به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 6 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 72

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 28 آذر 99 [ 01:10]
    سطح
    93
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 714
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteranSocial10000 Experience Points
    تشکرها
    6,336

تشکرشده 3,618 در 912 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

RE: خلاصه اي از زندگي من

پردرد عزیز سلام. درسته که تو با نوازشهات می خوای بهش نشون بدی که به محبت نیاز داری و به گفته ی خودت با این عمل هم احساس خوبی بهت دست میده اما به نظر من خیلی سخت نگیر و روی این مساله خیلی پافشاری نکن، هر روز این کار رو انجام نده، من فکر می کنم که تو از اون زن هایی هستی که به قولی دارن جای خالی زندگیشون رو پر می کنن تو باید به همسرت هم فرصت بدی که اون هم خودش رو نشون بده، سعی کن با حرفها و گفته هات ابراز علاقه و عشق کنی، این راه رو هم امتحان کن و در عوض نوازش کردنت رو کمتر کن و در کلماتت و مواقعی که خوبید و احساس آرامش می کنه در کنارت با کلماتت خیلی آروم و با خنده بگو که من هم به نوازشهات و بوسیدنهات احتیاج دارم به اینکه دست مردونت موهام رو نوازش بکنه احتیاج دارم
    امیدوارم که در هر کجایی که هستی شاد باشی و سرزنده

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 اسفند 96 [ 15:33]
    سطح
    93
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 666
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    4,250

تشکرشده 4,203 در 1,431 پست

Array

پردرد عزيزم چرا رك و پوست كنده بهش نميگي كه تو هم به همون اندازه دوست داري نوازشت كنه و ....!؟؟بعضي وقتا بايد مستقيما وارد عمل شد گلم

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 13 دی 90 [ 16:46]
    سطح
    35
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 52
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    0
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

دل مهربونم سلام
    از پيشنهادت ممنون. باشه سعي مي كنم ايني كه مي گي انجام بدم و با لفظ كلام نوازشش كنم يعني با حرفام محبت كنم، ببينم چي پيش مي ياد.
    gh.sana عزيز ممنونم ولي تا الان هزاران بار بهش مستقيم و رك و پوست كنده گفتم ولي شايد چند ماه يه بار بگه من در حق تو خيلي بدي كردم آ؛ره من همش بهت بي توجهي كردم ... ولي روز از نو روزي از نو .

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 21 اردیبهشت 92 [ 12:37]
    سطح
    62
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 183
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    277

تشکرشده 281 در 126 پست

Array

دوست من سلام.
    راستش این چند ماهه انقدر درگیرم و سرم به کارهام گرمه که کمتر وقت می کنم بیام توی تالار. همیشه هم پستتو می دیدم ولی زمان نداشتم برای خوندنش تا برام اون پیغام رو توی پست خودم زدی و الان وقت کردم رفتم زندگیو خوندم.

عزیزم شایدتمام حرف های من منفی باشه ولی این به ذهنم رسید. دقت کردی توی جامعه ما مرد هرچی بدتره زن سعی می کنه کامل تر بشه؟؟!! و همه هم تشویقش می کنن که آفرین خوبه!!!!! به زندگیت بچسب و ...!!!
    من مخالفم عزیزم. زن و مرد باید مکمل هم باشن. هیچ کس مثل من تو زندگیش یک طرفه بار همه چی رو به دوش نکشی. خب آخرش چی شد؟؟؟

گاهی اوقات فکر می کنم همسرم و خانوادش گناهی ندارن. من اشتباه کردم. من از اول خیلی کوتاه اومدم و سعی کردم زن نمونه بشم و...
    ولی زندگی این نیست عزیزم.
    زندگی مشترک. اسمش روشه. یعنی زن و مرد باید به اندازه هم برای ساختن زندگی تلاش کنن و اگر هر یک در این ساختن و انجام وظایفش مشکل داره با قربون صدقه وخاله بازی حل نمی شه عزیزم.
    یک نگاهی به کودکی خودت بنداز. به کودکی همسرت بنداز. ببین چه اتفاقاتی در گذشته افتاده که الان همسرت نقدر ضعیف داره برخورد می کنه و انقدر قوی.
    خودم رو می گم . من در کودکی و بعد هم جوانی انقدر پدرم برام سخت گرفت که برای فرار از سختی های او خودم شدم و خودم. همسرم بر خلاف من همیشه متکی به خانواده.
    من با ازدواجم می خواستم از همه ببرم و به استقلال برسم و او می خواست با ازدواجش از شر مادرش راحت بشه ( به نوعی مادر دیگه ای می خواست که خودش انتخاب کرده باشه !!!) خب ببین چه آش شعله قلم کاری می شه !!!!!!!!!!!!!!!!
    نقاط ضعف روانی من و همسرم و تو و همسرت و فلانی و .... کاری نیست که از عهده ما بربیاد. باید به یک متخصص مراجعه کرد.

و حرف آخر: توی قایق زندگیت یک نفره پارو نزن. هر آدمی خودش احترامشو می خره. بی احترامی می بینی احترام نذار. با هرکسی مثل خودش رفتار کن... و در آخر بعد از تجزیه تحلیل زندگیت و مشورت با یک مشاور حاذق اگه دیدی ادامه این زندگی به نفعته ( ازدواج یعنی آرامش و به تکامل بیشتر رسیدن. انسان با ازدواج باید هدفمند تر و شادتر و زیباتر باشه. نه بدبخت تر و ناامید تر و ... . یک ازدواج سالم انسانرو به غایت نهایی می رسونه.
    ادامه ازدواج اشتباه چه نفعی می تونه داشته باشه جز تباهی خود انسان و تباهای فرزندان بی گناه و به وجود اوردن نسلی بیمار؟؟!!!) ادامه بده و برای داشتنش تلاش کن ولی اگه به نفعت نیست تمامش کن. بکن از سنت های احمقانه . مگر چند سال زنده ای ؟؟؟ اصلا ما آدم ها زندگی می کنیم برای چی ؟؟؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 20 فروردین 88 [ 22:21]
    سطح
    33
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 122
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

دوست عزيز سلام
    زماني كه ازدواج كردم مادرم فقط يه جمله بهم گفت:مرها از زنهايي كه نق مي زنند بدشون مياد.
    من با نظر شادزي كاملا موافقم نه تنها بايد از دختر عموش بلكه از همه زنهاي دورو برش جلو بزني/البته صبور باش تا جواب بگيري/جستو جو توي كارهاي همسرت رو كنار بذار تا خودت به آرامش برسي/نقش تو توي ترك سيگار و خود زني هاش خيلي مهمه(هميشه پشت يه مرد موفق يه زن هست )خودتو دست كم نگير ما زنها قادريم دنياي مرد ها رو تغيير بديم/كاري كن كه كار به دعوا نكشه خانه محل آرامش (فراريش نده)/اگه چيزي در موردش كشف كردي به روي خودت نيار بگذار همون يه ذره حريمي كه داره از بين نره(جلوي تو سيگار نميكشه) وكلام آخر شوهرت مال تو هست جذبش كن همون جوري كه قبلا كاري كردي كه عاشقت بشه و بين بقيه و حتي دختر عموش تو رو براي زندگي بخواد
    موفق باشي

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 11 آذر 91 [ 05:41]
    سطح
    45
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 72
    دستاوردها:
    تشکرها
    299

تشکرشده 328 در 117 پست

Array

سلام،
    دوست ندارم اسمت رو پر درد صدا کنم ،چون فکر مي کنم اين اسم در اثر تاقين هاي خودت هست ،اتفاقا ادم خوشبخت و دوست داشتني هستي ،با تغيير بعضي از روشهاي اشتباه و بدست اورد مهارتها وداشتن افکار مثبت تازه بي دردي خودت رو مي توني درک کني .
    هر کدام از راهنماييهايي که دوستان کردند نکات اموزنده اي در انها هست ،که تنها خودت مي توني با کم و زياد کردن و اينکه هر کدام از عمل ها در چه موقعيتي به کار بگيري ويا به عبارتي سبک و سنگين کني ودرزندگيت به کار گيري ،اگر بتوني بدون چشم داشت به همسرت عشق بورزي خيلي خوبه ،اما اگه برات سخته اين ابرازات رو دو طرفه کن که خودت خيلي ميتوني نقش داشته باشي ،با نزديک بودن ،با بيان کردن ،با تشويق هر حرکت مثبت.البته بايد صبور باشي و يه روزه نخواهي همه چيز درست بشه .

خانم نازنین غ
    ((((((و حرف آخر: توی قایق زندگیت یک نفره پارو نزن. هر آدمی خودش احترامشو می خره. بی احترامی می بینی احترام نذار. با هرکسی مثل خودش رفتار کن... و در آخر بعد از تجزیه تحلیل زندگیت و مشورت با یک مشاور حاذق اگه دیدی ادامه این زندگی به نفعته ( ازدواج یعنی آرامش و به تکامل بیشتر رسیدن. انسان با ازدواج باید هدفمند تر و شادتر و زیباتر باشه. نه بدبخت تر و ناامید تر و ... . یک ازدواج سالم انسانرو به غایت نهایی می رسونه.
    ادامه ازدواج اشتباه چه نفعی می تونه داشته باشه جز تباهی خود انسان و تباهای فرزندان بی گناه و به وجود اوردن نسلی بیمار؟؟!!!) ادامه بده و برای داشتنش تلاش کن ولی اگه به نفعت نیست تمامش کن. بکن از سنت های احمقانه . مگر چند سال زنده ای ؟؟؟ اصلا ما آدم ها زندگی می کنیم برای چی ؟؟؟ )))))))

ايا من وشما ميتونيم 100درصد تضمين کنيم که بعد از طلاق دو زوج، هر کدام انها به خوسبختي ميرسند .
    ايا واقعا تا به حال به عواقب طلاق فکر کرديم ؟؟؟؟؟؟
    فکر مي کنيم با طلاق همه مشکلات حل ميشه؟؟؟؟؟؟
    شايد بسياري از مشکلات زندگيها که منجر به طلاق ميشه در اثر نداشتن مهارتهاي لازمه که صرفا نداشتن اين مهارتهاست که منجر به نديدن روي خوشه زندگيست نه فردي که با او ازدواج شده .
    اينجاست که ميگن همون اش و هممون کاسه .
    مگراينکه گاهي خودمونو تغيير بديم تا زندگيمون تغيير کنه.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    35
    دستاوردها:
    تشکرها
    0
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

shadi dar sahra فداي تو مهربون و با تجربه
    مامانت خيلي حرف خوبي زده من هم به اين نتيجه رسيدم كه وقتي آروم حرف مي زني حتي توي بحث مرد بيشتر روش اثر مي ذاره.البته اينا رو بعد از اينكه اومدم تالار ياد گرفتم يعني ته دلم مي دونستم ها ولي يه چيزي نمي ذاشت عمل كنم ( غرور) ولي از وقتي اومدم تالار عمليش كردم.همه اون چيزايي كه گفتي عين حقيقته . خودم توي هر كدومش سرم به سنگ خورده و دارم يواش يواش جاي زخم سرم رو با جستجوي اينكه كدوم دوا درمونش مي كنه ، ترميمش مي كنم. يعني دارم تمرين مي كنم به حرفهاي دوستان و عزيزاني مثل شما عمل كنم. و توي اين دو هفته يه زندگي شيريني داشتم . خدا رو شكر باز هم ازت خيلي خيلي ممنونم
    termeh عزيز و مهربون سلام
    از اينكه نمي خواي منو پردرد صدام كني ممنونم آره اونوقت ها كه آدم غصه داره اينجور اسم ها به دل آدم مي شينه ولي خدا رو شكر آدم كه چند روز مزه خوبي رو مي بينه كه چقدر شيرينه، ديگ اين اسم اصلاً خوشايند نيست من هم طريقه عوض كردنش رو بلد نيستم وگرنه مثلاً عوضش مي كردم به هدف: زندگي
    به هر حال راههايي رو كه گفتي سعي مي كنم انجام بدم.خيلي خيلي ممنونم ازت
    نمي دونين از داشتن دوستايي مثل شماها چقدر خوشحالم و اينكه چقدر تك تكتون من رو به اينكه توي يه جاده مستقيم حركت كنم راهنماييم كردين و هم پاي من اومدين. دوستتون دارم از ته دل.
    همتون رو دعا مي كنم و من هم از همتون مي خوام كه سعي كنين شما آغازگر يه زندگي خوب و آروم باشين. ولي خيلي لذت بخشه وقتي توي زندگيت آرامشي حكمفرماست. براي همتون آرزوي خوشبختي دارم.

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 21 اردیبهشت 92 [ 12:37]
    سطح
    62
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 183
    دستاوردها:
    تشکرها
    277

تشکرشده 281 در 126 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط termeh

خانم نازنین غ
    ((((((و در آخر بعد از تجزیه تحلیل زندگیت و مشورت با یک مشاور حاذق اگه دیدی ادامه این زندگی به نفعته ( ازدواج یعنی آرامش و به تکامل بیشتر رسیدن. انسان با ازدواج باید هدفمند تر و شادتر و زیباتر باشه. نه بدبخت تر و ناامید تر و ... . یک ازدواج سالم انسانرو به غایت نهایی می رسونه.
    ادامه ازدواج اشتباه چه نفعی می تونه داشته باشه جز تباهی خود انسان و تباهای فرزندان بی گناه و به وجود اوردن نسلی بیمار؟؟!!!) ادامه بده و برای داشتنش تلاش کن ولی اگه به نفعت نیست تمامش کن. بکن از سنت های احمقانه . مگر چند سال زنده ای ؟؟؟ اصلا ما آدم ها زندگی می کنیم برای چی ؟؟؟ )))))))

ايا من وشما ميتونيم 100درصد تضمين کنيم که بعد از طلاق دو زوج، هر کدام انها به خوسبختي ميرسند .
    ايا واقعا تا به حال به عواقب طلاق فکر کرديم ؟؟؟؟؟؟
    فکر مي کنيم با طلاق همه مشکلات حل ميشه؟؟؟؟؟؟
    شايد بسياري از مشکلات زندگيها که منجر به طلاق ميشه در اثر نداشتن مهارتهاي لازمه که صرفا نداشتن اين مهارتهاست که منجر به نديدن روي خوشه زندگيست نه فردي که با او ازدواج شده .
    اينجاست که ميگن همون اش و هممون کاسه .
    مگراينکه گاهي خودمونو تغيير بديم تا زندگيمون تغيير کنه.
    دوست عزیز من گفتم بعد از مشورت با یکمشاور حاذق و سنجیدن تمام عواقب.
    من با طلاق موافق نیستم ولی بعضی از زندگی ها ادامه دادنش جزتباهی سودی نداره. در ضمن من نگفتم ایشون حتما جدا بشوند.
    لطفا متن بالا رو کمی با دقت تر بخونید!

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 11 تیر 88 [ 06:33]
    سطح
    34
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 18
    دستاوردها:
    تشکرها
    53

تشکرشده 55 در 39 پست

Array

به: خلاصه اي از زندگي من

دوست خوبم
    من بیشتر پستها تو خوندم. فراموش نکن:
    عزیزم تو همونی هستی که همسرت به خاطر تو رو در روی خانوادهاش ایستاد. وبی اهمییت به کرشمه های دختر عمویش جواب عشق تو رو با علاقه و عشق فراوان پاسخ داد.
    چرا پر درد؟
    عزیزم به زندگی لبخند بزن عشقت را به همسرت بروز بده .مردها عقلشون به چشمشون دوست داشتنتو تو دلت نگه ندار.
    مواظب خودت باش.سپیده

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    35
    دستاوردها:
    تشکرها
    0
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

سپيده عشق از محبتت و توجهت ممنونم

صفحه 6 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)