تبريك براي دانه اما من ازش دلخورم كه جواب پيام خصوصي ام رو نداد
تشکرشده 59 در 40 پست
تبريك براي دانه اما من ازش دلخورم كه جواب پيام خصوصي ام رو نداد
تشکرشده 121 در 55 پست
دانه عزيز منم بهت تبريك ميگم شما در همه پستها جوابهاي خيلي قشنگي ارائه ميدهيد . و من از بچه هاي ديگه : شاد عزيز ، اليناي عزيز ، نقاب عزيز ، لرد حامد عزيز ، آقاي ابراهيمي .......... و ديگر بچه ها كه واقعا در اكثر پستها با جوابهاي قشنگشون باعث آرامش مي شن ، كمال تشكر رو دارم .
درود بر شم
تشکرشده 992 در 530 پست
واي دلناز جوننوشته اصلی توسط N.DELNAZ
دوست ندارم از من دلخور باشي
يه پيام خصوصي واسم فرستاده بودي كه با دقت خوندم و يادمه كه چه جوابي واست نوشته بودم و فرستادم اما الان هر چي مي گردم جوابمو پيدا نمي كنم. نكنه ارسال نشده؟!
آخه سرعت اينترنت من خيلي هم زياد نيست. فكر نمي كردم مشكلي پيش اومده باشه.باز هم عذر خواهي مي كنم.
حتما دوباره جوابمو واست مي فرستم.
در اين ميان مي دونم كه آقاي Enyone هم از من دلخور هستند. با اينكه جواب تمامي ارسالهاي خصوصي شان را دادم اما ايشان باز هم از من ناراحت هستند كه اميدوارم اين ناراحتي از دلشان بيرون بيايد.
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
دانه خانم امیدوارم در تالار موفق باشید
تشکرشده 166 در 85 پست
سلام منم تبریک دانه جون انگاری مقام اولو گرفتی درسته اینجا همه زحمت میکشن ولی بعضیا بیشتربیشتر زحمت میکشن
در ضمن اقای ابراهیمی بابت محبتاتون مررررررررررررررسی تشکر
تشکرشده 160 در 86 پست
سلام
منم تبریک میگم به این روح بزرگی که در دست احداث داری:)
بازم تبریک میگم بابت اینکه که از درد ها تون پلی ساختی برای کمک و همراهی به دیگران،
نتیجه ای که حاوی درس بزرگیه ،
یا شاید اصلا این کار باید یه نتیجه ی کلیه ما از درد هامون باشه؟؟
شما در برابر مسئله ی شدید به وجود اومدتون ،حالت تدافعی و عقبنشینی به خودتون نگرفتین،بلکه از اون نیرو و انرژی برای انجام کارهای بزرگتر گرفتین.
به امید تداومه آگاهانه این حرکت رو به بالا...
آرزومند آرزوهای بزرگتان
شاد و قدرتمند باشید
تشکرشده 992 در 530 پست
از بذل توجه همه شما دوستان واقعا متشكرم و اميدوارم بتوانم روز به روز منش ،رفتار و افكار خود را بهبود ببخشم.
آنكس كه مي تواند در زندگي خود انقلابي به پا كند و تلاش كند تا آن را به سمت كمال برساند مي تواند ادعا كند كه از تجربيات خود هم مي تواند به نحو احسنت براي همياري ديگران استفاده كند.
شايد من كمي با نام اين تالار مشكل داشته باشم. دوست نداشتم نام تالار همدردي باشد چرا كه كلا فعل همدردي بي سود و منفعت است. شايد يكسري افراد حرفهاي خود را اينجا بزنند و عده اي ديگر همدردي كرده و بگويند ما تو را درك مي كنيم، خونسرد باش،ناراحت نباش،خدا كمكت كند و ... اما همه اينها نشد راه حل نشد كمك. كسي كه پا به تالار مي گذارد بي شك به بن بستي رسيده كه آمده در وب سرچ مي كند و به اين تالار مي رسد و به اميد كمك مشكل خود را مي نويسد. بايد او را ياري نمود تا بهترينها را انتخاب كند. البته نه بهترينهاي جامعه بلكه بهترينهاي زندگي خود را.
تشکرشده 0 در 0 پست
سلام دانه جان با نظر شما موافقم اي كاش عوض همدردي با مشكلات راه حلي براي اونايي كه مشكل دارند بدهيم آبی تر از آنیم که بی رنگ بمیریم شیشه نبودیم که با سنگ بمیریم تقصیر کسی نیست که اینگونه غریبیم شاید که خدا خواست که دلتنگ بمیریم
تشکرشده 73 در 47 پست
من هم از دانه و شاد عزيز به خاطر زحماتي كه در حق دوستان انجام مي دهند كمال تشكر رو دارم. موفق باشيد.
عميق ترين درد در زندگي مردن نيست، پنهان كردن قلبي است كه به اسفناك ترين حالت شكسته است.
تشکرشده 1,247 در 437 پست
صداقت و این همه شهرت برای تو دانه خانم عزیز
دانه یکی از اعضای زحمتکش و دلسوز این تالار است که با وقت گذاشتن زیاد معمولا پاسخهای خیلی خوبی به مراجعان میدهد .
برای دانه عزیز آرزوی موفقیت و سلامت میکنم .![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)