من چیزی غیر از این نمی تونم بگم که سرابی که شما دیدید ناشی از تشنگی شماست. چیزی که انتظارش رو می کشید خواهر گل من. چیزی که بهش نیاز داشتید. به قول مریم خانوم چی از این راحت تر می تونه یک نفر رو (اعم از دختر و پسر ) فریب بده که ابتدا اون رو جذب کنی با حرفهات وقتی یقین کردی قلبش مال تو هست کلمات زیبایی مثل " من به خاطر تو این رابطه رو می خوام قطع کنم و به نفع تو دارم کار می کنم" تا نهایت اعتماد دختر (در مورد شما) جلب بشه. دختری که قلبش رو دست یکی دیگه می بینه و می بینه که تمامی هستیش از اون داره دور می شه. اون دختر اینبار اونه که اصرار می کنه. و این بار هم اون مرد(در مورد شما) با ژست فداکارانه عشق خودش رو می خواد نشون بده که دیگه چیزی جز یک موجود وابسته از اون دختر نمونه و به راحتی بتونه سو استفادشو کنه. خانوم غزاله باور کنید باور کنید من با ایشون خصومتی ندارم. حدس هم نیست. لااقل خیلی به واقعیات نزدیکه. شما مرحله خیلی خطرناکی رو پشت سر می ذارین . من اصلا به این قضیه به عنوان یک مورد عادی نگاه نمی کنم. اصلا هم دوست ندارم این اتفاق شومی که فکر می کنید فرسنگها باهاتون فاصله داره برای شما بیفته. برای این هم منتظر جوابتون هستم. و امیدوارم مشکلتون رو بتونیم تا حدی حل کنیم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)