ممنون دست عزیز کاشکی مشکلات همه حل بشه مشکلات ما هم حل بشه هرچند با این که میدونم از شوهر من برام ابی گرم نمیشه اما بازم امیدوارم
تشکرشده 225 در 72 پست
ممنون دست عزیز کاشکی مشکلات همه حل بشه مشکلات ما هم حل بشه هرچند با این که میدونم از شوهر من برام ابی گرم نمیشه اما بازم امیدوارم
باغبان (دوشنبه 11 بهمن 95)
تشکرشده 274 در 108 پست
امیدوارم یک دریا آرامش و سلامتی و خوشبختی بر زندگی ما حاکم شود و صد البته کوتاه شدن دست ها و افکار شیطان و دوری هرگونه شر و بدی
باغبان (دوشنبه 11 بهمن 95)
تشکرشده 7,109 در 2,468 پست
ﺧدایا برای همه ،،، به خصوص نفر بعد دعا می کنم : که ﺩﺭ ﻫﺠﻮﻡ ﺩﺭﺩ ﻫﺎ ﻭ ﻏﻢ ﻫﺎﯾش ،، ﻭ ﺩﺭ ﮔﯿﺮ ﻭ ﺩﺍﺭ ﻣﻼﻝ ﺁﻭﺭ ﺩﻭﺭﺍن ﺯندگی اش،،، همیشه در آرامش باشد و با توکل به تو،،، نا امیدی را از خودش دور کند ،،،
و با تلاشی که می کند ،،،شاهکار زیبایی از زندگی اش بسازد.
ﺧـــــــــــﺪﺍﯾﺎ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﺩﺳﺖ ﻫﺎﯼ ﮐﻮﭼﮑش ﺭﺍ ﺗﻮ ﭘﺮ کن ،،،
ﺧـــــــــــﺪﺍﯾﺎ ﮐﻤکن ﮐﻦ ﺩﺳﺖ ﻫﺎﯾش ﺭﺍ ،به ﭘﻨﺠﻪ ﯼ ﻃﻼﯾﯽ ﺧﻮﺭﺷﯿﺪ ﺩﻭﺳﺘﯽ تو ﺑﺴﭙﺎﺭد ،،،ﻭ ﺩﺭ ﺁﺑﯽ ﺑﯿﮑﺮﺍﻥ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﯽ ﻫﺎ ،،،ﺑﻪ ﭘﺮﻭﺍﺯ ﺩﺭ ﺁﯾد...
آمین یا رب العالمبن.
ویرایش توسط باغبان : دوشنبه 11 بهمن 95 در ساعت 01:49
فرشته مهربان (سه شنبه 19 بهمن 95), سرشار (دوشنبه 11 بهمن 95)
تشکرشده 274 در 108 پست
سپاس البته من آقا هستم نه خانم خخخخ
چیزی که اینروزا فکرم هست و به نظرم میاد اینه که مشکل جامعه ما همیشه نادانی و توجیه نبودن نیست بلکه دنیای ما پر از آدمایی شده که میدونن چه کاری اشتباست ولی انجام میدن.
آرزوم برای جامعه اینه که انسانها چه از نظر اراده و از نظر فرهنگ و شرافت و بینش قویتر بشن و از این ضعف کناره بگیرن و همینطور از پیله خودخواهی فاصله بگیرن و بیشتر به فکر هم نوع خودشون باشن.
برای کسانی که مشکلاتی دارند چه عزیز باشن چه نباشن آرزو دارم پروردگارمون راه های درستی و روشنی و سعادت رو بروی ما باز کنه و با دست خودمون گره هامونو باز کنه.
هر روز که بتونیم سالم تر و خدا پسندانه تر نسبت به دیروز زندگی کنیم و برای خودمون و دیگران امیدوار کننده تر باشیم اون روز خواهیم توانست هر چند اندک ، لطف خدا رو در دستان خودمون حس کنیم و دست خدا باشیم برای دیگران تا بشه در این چند صباح که زنده ایم ارزش زندگی رو داشته باشیم و دریابیم. فرصتها همیشگی نیست
فرشته مهربان (سه شنبه 19 بهمن 95), باغبان (سه شنبه 12 بهمن 95)
تشکرشده 552 در 282 پست
برای نفر بعد قدرت تحمل مصایب و صبر رو آرزو می کنم
فرشته مهربان (سه شنبه 19 بهمن 95), باغبان (دوشنبه 11 بهمن 95)
تشکرشده 225 در 72 پست
منم برای نفر بعد داشتن کار و درامد عالی از خدا میخوام
فرشته مهربان (سه شنبه 19 بهمن 95), باغبان (سه شنبه 12 بهمن 95)
تشکرشده 225 در 72 پست
سلام دوستان عزیز همدردی
من خیلی اوضاع مالی بهم ریخته ای دارم نه کار درست درمونی نه پولی
سر یه کاری رفتم م به خاطر اینکه نمیتونستم اضافه کای کنم عذرمو خیلی نامحترمانه و جلو همه کارگرها بهم گفتند نمیتونی از فردا نیا دیگه و منم انگاری توی دلم کندند اومدم و پیش همسرم کلی گریه کردم من به این پول و کار احتیاج داشتم
میشه برم دعا کنید خواهش میکنم
هر کسی که شم اقتصادی و فکر قوی داره میشه راهنمایی کنید که بتونم خودم یه کاری رو شروع کنم که ضرر نکنم
تولیدی یه چیزی که کارم بگیره
خواهش میکنم دعام کنیید و راهنمایی ممنونتونم
مسافر زمان (چهارشنبه 20 بهمن 95),آش رشته(پنجشنبه 21 بهمن 95), اعجاز عشق (سه شنبه 19 بهمن 95), باغبان (چهارشنبه 13 بهمن 95)
تشکرشده 7,109 در 2,468 پست
خانم عروس خوشبخت ان شالله دغدغه هایی که دارید حل بشه
زندگی آرام و زیبایی را برای شما آرزومندم .
......................
خدایا اگر نفر بعد هوای دلش بارونیه ،،،، اگه مثل ابرها پریشونه ،،،، اگه گرفتاره ،،،، بده راه را نشونش
آرامشی به اندازه دریا ها برا یش آرزومندم .
آمین .![]()
ویرایش توسط باغبان : پنجشنبه 14 بهمن 95 در ساعت 00:01
tanhaeii (پنجشنبه 14 بهمن 95), مسافر زمان (چهارشنبه 20 بهمن 95),آش رشته(پنجشنبه 21 بهمن 95), اعجاز عشق (سه شنبه 19 بهمن 95)
تشکرشده 130 در 60 پست
سلام باغبان عزیز ممنونم بخاطر دعای قشنگت
واقعا دارم تلاش میکنم به آرامش برسم امیدوارم خداکمکم کنه و راهو نشونم بده برام دعاکنید همین روزا زندگی مشترکم رو شروع میکنم و محتاج دعاتونم.
برای نفر بعددعا میکنم دلش از غیر خدا خالی بشه و تکیه گاهش بشه خدای بزرگ، پروردگار بهش قدرتی بده که دستش رو زانوی خودش باشه و فقط نیازمند خدا باشه آمین
مسافر زمان (چهارشنبه 20 بهمن 95),آش رشته(پنجشنبه 21 بهمن 95), اعجاز عشق (سه شنبه 19 بهمن 95), باغبان (پنجشنبه 14 بهمن 95)
تشکرشده 7 در 5 پست
دعا می کنم نفر بعدی زندگیش پر ازاحساسای قشنگ باشه و حضور خدا رو همیشه حس کنه و از زندگیش لذت ببره از ته دل بخنده و خوشبخت باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)