برای من مورد مناسبی هست. از این احساسات هم ندارم که اگر با ایشون ازدواج نکنم دیگه نمی تونم زندگی کنم . . فقط میخوام جوری نشه که چند سال بعد حسرت بخورم و بگم ای کاش پیشنهادمو بهش میدادم چون ایشون در تهران زندگی میکنند و من اصفهان و بعد از اتمام درس ارتباط خیلی کم میشه.اگر جوری میشد که نظر خودشو میدونستم و قطعی میدونستم نظر طرفم منفی هست با آسودگی خاطر میرفتم دنبال اهدافم. با این که میدونم اگه این جوری بشه چند روزی ناراحت خواهم بود ولی فکر کنم این حس گذارا باشه و بتونم به روال عادیم برگردم. حالا ازتون راهنمایی میخوام که چکار کنم ؟ قدم پیش بذارم ؟ اول به خودش بگم و بعد به خانوادم ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)