یه چیزی که الان یادم اومد اینه که همسرم وقتی فهمید قضیه دزدیده شدن پولش رو به خانوادم گفتم خیلی عصبانی شد چون اصلا دوست نداشت کسی بفهمه حتی خود من و منم کاملا اتفاقی فهمیدم و خیلی تحت فشار بودم و به خانوادم گفتم که کمکمون کنن ولی همسرم بی نهایت عصبانیه.و وقتی رفتیم خونشون واسه اشتی,گفت که زنم مسایلی که من دوست نداشتم به کسی بگیم رو به خانوادش گفته و خیلی عصبانی بود.یا دو سال پیش که رفته بودم خونشون با همسرم بحثمون شد و خواهرش فهمیده بود به بابا مامانش گفته بود.من و همسرم بعد بحثمون رفتیم خرید و اشتی کردیم .وقتی اومدیم خونشون مامان و باباش خیلی ناراحت بودن و بدون اینکه بدونن ماجرا چیه گفتن برید طلاق بگیرید وقتی دعواتون میشه!!!منم خیلی ناراحت شدم ولی هیجی نگفتم,همسرم هم چیزی نگفت و منم تا صبح گریه می کردم .فرداش هم برگشتم خونه ولی هم از شوهرم هم خانوادش ناراحت بودم و ماجرا رو به مامانم گفتم ,مامانم هم به مادر شوهرم گفتن که رفتارتون با دخترم درست نبوده.اونم به شوهرم گفته بود و کلی پیاز داغشو زیاد کرد و دعوا راه انداخت.شوهرم هم خیلی عصبانی شد که چرا به خانوادت گفتی مامانم همچین رفتاری کرده و فحشم داد.
تو جلسه ای که رفتیم واسه اشتی گفت زنم مسایل خصوصیمون رو به همه میگه و عصبانی بود ازم.در صورتیکه نباید اون شب اجازه میداد خانوادش دخالت کنن که کار به اینجا بکشه.
من میخوام زندگیمو دوباره بسازم,چون من و همسرم عاشق هم بودیم و منم زندگیمو دوست دارم و نمیخوام جدا بشم.ولی حالا هیچ خبری از شوهرم ندارم.شاید هم داره وقت تلف می کنه که من خسته بشم خودم برم درخواست طلاق بدم که اگه واقعا داره همچین کاری می کنه خیلی نامردیه با اون همه سال که به پاش گذاشتم بازی کنه.نمی دونم چرا احساسم میگه داره منو بازی میده که هم خودم دادخواست طلاق بدم هم مهریه ببخشم(من که گفتم مهریه نمیخوام).اگه هدفش این باشه خیلی نامردیه.شوهرم خیلی ادم خوبی بود و مهربون ولی این رفتارش با من خیلی سنگدلانه و نا عادلانه هست!یعنی من تو اون 7 سال شوهرمو اشتباه شناختم یا اون عوض شده؟؟؟؟!!!الان شوهرم حدود 4 ماهه حرف طلاق رو زده و هیچ تلاشی واسه آشتی نکرده!به نظرتون صبر کردن من فایده ای داره اصلا,اونم وقتی شوهرم رو حرفش مونده؟؟اصلا امیدی هست؟بعدم صبر کردن وقتی ازش خبری نیست و خودش انگار نمیخواد چیزی درست بشه چه فایده ای داره؟؟؟خیلی ناراحت و افسره شدم.حال ندارم تکون بخورم اصلا.
یه چیزی که واسم سوال شده اینه که چرا چند نفر از بچه های تالار انقدر به صراحت میگن ممکنه شوهرت پشتش به جایی گرم باشه یا دوست دختر داشته باشه؟؟!!یعنی هر مردی همچین رفتاری کنه دلیلش وجود یه دختر دیگه هست؟؟!!یا دلیل دیگه هم می تونه داشته باشه؟؟لطفا جوابمو بدین.چرا آقایون هیچ جوابی نمیدن؟
شوهرم 4 ماهه حرف طلاق رو زده و تو دعوامون چند بار گفته نمیخوامت.یه بارم گفت دوستت ندارم.بعدش گفت دوستت دارم ولی نمیتونم باهات ادامه بدم!!!!ولی 4 ماهه میکه طلاق.اخه به نظرتون این میشه دوست داشتن که داره همچین رفتاری می کنه اونم بامن,با زنش که می گفت از مادرم هم بیشتر دوستت دارم؟؟؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)