به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 9 از 13 نخستنخست 12345678910111213 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 124

موضوع: بن بست

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 تیر 91 [ 11:23]
    سطح
    57
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    650

تشکرشده 657 در 204 پست

Array

RE: بن بست

آقای santatian عزیز
    خواهش می کنم دیدتونو نسبت به تالار عوض کنین ما اینجا می خوایم بهم کمک کنیم نه اینکه هم دیگرو بکوبیم باید همه مدافع حق باشیم گاهی اوقات این حق مربوط به خانوماست گاهی هم اقایون
    اگه فکر می کنین کسی داره اشتباه می کنه با دلیل و برهان بهش بگین نه با عصبانیت
    من می دونم به تعداد مرد های مقصر زن های مقصرم واسه جدایی وجود داره ولی شما که خودت ازدواج کردی اینو می دونی اگه تی یکه رابطه و یکه مشکل هر کسی نقص خودشو بپذیره
    و تمامه حق به خودش نده هیچ وقت جدایی پیش نمی یاد ولی متاسفانه وقتی مشکل ایجاد می شه هر کسی می خواد اون یکی رو محکوم کنه و خودشو مظلوم نشون بده
    من خیلی کم تجربه تر از شما هستم ولی می دونم گذشت تو زندگی واجبه ولی اگه ازش استفاده بشه بازم میگم من خطابم هم زن و هم مرده اگه همه چیز دو طرفه باشه مشکل حله

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 26 فروردین 88 [ 10:41]
    سطح
    42
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 109
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    28

تشکرشده 33 در 29 پست

Array

bloom گرامی من متاسفانه اجازه استفاده از پستهای تاپیکهای دیگه رو به خودم نمی دم وگرنه با دلایل بسیار و شواهد بسیار زیادی می رسوندم که اگر این چیزی که در تاپیکهای دیگه در مورد خانومها رعایت می شه"همدردی" من در مورد این تاپیک حتی از اول قضیه که اون بنده خدای رضا به هیچ پستی کوچکترین اعتراضی نداشتند مشاهده نمی شد. خیلی حرفهای قشنگیه این چیزهایی که شما می گید. اما اگر واقعا رعایت شه!
    شما پستی از اعضای تالار رو به من نشون بدید که در اون از رفتارهای خانومها به این شکلی که از رفتار رضا ایراد گرفته می شه ایراد گرفته بشه. دقت کنید خانومهایی رو پیدا می کنید که به هر حال تا حدی مقصرن! تاپیکها رو بگردید. باور کنید من بدون غرض صحبت می کنم. فوق العاده مرد عاطفی هستم و در هیچ موردی اگر کمکی از دستم بربیاد کوتاهی نمی کنم. نه زن برام مهمه و نه مرد. به خیلی از خانومها منطقی و با لحنی که حق رو به اونها بده کمک کردم."البته اقدام به کمک=شاید موفق نبودم"
    bloom گرامی من از چیزی صحبت می کنم. به اسم این"اجازه بدید یک مرد هم در اینجا بتونه بغض کنه. با دلگرمی دادنتون"همین

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 تیر 91 [ 11:23]
    سطح
    57
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 14
    دستاوردها:
    تشکرها
    650

تشکرشده 657 در 204 پست

Array

من کاملا حرفتونو قبول دارم و می فهمم که چی میگین
    شاید دلیلش اینه که آقایون مثه ما خانوما نمی تونن خودشونو راحت خالی کنن یا دردشونو بگن یا اینکه نوع برخوردشون جوریه که مقصر شناخته می شن
    خیلی از زندگی ها همین الان بخاطر همین قضیه داره از هم می پاشه کاش می تونستیم یاد بگیرم که بی منت محبت کنیم و بی منت گذشت کنیم
    منتظر نباشیم در قبال یه محبت کوچک محبت بزرگتری ببینیم انتظار از خودمون داشته باشیم نه از طرف مقابل می دونم خیلی ها فکر می کنن این حرفها شعار شایدم من در جایگاهی نباشم که این
    صحبتو بکنم ولی تا اونجایی که من می دونم یکی از دلایل ازدواج برای هر کسی به آرامش رسیدنه ولی ما همه با دست خودمون این آرامشو سلب می کنیم
    به جای اینکه از خانواده های همدیگه ایراد بگیریم و سوژه ای پیدا کنیم تا بوسیله ی اون به همسرمون سر کوفت بزنیم بهتره فکر کنیم چه جوری می تونیم عاشقانه زندگی کنیم
    یا بجای اینه دنبال نواقص بگردیم کاش به دنبال زیبایی ها بودیم اگه اینجوری دنیا خیلی قشنگ می شد

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    42
    دستاوردها:
    تشکرها
    28

تشکرشده 33 در 29 پست

Array

اینجا که می شه اینکارو کرد. کمک کنید شروع بشه به اینکه آقایون صحبتهاشون رو بکنند که بعدا سر خونواده خالی نشه یکمرتب

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    42
    دستاوردها:
    تشکرها
    28

تشکرشده 33 در 29 پست

Array

امیدوارم بشه

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 دی 89 [ 16:43]
    سطح
    48
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 157
    دستاوردها:
    تشکرها
    58

تشکرشده 59 در 40 پست

Array

سلام آقاي SANTATIAN عزيز من ارسال هاي زيادي از شما خوندم توي بحث هاي مختلف به واضح مشخصه كه چيزي كه در نظر شما اهميت داره خفظ حرمت هاست چه براي زن و چه براي مرد اميدوارم روزي برسه كه بازديدكنندهاي اقا هم مثل خانمها مشكلاتشون را راحت بيان كنن شما توي اين بحثها مي بينيد كه خانمها اعم از مجرد و متاهل تجربه هاشون رو بيان مي كنن و چه عالي يكي مثل من از اين تجربه ها و اغلب نتايج سود مي بره
    حالا اگر اين مطلب در مورد آقايون هم رخ بده باز نتيجه اش عالي تر هم مي شه مردي كه از همسرش شاكيه من زن رو وادار مي كنه فكر كنم به اعمال شخصي خودم و گاه مقايسه ذهني روزهاي از دست رفته زندگي ام . شما شروع كنيد از انتظاراتتون بگيد . بد نيست خانم هاي اين تالار توسط مردي كه به حق خودش واقفه و لغت احترام رو مي شناسه نسبت به نقاط ضعف و قوتشون آگاه تر بشن اگر موافقيد چنين تاپيكي رو ايجاد كنيم من به شخصه با همسرم مسئله خاصي ندارم كه نام مشكل برش بگذارم اما خيلي علاقمندم بدونم چطور بهترين باشم اونقدر بهتر كه جايگاهي برترم در نزد همسرم كسي نيابه .اگر موافق باشيد اين بحث رو توي يه تاپيك جدا گانه ادامه بديم شايد ديدمون باز بشه شايد هر كدوم از ما زنها نظري كاملا شخصي نه براي راهنمايي فردي خاص داشته باشيم شايد رضاي عزيز با دونستن نقاط ضعف و قوت خانم هاي ديگه نظرش نسبت به همسرش تغيير كنه شايد كودكان رضاهاي ديگه از محبت كامل مادر و پدر برخوردار بشن شايد روزي برسه كه ...
    به هر حال من از بي طرفي شما در مورد زن و مرد حمايت مي كنم .موفق و مؤيد در پناه حق.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 بهمن 90 [ 14:24]
    سطح
    47
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    دستاوردها:
    تشکرها
    56

تشکرشده 58 در 39 پست

Array

سلام به نظر من ایشون به اندازه کافی غرورشونو زیر پا گذاشتن طبق گفته های خودشون.زنی که شوهرشو تا دادگاه میکشونه برای همچین مسئله ای به نظرم خیلی بی خرد...میتونست ناراحتیشو به شکل دیگه ای که قابل قبول باشه بروز بذه...چرا شکایت؟؟؟چرا دادگاه؟؟
    یک مدتی به خانومتون فرصت بدید اصلا با ایشون تماس نگیرید.اجازه بدید خودشو بی یاور ببینه...تنها باشه...شاید فکر کنه...ایشون از دخترتون به عنوان حربه استفاده میکنن..بهتر دلتنگیتونم جلوی خانومتون اصلا نشون ندید...
    بعد از یک مدت باهاشون تماس بگیرید اجازه بدید صحبت کنن و شما هم خوب گوش بدید با هاشون صحبت کنید و بگید میخواید یک بار دیگه بهشون فرصت بدبد به نظر من بهتراین مسئله که میخواید به خاطر دخترتون با ایشون ادامه بدید مطرح نشه.... اگر نپذیرفتن از طریق قانونی عمل کنید...البته آقا رضا شما هم اشتباهاتی همون طور که خودتون قبول دارید مرتکب شدید...مثلا جایی گفته بودین موبایلتونو سرچ میکرد از نظر من این موضوع خیلی به اهمیت خوب سرچ کنه مگه چیه؟؟چرا اینقدر حساسیت...هم از طرف ایشون هم از طرف شما؟؟؟!!!!!حساسیت هاتونو توی زندگی کم کنید تا تنش هاتون کمتر بشه..البته این نظر منه.

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 03 بهمن 87 [ 22:52]
    سطح
    34
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 117
    دستاوردها:
    تشکرها
    1
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

من مدتی هست که تاپیک های تالار رو مشاهده میخونم ولی از خوندن این تاپیک به غایت متاثر شدم
    اول به علت مسئله که بین این زوج وجود داره و دیگه بخاطر جواب هایی که گاها نه از روی دلسوزی که بخاطر کینه است تعجبم وقتی خانمی مشکلشو با همسرش بیان میکنه طرف مقابل رو مورد نکوهش قرار
    میدن ولی اینجا مورد برعکس هست. بطوریکه این آقا کلی باید وقت صرف کنه تا توجیه کنه..

بهرحال یکی از مقصرین در اینجا اسمی ازش برده نشده و اون خانواده سنتی زن هست که شاید عامل اولیه و اساسی بودن و در عرایض آقای رضا هم مطرح شده به که طبق رسم خانواده آنها دوران قبل ازدواج باید کوتاه باشه خوب اگه این دوران قبل ازدواج فرصت کافی برای شناسایی هم ( در مسافرت های کوچک) تحت نظارت خوانواده ها وجود داشت این مسئله شاید رخ نمیداد خوب اینجور که معلومه آقای رضا هم از طرز نوشته ها شون و مطالبشون میشه برداشت کرد که انسانی هست که تحقیر بدترین ضربه روحی هست .
    آقای رضای عزیز محض رضای خدا اینو خوب بخون
    من خودم برادری دارم که همسرش مدام جلو خانواده تحقیرش میکنه و مثلا همین حرفایی که همسرتون به شما زده رو ازش شنیدم برای مثال میگه درست بشین . حرف نزن . این حرفا زنونه است تو گوش نکن
    جلو ما میگه گم شو! احمق جون اونم از خنده روده بر میشه برادرم هم گاهی همین حرفا رو بهش میزنه منظور اینه که حساسیت بخرج نمیده . هر شخصی وقتی در مقابل مسئله ای حساسیت بخرج بده طرف سمج تر میشه برای تکرار . من نمیدونم دقیقا مورد شما رو چون از نزدیک ندیدم ولی اینو بدون زن ناز کشیدن میخواد نه اینکه با یه حرف فوری تو خودت بریزی ... فکر میکنم همین تحقیر های کوچیک رو درون خودت ریختی و الان شدی کوه آتشفشان که گدازه هاش تنفره از بانی اون

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 08 اسفند 88 [ 13:03]
    سطح
    47
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 5
    دستاوردها:
    تشکرها
    78

تشکرشده 77 در 52 پست

Array

santatian من توی یکی از موضوع های این تالار خوندم که همه به یه خانوم اعتراض کردن شاید خیلی بدتر از اعتراض هایی که به آقا رضا شده!!!
    می دونید چرا تا یه خانوم توی این تالار مینویسه که شوهرم منو زد همه ازش حمایت می کنن و دلداریش میدن؟؟!
    توی همین سایت خوندم غلط غلطه قبول کنید دست بلند کردن روی دیگری(چه زن چه مرد) غلطه و اشتباه
    می دونید چرا همیشه حق به زنها داده میشه؟(البته این نظر شما در مورد این تالاره)
    برای اینکه مردا انعطاف ندارن بر خلاف زنها!!! مردا تا از زنشون ناراحت میشن داد و بیداد راه میندازن و بد و بیراه میگن و دست روی زنشون بلند میکنن ولی زنا فقط گریه می کنن
    حرف شما توی خیلی مواقع درسته مثل نامزدم ولی یه مشکل اساسی هر دوتون دارید خیلی با عصبانیت صحبت می کنید چرا حرفتون رو خشن میگید؟اگه یه ذره یه کوچولو مهربونتر و شیرین تر حرفاتون رو بزنید چی میشه؟؟؟؟؟
    یه سئوال کوچولو: معنی اسم شما چیه؟
    hypocrite
    boredom sets into the boring mind

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 شهریور 90 [ 23:06]
    سطح
    51
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 162
    دستاوردها:
    تشکرها
    17

تشکرشده 20 در 13 پست

Array

شما از احساست یه دختر بیست ساله سو استفاده کردید و با فریب دحالی که اونو دوست نداشتید و به خاطر منافع خودتون اونو وارد زندگیتون کردید چون خواستید بکارتش رو ازش بگیرید و بدبختش کنید میدونید اگر این موضوعو همسر شما بدونه چقدر ازتون متنفر میشه ان کار شما یه چیزی مثل تجاوزه واقعا متاسفم ولی هضم کردنش برای من خیلی سخته شما با چنین طرز فکری که فقط و فقط خودتون رو میبینید وخودخواهید فکر نمیکنم بتونید حتی برای فرزندتون زندگی بی تنشی رو بسازید همسرتون واقعا حق داشته با مری مثل شما چنین رفتاری داشته باشه لطفا ناراحت نشید و حرفای منو دلیل بر سرزنش کردنتون ندونید ولی شما فقط از همسرتون با کینه و نفرت صحبت میکنید یعنی این زن هیچ نقطه مثبتی نداره که اینقذر ازش متنفر شدید این دست شماست اگر بتونید خوبیهاشو ببینید و جو زندگیتونو ارامتر نگه دارید به مرور میتونید دوسش داشته باشید

صفحه 9 از 13 نخستنخست 12345678910111213 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)