به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 7 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 80
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 16 دی 92 [ 13:12]
    سطح
    49
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 145
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    181

تشکرشده 204 در 87 پست

Array

RE: اهمیت بکارت چیست؟

[quote=aliroshan]
    نقل قول نوشته اصلی توسط joker
    با سلام
    این قسمت حرف شما بیشتردر حد یک شعار است
    حقیقت این است که رابطه نامشروع عملی بسیار آسیب زننده برای طرفین به خصوص دخترها می باشد از این رو در دین و فرهنگ ما به شدت افراد را از آن بر هزر داشته اند.نباید فکر کنیم و توقع داشته باشیم که با یک ببخشید و اشتباه شد ساده می توان آن را حل کرد.
    دخترها توجه داشته باشند که در این گونه موارد حالا خوب یا بد 99/9% پسرها خاموش فکر هستند.
    حتی آنهایی که بسیار مدعی هستند پای عمل میدان را به یک بهانه ای خالی می کنند.:P
    توی این جامعه که داریم توش زندگی می کنیم با آداب و رسوم عجیب و غریبش ، ما دخترها نه می تونیم تجربه کنیم ، نه اشتباه کنیم نه راهی که دلمون می خواد رو بریم نمی تونیم خودمونو خوب بشناسیم نمی تونیم نقاط ضعف و قوتمونو تشخیص بدیم.
    از بچگی یادمون دادن دختر یه موجود معصومه لطیفه باید پاک باشه باید در پرده باشه باید .... هیچ کس هیچ وقت نگفت که قبل از اینکه یه دختر باشی یه انسانی با تموم قوت و ضعف های هر انسان.با نیازهای یک انسان.
    من فکر می کنم اگه کسی تو موقعیت گناه قرار بگیره و گناه نکنه شایسته تقدیره.اگه کسی بتونه خودش وقتی تحت فشار احساسات و غرایزه قدرت تمایز درست رو از غلط داشته باشه قابل تقدیره. ولی نباید کسیو محکوم کرد که چرا نتونسته اونقدر قدرتمند یا هوشیار باشه که اشتباه نکنه.هرچند معمولا سادگی بوده تا اشتباه(اگه بر فرض اون آقا با ایشون ازدواج می کرد که کم هم پیش نیومده )
    اگه دختری عمل خلاف شرعی انجام داده چرا باید برای توجیهش بگیم تقصیرش نبوده یا متهمش کنیم بگیم مقصر بوده. هیچکدوم .اونم به عنوان یک انسان که گرایشات و تمایلاتی داره تو یه برهه خاصی از زندگی تجربه ای داشته . نمی خوام بگم خوب یا بد چون این قضاوت رو نسبی می دونم .کاش ما دیدمونو عوض کنیم و آدمها رو متهم به گناهکار بودن نکنیم.
    شمایی هم که این تجربه رو داشتی بهتره دست از حسرت و ندامت برداری.کافیه ارزش خودت رو دوباره پیدا کنی و عزت نفست رو دوباره به خودت برگردونی.تو یه تجربه بد داشتی که توش یکی بهت نارو زده.اینم یه درس سخت و بزرگه که یاد گرفتی راحت به هر کسی اعتماد نکنی.باقی عمرتو با نگرانی تلف نکن. خدا بزرگه .به زندگیت برس. شاید اتفاقات خوبی هم تو زندگیت بیافته که تو الان ازش بیخبری و همه چیز مرتب پیش بره.امیدوارم موفق باشی :)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 08 شهریور 88 [ 22:25]
    سطح
    39
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 130
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    4

تشکرشده 5 در 4 پست

Array

من هم با نظر شما کا مل موافقم تيه اون مقاله خودم هم به اين اشا ره کردم
    دقيقا درست ميگی جکرجن
    جکر جان ميخوامت

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 24 اردیبهشت 88 [ 18:56]
    سطح
    39
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 120
    دستاوردها:
    تشکرها
    8

تشکرشده 10 در 5 پست

Array

سلام به دوستان عزیز
    خیلی متشکرم که من را راهنمایی کردید
    در ربطه با سخن یکی از دوستان تا دختر نخواهد این اتفاق نمی افته عرض کنم راستش ما برای یک سکس ساده اماده شدیم که یک دفعه و بدون خواسته من این اتفاق بد افتاد و این را بگم من دختری بودم که با هیچ کس رابطه ای نداشتم خودش می دونست بعد از 8 ماه صحبت کردن بدون هیح رابطه سکسی ما سکس و شروع کردیم 8 سال ما با هم بودیم 8 سال مدت کمی نبود حالا که اون پسر داره خوش گذرونیش و می کنه بدبختی فقط برای منه ننگ و تمام برچسب های بی ارزش دیگری که هر کدوم از دوستان می گویند لایق منه درسته اگه من هیچوقت با اون پسر رابطه ای برقرار نمی کردم این اتفاق نمی افتاد چون هیچ پسری حاضر نیست با دختری که پرده نداره ازدواج کنه من باید این ننگ و تا اخر عمرم همراهی کنم .

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 25 تیر 89 [ 01:21]
    سطح
    35
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 37
    دستاوردها:
    تشکرها
    36

تشکرشده 37 در 18 پست

Array

بنده فقط برداشت خودم رو مینویسم اینجا از صحبت های خانم سارا..
    بنده احساس کردم ایشون میگن که زن بودن در جای خود با ارزشه... تا اینجا قبول..
    ولی نه اینکه به خاطر این ارزش، هر دختری، به هر وسیله ای زن شه... بلکه زن ارزش والایی داره و حالا شما که فکر میکنی با این رابطه جنسی و برداشتن پردت، زن هستی از درون، درسته به اشتباه و با اشتباهی از جانب خودت به این نقطه رسیدی، ولی تجربیاتی که در زن بودن هست، رو قدر بدون... هر ارزشی به خاطر یک سری مزیت ها و برتری ها ارزش خطاب میشه... من احساس کردم ایشون میگن خانم پانته آ ، شما طبق افکارتون، از درون زن شدید و از بیرون فکر میکنن دخترید، درسته با این روش، شما به به حد بالای اون ارزش نرسیدید، ولی اونچه هستید، درش کلی تجربه هست، قدر بدونید...

نکته ای هم ذکر کنم، جامعه و زندگی انسانی پر است از تعاریف و اسم و نام هایی که خودمون بر روی مسائل گذاشتیم... کسی که خیلی تجربه داره رو موسفید خطاب میکنیم، حال اینکه میدونیم کسی که بر اثر حادثه و ... موش سفیده، مو سفید مثال ما نیست... زن رو تعریف کردیم برای دختری که وارد یک پروسه زندگی مشترک میشه و طی این پروسه پیچیده، دختر رشد میکنه، بزرگتر میشه و...... حال آنکه نقطه تلاقی میان مجرد بودن و متاهل بودن و به اصطلاح زن شدن هست، برداشتن پرده بکارت رو شروع زن شدن خووندیم.. اینها همه تعاریف ما انسانها هستن... دختری که طی حادثه ای، بر اثر اشتباهی، غفلتی، پرده اش رو از دست میشه، بخدا فردیه که موش بر اثر حادثه، اتفاقی سفید شده... اون موسفید مثال ما، زن نیست... اون باید از تجربه این اتفاق(به گفته خانم سارا) درس بگیره و خودشو کاملتر، برای یک پروسه پیچیده تر حاضر کنه... تا بنا به تعریف واقعی کلمه، زن باشه...
    عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    35
    دستاوردها:
    تشکرها
    36

تشکرشده 37 در 18 پست

Array

دوستان، خواهش میکنم بحث رو منتقل کنیم به یک تاپیک جداگونه که مرجع کاملی هم شه برای افرادی که به انجمن میان...
    اینجا، انرژی مون رو بزاریم روی حل و کمک به دوستی که کمک خواستن... بنده دوست دارم رو بعضی مسائل منطقی که مطرح میکنید، بحث داشته باشم، ولی دستم که به تایپ میره، اینجا رو محدوده خانم پانته آ میبینم و ادامه بحث رو صلاح نمیدونم...

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    39
    دستاوردها:
    تشکرها
    8

تشکرشده 10 در 5 پست

Array

سلام به دوستان عزیز
    حرف شما متین و درست
    ولی من در سن 21 سالگی با این پسر آشنا شدم بعد از 6-8 ماه فقط در یک رابطه دوستی ساده فقط صحبت کردن ما رابطه سکس و شروع کردیم خودش می دونست من با هیچ پسری هیچ رابطه ای نداشتم بعد از 2 سال رابطه بدون هیچ برنامه ای اتفاقی به قول خودش پرده من پاره شد بعد از این موضوع برای خواستگاری امد خانواده ها رضایت ندادند خودش من و می خواست تقریبا ولی خانواده نمی خواستند یک زمانی که به من گفت خودت و آماده کن می خوام بیام پا روی تمام خواسته ها بگذارم بیام بگیرمت ولی من هر چی فکر کردم کسی که بخواهد من و به اجبار برای اینکه پردم و پاره کرده می خواهد بیاید بگیرد دلم راضی نشد اون همیشه می گفت من و تو عشق و تفریحمون و کردیم تو هم برو ازدواج کن اگه مشکلی بود من میام می گم هستم ولی من هر چی فکر کردم نمی شد سر یک نفر را کالاه گذاشت و به اون گفتم تو اگه می خواهی ازدواج کنی برو ازدواج کن من ازدواج نمی کنم و این حرف و به هیچ کسی نمی زنم که سبب ناراحتی و یا ایمکه زندگیت به هم بریزه تصمیم خودم و گرفتم و می خواهم تا اخر عمرم این لکه ننگ که باعقث نابودی زندگیم شده را با خودم حمل کنم و اون رفته ازدواج کرده آری پسری که با دختر سکس کنه هیچوقت نمی خواهد با اون ازدواج کنه چون پسرها تنوع پذیرند

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 19 اردیبهشت 88 [ 21:15]
    سطح
    39
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 136
    دستاوردها:
    تشکرها
    32

تشکرشده 34 در 22 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط joker
    سلام
    نه من پای حرفم هستم و از اطرافیانم پرسیدم این سوال رو که اگه این مورد پیش بیاد چیکار میکنن.اولاًبعضیها اصلاً بکارت طرف براشون مهم نیست(کسائیکه خودشون دست از پا خطا نکردن تا حالا) خیلی ها هم میگن این تصمیم به شرایط ربط داره. یکیشون که بکارت واسش اهمیت داشت گفت وقتی آدم یکی رو به عنوان همسرش انتخاب میکنه حتماً خصوصیات خوب زیادی در اون دیده که باعث میشه بتونه از این مسأله بگذره.حالا به هر حال نظر شما محترم.ولی اصلاً موضوع تاپیک منم همین بود که خدا میبخشه ولی بعضیا نمی بخشن!منم نگفتم دختران خیالشون راحت باشه برن هر کاری میخوان بکنن.همونجوری که پسرها هم نباید اینجوری باشن.آخرش قاضی یکی دیگست.صاحب من و شما و همون دخترها تو کتابش گفته اگه زناکار توبه کرد حق ملامتشو ندارین!این کار گناهه!این آمار 9/99%رو هم به نظرم بکنین 60% واقع بینانه تره.اگه هم بخواین تو همین سایت نظر سنجی میکنیم!
    سلام
    دوست من، همه اونها که ازشون پرسیدی مجردند؟ یا متاهل هم توشون هست؟ از پسرای نامزد دار پرسیدی؟ یا کسی رو داشتی که قبل از ازدواج اینگونه فکر بکنه( روشنفکرانه) و بعد از ازدواجشون رو هم دیده باشی؟ اولین دعوای زناشوئی این آدمها رو با هم دیدی؟ من دیده ام. شاید 100 درصد اینطور نبوده، اما 90 درصد بوده.
    در این شک نیست که بکارت یک امتیازه که خودت گفتی. اما از دست دادنش هم صدالبته اشتباه بزرگی. با توجه به احساساتی بودن و وجود منابع قوی از لطافت و احساسات و عشق در دختران که باعث انفعال و تن دادن به سکس می شه، و با وجود جذابیت های بسیار جنس مخالف، بهترین کار اینه که اصلا طرف رفاقت با جنس مخالف نرویم.
    اگر رفتیم وآنچنان شد، بله، خدا بزرگه و بخشنده و به هرحال هر عملی یه انعکاسی داره. یکی از راه های بخشیده شدن همین تحمل انعکاس و نتیجه عملهای بدمونه.
    جان جوونیتون سراغ دوستی با جنس مخالف نرین.
    پیروز باشید

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    35
    دستاوردها:
    تشکرها
    36

تشکرشده 37 در 18 پست

Array

خانم پانته آ، شما در ابتدا باید بخواید... این لحن شما و مکررا" تاکید اون، فقط شما رو عقب میرونه...
    کسی که نخواد بره بالا دیوار، 10 نفر نمیتونن بلندش کنن و بزارنش بالا... کسی که بخواد بره اون بالا، قلاب! یه نفر کافیه برا پرش اون به بالای دیوار...
    شما دارید با حرفاتون به خودتون میگیرد نمیخواید.. کسانی که در این انجمن دارن بهتون هلپ میدن، مثل کسای دیگه هستن در این جامعه... خوشبختانه جامعه آماری سایت هم بالاس و نظرات کاملا منطقی و درست...
    پس شما بخواید، به جای یک نفر، کل اعضای فعال این انجمن، برای شما قلاب میگیرن...

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    39
    دستاوردها:
    تشکرها
    8

تشکرشده 10 در 5 پست

Array

اقای مهردا عزیز
    تشکر بابت راهنمائیهاتون
    اره با این کمکهایی که اعضای انجمن به من دادند مخصوصا شما از لحظه اول هم حالم بدتر شد اره تقصیر منه من مقصر تمام بدبختی های خودم هستم همه اینها رو میدونم ولی می خواستم یک راه و چاره ای جلوی پام بگذارید . می دونم جامعه و یا هیچ پسری این قضیه رو قبول دار نمی شند . خودم کرئم که لعنت بر خودم باد

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    35
    دستاوردها:
    تشکرها
    36

تشکرشده 37 در 18 پست

Array

شما مجددا صحبت های بنده رو بخونید، بهتر متوجه میشید بنده میخواستم شما رو به چه سمتی هدایت کنم...
    پانته آ ی عزیز، مشکلات انسانی، فرمول خاص برا حلش نیست، ولی قابل حلّن همگی... مثال آخر رو برا همین زدم، چون میبینم شما فقط میخواید راه حلی داشته باشید و مسئولیت نپذیرید... دوستان هم بحثی داشتن، شما به اون مسئله وارد نشید، چون در شرایط روحی ای نیستید که بخواید اونها رو هم بخونید...

صفحه 7 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)