RE: بن بست
جوابتان را داده ام قبلا اقای santetian نمیدانم چه اصراری به فرو پاشی یک زندگی و بی سرپرست شدن طفل بی گناه یک ساله دارید اگر وجود شما مملو از حس تنفر نسبت به ظلم و ستم خانمهاست باید خدمت شما عرض کنم که همه زنها عین هم نیستند ممکن است زنی هم ناسازگار و بی عاطفه باشد اما برادر بزرگوار زنهای ایرانی اغلبشان سازگار و عاطفی و صبورند و معمولا در هر شرایطی با شوهرانشان کنار می آیند اینرا در تمام این تاپیک ها می توانید عملا ببینید حتی بیشتر از توان و ظرفیتشان در زندگیشان مایه می گذارند منی که شما می گویید طرفدار حقوق خانم ها هستم بروید تاپیکم را بخوانید تا ببینید چقدر در زندگی از حقمان گذشت می کنیم این برداشت غلط شماست برادر گرامی زن و مرد فرقی با هم ندارند زمانیکه طفلی را به این دنیا می آوریم در برابر ش مسولیم و باید منیت ها را کنار بگذاریم زن و مرد هم ندارد مساله بک خانم تازه ازدواج کرده با یک زوج یچه دار زمین تا آسمان تفاوت دارد خواهش می کنم خدا را در نظر داشته باشید ما که با همسر این آقا در تماس نیستیم و نمی دانیم زندگیشان در چه مرحله ای است اما به نظر شما یک طفل معصوم ارزش فداکاری و گذشت را ندارد؟؟؟
[size=medium]بهترین راه برای پیش بینی آینده خلق آنست.[/size][size=large][/size]
علاقه مندی ها (Bookmarks)