بی دل عزیز هم که چند وقتی نبودن ،رسیدن به خیر ، جاتون خالی بود ......
امان از این حسادت زنانه :D
تشکرشده 12,544 در 2,270 پست
بی دل عزیز هم که چند وقتی نبودن ،رسیدن به خیر ، جاتون خالی بود ......
امان از این حسادت زنانه :D
baby (چهارشنبه 19 اسفند 88)
تشکرشده 657 در 204 پست
سلام به همگی
امروز بعد از چند ماه دوباره برگشتم پیش شما دوستای خوبم نمی دونم باید بگم پیروز شدم یا نشدم فقط اینو میدونم که دیگه از فرار کردن خسته شدم می خوام از لاک خودم بیام بیروم خیلی وقته که سعی میکنم از مکان های عمومی و کلا همصحبت شدن با کسی دوری کنم ولی به اصرار مامفرد عزیز اومدم تالار البته خیلی وقت بود که بهم میگفت بیا حال و هوات عوض میشه ولی من حتی زمانی که میدیدم داره تو تالار می چرخه از کنار سیستمش دور می شدم تا چیزی نخونم
دلم برای همتون تنگ شده بود ولی احساس میکردم باید با دست پر برگردم و حالا تهی شدم و به نتیجه ای نرسیدم و خبر خوشی ندارم که بخاوم بهتون بدم تا خوشحالتون کنم
خاطرات زیادی از تکتکتون داشتم از شاد و روزن و الینا و طراوت و ماندگارو قلب سفیدو مردمک و گلپر و دانه و برادر خوبم سورنا که خیلی بهم کمک کرد و چکامه و نازنین و گرد آفرید و نقاب و گل مریم و دانه عزیزم و دیجیتال من و مهات و... همه ی کسانی که ذهنم یاری نمی کنه
یه تشکر ویژه دارم از مدیر همدری عزیز که به من لطف کردن و عضویت منو فعال کردن تا بتونم باهاتون حرف بزنم گویا پرداخت مشکلی داشت وایشون به من لطف کردن و موقتا منو فعال کردند.
و اما برادر خوبم بیبی عزیز
از اینکه این مدت جویای حالم بودین سپاسگزارم این پست که در زیر از خودتون نوشتم فکر میکنم گویای همه چیز باشه این داستان خیلی رو من تاثیر داشت
بیبی عزیز من طناب رو بریدم و منتظر کمک خدا هستم
نوشته اصلی توسط BABY
bloom (یکشنبه 20 تیر 89)
تشکرشده 3,145 در 958 پست
بلوم عزیز از دیدنت خیلی خوشحال شدم![]()
![]()
حالت خوبه؟
خوشحالم که طناب رو پاره کردی، مطمئن باش خدا همیشه و هر لحظه بهت کمک کرده و می کنه..
کارت به کجا کشید عزیزم؟؟
![]()
![]()
shad (پنجشنبه 20 اسفند 88)
تشکرشده 657 در 204 پست
شاد عزیز منم از اینکه تورو سالم و سلامت میبینم خیلی خوشحالم
کارم به بیمارستان کشید به دکتر روانشناس و جلسات مشاوره ی پی در پی و به بستری شدن آرش تو بیمارستان بخاطر حمله قلبی و یک دنیا حرف که که تو دلمه
در نهاین دیدم داریم هردومون داغون می شیم
دیدم بخاطر من داره نابود میشه آرامش نداره و همون موقع بود که تشخیص دادم باید این طناب پاره بشه
هنوزم دوستش دارم و می دونم که اونم منو خیلی دوست داره ولی دیگه ادامه به صلاح هیچ کدوممون نیست
bloom (یکشنبه 20 تیر 89)
تشکرشده 3,145 در 958 پست
بلوم عزیزم، شاید توی این تایپیک گفتنش درست نباشه، اما میخواستم بهت بگم که همیشه ما آدمها یه عالمه طناب بهمون وصله، این طنابها ما رو به چیزها و انسانهای اطرافمون وصل می کنه، ما فکر می کنیم اگه این طنابها نباشن همه چیز به هم می ریزه، اما واقعیت اینه که خود این طنابها باعث میشه که حرکتمون محدود بشه، نتونیم درست اطرافمون رو نگاه کنیم، بعضی وقتها خوبه که یک طناب بریده بشه، تا ما بتونیم برگردیم و همه طرف رو خوب نگاه کنیم، ببینیم چقدر زندگیمون تغییر کرده و چقدر به بودن یا نبودن اون طناب احتیاج داریم...
![]()
shad (یکشنبه 20 تیر 89)
تشکرشده 4,203 در 1,431 پست
سلام بلووم عزيز...
خوش اومدي...
به نظرم اگه يه تاپيك براي دردودل كردن با دوستان باز كني سبك و راحت ميشي....
اميدوارم هر چه زودتر شادي و نشاطت رو ببينم![]()
parnian1 (پنجشنبه 20 اسفند 88)
تشکرشده 657 در 204 پست
مرسی غزاله جون
فعلا دردلی ندارم اونا رو هم در جواب شاد گفتم
حوصله همه سر میره یه سری مطالب تکراریه
الانم از اینکه کنار شما هستم شادم خانومی
bloom (پنجشنبه 20 اسفند 88)
تشکرشده 6,302 در 1,293 پست
سلام bloom عزیز ناراحت شدم از این که تلاشهاتون بی نتیجه موند .
خیلی خوبه که یک تصمیم قاطع گرفتید گاهی هیچی با خواسته های ما جور نیست و چاره ای جز یک تصمیم قاطعانه نیست.
از مامفرد عزیز تشکر می کنم که این مدت ما رو از حال شما با خبر می کردند و شما رو دوباره به تالار دعوت کردند .
امیدوارم آرامش روحیتون رو به دست بیارید . براتون آرزوی موفقیت دارم .![]()
baran.68 (پنجشنبه 20 اسفند 88)
تشکرشده 1,260 در 376 پست
سلام به همگی
بلوم عزیزم اومدنت رو تبریک میگم
با اینکه چند ماه روت کار کردم تابتونم راضیت کنم بیایی دوباره تو جمع ما
حالا دیگه بچه ها باید یه کاری کنید بلوم موندگار بشه
mamfred (یکشنبه 20 تیر 89)
تشکرشده 36,137 در 7,447 پست
سلا بر همگی
منم به از غیبت برگشته ها خوشامد میگم مخصوصاً بلوم عزیز
و اما اگر خدا بخواد وجور بشه بنده فردا عازم مشهد مقدسم ،دعا گوی همه شما خواهم بود
اگر هم نشد که به تعطیلات موکول میشه که باز هم دعاگوییم .
خوش باشید در همه حال و همه شرایطی .
فرشته مهربان (یکشنبه 23 اسفند 88)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)