درود
شوهر بودن خیلی سخته و از اون سخت تر پدر بودن هستش.اولا فکر میکردم بزرگترین مشکلم شاید از نظر مالی باشه برای بچه دار شدن البته مسئله اقتصادی بسیار تاثیر گزار هستش و در این موضوع هیچ شکی وجود نداره!ولی حالا متوجه میشم مسئله تربیت بچه بسیار دشوارتر از تصورات من و همسرم بوده مقاله ای که دیرو مطالعه کردم و در سایت وزین همدردی قرار دادم پیرامون تاثیر دوران کودکی و ناهنجاری هایی که درش اتفاق میوفته در بزرگسالی نکاتی که توسط شخص مشاور به انها اشاره شده بود خارج از تصورم بود.هرچند اطلاعات مختصری داشتم از قبل که تاثیر بسیار زیادی داره دوران 2تا 7 سالگی فرزند و اینکه بیشترین تاثیر را از پدر و مادر میگیره فرزند و اینکه بچه پیش خودش پدر و مادرش را همانند خداوند قوی و محکم و معصوم بدون اشتباه کردن تصور میکنه و این مورد باعث میشه تا روی رفتار و گفتار و عادت ها و شخصیتی که دارم بیش از پیش توجه کنم و سعی کنم دانش و مهارت و اگاهی خودم را بالا ببرم و سعی در بهتر شدن و کاملتر شدن خودم داشته باشم مقالش واقعا برام جالب بود وقتی دیشب توی روزنامه کارون مقالش رو به همسرم نشان دادم و ایشون هم مطالعه کردن سوالی ازم پرسیدن که بدجور ذهنمو بخودش مشغول کرده و اونم اینه چجوری پس ما باید باهاش رفتار کنیم و حرف بزنیم که درست باشه و توی شخصیتش تاثیر مثبت بزاره واقعا سخته پدر و مادر بودن خیلی سخت
پ.ن:نمیدونم چرا اینقدر دوس دارم همسرمو اذیت کنم و بعضی وقتها حرصشو در بیارم خیلی کیف داره خدایی 
مخصوصا وقتی بجای گفتن مادرت میگم ننت و یا مارت(به زبان محلی) یا بجای اسم پدرت میگم پی یرت (به زبان محلی) لذتی که داره وصف نشدنیه با اینکه میدونم اشتباهه ولی بازم میگم نمیشه از لذت گفتنش به این راحتی گذشت
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
علاقه مندی ها (Bookmarks)