سلام خدا قوت همه چی تالار عالیه
تشکرشده 338 در 126 پست
سلام خدا قوت همه چی تالار عالیه
تشکرشده 375 در 164 پست
باز هم سلام و مجددا خسته نباشيد
از دوست بسيار گرامي جناب كيوان ممنون بخاطر توضيحاتي كه فرمودين ، يه سوال ديگه داشتم و اون اينكه اگر بخوام پيغامهامون رااز داخل يكي از تاپيكهاي كه گذاشتيم حذف كنيم امكانش هست يا نه (مثلا اگر من بخوام يكي از پيامهايي كه توي اين تاپيك گذاشتم و زماني از روش گذشته را كلا حذف كنم امكانش هست يا نه و اگر هست چطور مي تونم اينكار را انجام بدم )
با سپاس
او مـانده و قلب آهنـــی تان مردم!
یا می نگـرد به دشمنی تان مردم!
این پاسخ لطف یک درخت است؟تبر؟
لعنت به نمکدان شکنی تان ! مردم!
تشکرشده 476 در 164 پست
سلام
بنده هم همين مشكل رو دارم كه خندانك ها فعال نميشن
ممنون
تشکرشده 1,247 در 437 پست
سلام
من چند روزی نبودم . الان که اومدم و تالار رو دیدم خیلی خوشحال شدم . تالار خیلی خوب شده . آقای مدیر واقعا دستت درد نکند .![]()
تشکرشده 375 در 164 پست
من هم با خندانكها مشكل دارم و همينطور با تغيير نوع فونت و رنگ نوشته ها مي شه يكي راهنمايي كنه اگر متوجه شده قضيه چيه شايد هم اين مربوط به سيستم من مي شه
او مـانده و قلب آهنـــی تان مردم!
یا می نگـرد به دشمنی تان مردم!
این پاسخ لطف یک درخت است؟تبر؟
لعنت به نمکدان شکنی تان ! مردم!
تشکرشده 55 در 39 پست
درود وتشکر فراوان از
مدیر همدردی
خواستم به عرضتان برسانم در این مدت کوتاهی که همراه شماو دوستان بودم و شریک قسمتی از شادیها وغمهای دوستانم بودم پاره ای از مشکلا تم به طور ناخواگاه برطرف شد و دیدم به زندگی مشترک و خواستهای طرفین تا حدودی عوض شد.
با سپاس وقدردانی از همراهیتان
سپیده ی عشق (یکشنبه 30 فروردین 88)
تشکرشده 16,568 در 3,447 پست
جسارتا عرض می کنم
حاصل تلاش شبانه روزی دوستانمان این تالار زیبا ست ، خانه ی من و تو به گاه دلتنگی. دستتان درد نکند ، چقدر تلاشتان ارزشمند است .
چه قشنگ است که همه ی ما سعی داریم به نوعی به اطلاع دوستان و سایرین برسانیم از زمانی که در تالار حضور داریم زندگی ها و رفتارهایمان متحول شده است و مفاهیم بسیاری آموخته ایم و همدرد و همیارانی داریم که در بزنگاه به یاریمان می شتابند .
آیا وقت آن نرسیده که فکر کنیم ما برای این خانه چه کرده ایم ؟!
تالار ی که خانه ی ماست و ما در آن وقت می گذرانیم و از آن سود می بریم ؟!
چقدر زود همه چیز فراموشمان می شود ؟! مسئله تالار و مشکلات مالی آن را از خاطر برده بودیم .
تشکرشده 12,544 در 2,270 پست
ضمن عرض تشکر وخسته نباشيد به همه دست اندرکاران تالار
من هم با خندانكها مشكل دارم ( نه با خودشون ، گاهي دوس دارم شکلک دربيارم اما اونا غير فعالند)و همينطور با تغيير نوع فونت و رنگ نوشته ها - البته اوائل يکي دوبار شد اما يه مدتيه اصلا اون صفحه ( Template )رو نمي تونم ببينم.
تشکرشده 10,164 در 2,192 پست
سلام.نوشته اصلی توسط sayehhaye_mah
حذف پست ها ممكن نیست، اما در صورتیكه خیلی خیلی مهم باشد و پست اول تاپیك نباشد، از طریق گزارش یا پیام خصوصی به مدیر همدردی ممكن است.
keyvan (دوشنبه 31 فروردین 88)
تشکرشده 37,362 در 7,160 پست
با سلام
مشكل گزینه های مربوط به ویرایش و مسئله غیر فعال بودن خندانك ها كه قالب جدید با مرورگر Internet Explorer داشت بر طرف شد.
به هر حال جا دارد از سعید غلامیان طراح قالب كه متعهدانه در رفع مشكلات قالب كوشیدند نهای تشكر را بكنم.
همچنین به دوستان توصیه می كنم برای اینكه با سرعت بیشتر از این تالار استفاده كنید و مشكلات كمتری داشته باشید، حتما مرورگر firefox را از همین لینك دادم دانلود كنید و نصب كنید. تازه متوجه می شوید چقدر مزایا داره.
مدیرهمدردی (سه شنبه 01 اردیبهشت 88)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)