سلام BABY عزیز
1. به عنوان یه بابای مهربون و یه همسر خوب فکر می کنی بهترین کاری که در زندگی برای پسرت می تونی انجام بدی چیه ؟ و برای همسرت ؟
برا پسرم تو اين سن وسال وقت گذاريه ، همين که باهاش هستم خيلي لذت مي بره ومنم بطور غير مستثيم روش زندگي رو بهش ياد ميدم. وقتي استخر ميريم حس مي کنم بهترين لحاظات عمرشه. اون فکر مي کنه من قوي ترين آدم رو زمينم ، البته حالا يه کمي نظرش رو تعديل کرده ميگه بعد از رضا زاده!!
وبرا همسرم اينه که بتونم دو تا گوش گنده باشم وهمش به حرفاش گوش بدم (حتي در حد شنيدن) و همه اش به اون توجه کنم. اگه بشه چي ميشه!
2. یشترین چیزی كه در روز ذهن شما رو اشغال می كنه چیه؟!
چون کارهاي مختلفي رو دارم ، در هر بخش کار سعي مي کنم فقط به اون فکر کنم، البته فکر کردن روي بدهيها واقساطم هر از چند گاهي تو ذهنم مياد ، يکي از دوستان مي خواست 100ميليوني بده اگه بده ....
3. اگر BABY تا الان ازدواج نكرده بود، با توجه به تجربیاتی كه بدست آورده، چقدر احتمال داشت كه ازدواج بكنه یا داشتن یك زندگی مجردی را ترجیح بدهد؟ به نظر شما ازدواج بخش مهمی از زندگی فرد را می سازد یا نه؟
حتما ازدواج مي کردم، نه اينکه الان هيچ مشکلي تو زندگي مشترکم نباشه ، بنظر من ازدواج يه بايده وخيلي هم مهمه که تو زمان مناسب خودش انجام بشه نه زودتر ونه ديرتر. 100% ازدواج مي کردم.
4. مهمترین دغدغه ی زندگی در حال حاضر برای BABY چیه ؟
الان مهمترين دغدغه ام اينه که بايد برا خودم وخانوادم بيشتر وقت بذارم. سال گذشته خيلي شلوغ بودم وبه موارد "سلامت" نرسيدم. پيشرفتهاي معنوي هم از دغدغه هاي امسالمه
5. دچار خستگی شدی و انگیزه هایی که برای انجام کارهای معمول و جاری زندگیت هم داشتی دیگه عمل نمی کنن ... با توجه به همه ی نقش هایی که در زندگی داری (همسر ، پدر ، پسر ، دوست و... ) و انتظاراتی که از تو وجود داره چطور دوباره سرپا می ایستی به گونه ای که خودت رو زیرپا نذاری ، افسردگی و خستگی خودت رو تشدید نکنی و در عین حال به انتظارات موجود جواب بدی ؟ در واقع می خوام بدونم کارخونه ی انگیزه سازی شما چطور ، بر چه مبنایی و با چه مکانیزمی عمل می کنه ؟
بله ، دو سال پيش تو يه برهه اي که خيلي احساس خستگي مي کردم سعي کردم يه سري از کارها ومسوليتهامو سبک کنم. نحوه وميزان وقت گذاريامو تغيير دادم و با توجه به اولويتهام زمان رو تخصيص دادم.
متاسفانه کارخونه انگيزه سازي تا حالا نداشتم ، اما وقتي خيلي خسته ميشم (افسردگي رو به لطف خدا تا حالا تجربه نکردم) با ياد خدا، تلقين مثبت وفکر رو داشته هام ، قوت مي گيرم
6. رابطه BABY با سیاست چطوریه؟ سیاست كردن بهتر است یا سیاست شدن؟ روش BABY در زندگیش چی بوده؟
منظورتون سياست کشوري که نيست؟ در زندگي مشترک Baby نيازي به اعمال سياست نيست (يه تاپيکي ايجاد شده صداقت يا سياست ، خوشحال ميشم شما هم ببينيد ونظرتونو بديد)، روش Baby هم پايبندي به اصول اخلاقي و رعايت حدود بوده.
7. به نظر شما با يه عده کمي از اعضای تالار که اتقدر خودشونو مي گيرن ومغرور تشريف دارن که با هر نوع تذکر و کنايه و ايما واشاره و... نمي توني متوجه شون کني چه باید کرد ؟
روشهاي حضوري رو تا حدودي بلدم اما تو محيط مجازي واقعا نمي دونم
پیشاپیش مرسی از پاسخهاتون .
از شما کارشناس محترم هم ممنونم واز مطالبتون استفاده مي کنم ، يه مطلبي هم بهتون بدهکارم (از صندلي داغي که شما تشريف داشتين) يادم هست وبراتون مي فرستم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)