به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 6 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 80

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 25 اردیبهشت 88 [ 16:37]
    سطح
    42
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 103
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    5

تشکرشده 6 در 6 پست

Array

RE: اهمیت بکارت چیست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط کاترین
    نقل قول نوشته اصلی توسط sara joon
    كاترين عزيز من هنوز هم ميگم كسى كه از اين اتفاقى كه براش مى افته خودش رو از دست نده افتخار و ارزش هنوز هم اينو ميگم....
    ولی شما در اون پست ابتدای خود ناخواسته این کار را تبلیغ کردید(شاید هم خواسته)[/quote]
    دوست من تبليغ نيست من ميگم افتاد خودتو nabaz زندگى كن نگفتم كه اگر نكردى پاشو برو دير شد....

[/quote]

اگه اینطوره که همه پسرا میتونن اینگونه تجربه ها رو به دخترا بدن
    داری میبینی که پسرا دارن راحت میگن که این دخترا رو فقط به خاطر سکس میخوان؟حتما نمیخوای بگی که این هم حرف قشنگ و باارزشی است[/quote]
    نه ولى ميگم دخترى كه خودشو بازيچه اين افراد كُنه خودش مقصر
    [/quote]ینو فراموش نکن تو جامعه ای داریم زندگی میکینم که بالاخره تعدای پسر دراد که فقط منتظرند با یک دختر سکس کرده و او را سپس رها کنند بدون هیچ مسئولیتی ایا صحیح است با این اوضاع جامعه شما بیایید واینطور صحبت کنید متوجه اسیبهایی که به یک دختر وارد میشه هستی[/quote]اون دختر خودش خودشو توى اين چاه نندازه...چرا دنبالِ مقصر باشيم؟؟؟خودش خسته اون فرد gulesh بزنِ ...درست انتخاب كُنه
    [/quote]
    گلم من میگم شما در این جامعه ای که هنوز فرهنگش اینه و مردمش در مورد اینگونه دخترا این نظرو دارن نباید تبلیغ کنی
    مگر اینکه شما هم با روابط ازاد قبل از ازدواج مشکلی نداشته باشی که خوب این بحثی دیگر است
    [/quote]

تبليغ نيست مسئوليتى pazirie براى كارى كه نصفش khodemunim

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 19 آبان 89 [ 17:57]
    سطح
    42
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 118
    دستاوردها:
    تشکرها
    90

تشکرشده 94 در 50 پست

Array

[e
    و

توجه شود من اینجا از کسی دفاع نمیکنم
    من معتقدم کاری که در نظر اکثر مردم و فرهنگ جامعه ما بد هست
    نباید خوب جلوه داده بشه و باارزش
    پاره شدن بکارت چیز باارزشی نیست که سارا تو اون تاپیک با اینهمه ارزش در موردش حرف زده
    و زن شدن رو باارزش دونسته
    اینجوری همه راحت میتونن زن بشن و باارزش بشن
    والسلام

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 19 اردیبهشت 88 [ 21:15]
    سطح
    39
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 136
    دستاوردها:
    تشکرها
    32

تشکرشده 34 در 22 پست

Array

[e
    و

پاره شدن بکارت چیز باارزشی نیست که سارا تو اون تاپیک با اینهمه ارزش در موردش حرف زده
    والسلام
    سلام
    و درود بر کاترین!

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 06 مرداد 88 [ 10:25]
    سطح
    33
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 24
    دستاوردها:
    تشکرها
    5

تشکرشده 5 در 2 پست

Array

[e
    و

والسلام

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 18 دی 91 [ 21:11]
    سطح
    45
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 193
    دستاوردها:
    تشکرها
    277

تشکرشده 286 در 92 پست

Array

دوستان به نظر من زن شدن یک تغییر و تحول بزرگ در زندگی هر دختری هست،حالااز همه ی بحث های دوستان هم بگذریم برمیگردیم به احساسات دخترها
    اصلا چراوقتی یک دختر خارج از روابط مشروع این کار رو میکنه اینقدر احساس شکست و نا امیدی میکنه؟(اکثر دخترها)اگرچه احتمال داره درلحظه راضی بوده باشه ولی بعدش این احساس رو بکنه؟
    چرا فکر میکنه که ازش سو استفاده شده؟
    چرادیگه خودش رو لایق بهترین ها نمیدونه؟
    چرا دیدش نسبت به جنس مخالف اینقدر بد میشه؟
    و...
    پس بیایید این توجیح ها یی که در مورد انجام شدن این عمل قبل از ازدواج گفته میشه رو بریزیم دور وبه دلمون و احساسمون رجوع کنیم
    در اون صورت ببینیم آیا میشه جای این خلا رو با چیز دیگه پر کرد یا نه؟
    [align=justify][align=center]
    [size=large]عشق یکسان ناز درویش و توانگر میکشد
    این ترازو سنگ و گوهر را برابر می کشد[/size][/align]
    [/align]

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 24 اردیبهشت 88 [ 01:56]
    سطح
    38
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 93
    دستاوردها:
    تشکرها
    2

تشکرشده 3 در 3 پست

Array

Exclamation RE: اهمیت بکارت چیست؟

سلام
    این همه بحث و جدل باید به یه نتیجه ای برسه وگرنه بی فایدست.در مورد دخترایی که این مشکل رو دارن میشه با صراحت گفت همه ی تقصیر از خودشونه نه نصفش!چون وقتی میگیم نصف تقصیر با یکیه یعنی اگه اون نمیخواست این کارو بکنه باز هم 50% احتمال انجام کار میبود در حالی که ما میدونیم اگه یه دختری نخواد این کارو کنه این احتمال صفره.مگه در شرایطی که به اجبار باشه که اون دیگه جزء بحث ما نیست.پس من روی بحث رو کاملاً بر میگردونم به دخترها.همه میدونیم بکارت ارزشه!چه برای مرد و چه برای زن.یعنی آدم تا قبل از ازدواج زنا نکرده که خوب این کاملاً یه ارزشه.که البته برای پسرها نمود ظاهری نداره.این باعث میشه پسرها راحت توبه کنن و خلاص...یه لحظه به جمله ام فکر کنید.اگه در دخترها هم نمود ظاهری نداشت طرف هر قدر هم عذاب وجدان می داشت توبه میکرد و خلاص میشد.اما این قضیه چون در دخترها نمود داره باعث ترسشون میشه.ببینین هیچ دلیلی نداره یه دختر اینقدر خودشو عذاب بده واسه این آسیب اگه فقط بخواد به خدای خودش جواب پس بده.مشکل این خانوم ها اینه که فکر میکنن باید به 70 میلیون آدم جواب پس بدن.نه!آدم فقط جلوی خدا مسئوله.اگه به این قضیه ایمان داشته باشن این عذاب هم تموم میشه.حالا میمونه قضیه ی ازدواج بعد از این.من با اطمینان میگم اگه کسی شما رو واسه خودتون بخواد و آدم روشنفکری باشه و بدونه شما از کارتون پشیمونید از این قضیه میگذره.مگه این که در یکی از خصوصیاتی که گفتم کم داشته باشه که همون بهتر باهاش ازدواج نکنین.نه زن شدن افتخاره نه کسی که زنا میکنه باید ازش تشکر کرد.به نظر من آدم در این موارد باید نادم باشه و درس بگیره سارا خانوم آدم تو این موارد نمیگه افتخارمیکنم که یه کار خطایی کردم و درس گرفتم بلکه میگه کار اشتباهی کردم ولی درس گرفتم.ساده ترین کار تو این دنیا بی بندوباریه هیچ سختی هم نداره و افتخاری هم نداره همین الان که ساعت 12 شبه و من دارم این پستو مینویسم اگه برم تو خیابون 10 تا خانوم پیدا میشن که من باهاشون به قول شما تجربه کسب کنم این که هنر نیست.من صدها گناه بدتر از این خودم کردم اما هیچوقت طلبکارانه نمیگم افتخار میکنم چون واسم تجربه شد.اعتراف به اشتباه افتخار داره نه انکارش.اون چیزی که پانته آ باید بهش افتخار کنه اینه که به اشتباهش اعتراف کرده و اگه اشتباهشو تکرار نکنه معنیش اینه که بخشیده شده و هیچ گناهی پاش نیست.پانته آی عزیز حالا چیز خاصی اتفاق نیفتاده که قابل جبران نباشه و همیشه درهای رحمت به روی آدم بازه.ضمناً پانته آی عزیز من از شما خواهش کردم حتماً پیش روانپزشک برید شما بدون شک افسردگی دارید وگرنه این همه به خودتون سخت نمیگرفتید.باز هم خواهش میکنم این کار رو انجام بدین.و خواهش دیگه ای هم که دارم اینه که عمادو فراموش کنین.فکر اون بنده خدایی که زنشه رو بکنین!اون که گناهی نکرده.اگه عماد شمارو میخواست بدون شک خونواده ها رو به هر زحمتی شده راضی میکرد.فراموش کردنش هم راه داره.اما اول باید تصمیم جدی به این کار بگیرید.

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 06 مرداد 88 [ 10:25]
    سطح
    33
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 24
    دستاوردها:
    تشکرها
    5

تشکرشده 5 در 2 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط joker
    سلام
    این همه بحث و جدل باید به یه نتیجه ای برسه وگرنه بی فایدست.در مورد دخترایی که این مشکل رو دارن میشه با صراحت گفت همه ی تقصیر از خودشونه نه نصفش!چون وقتی میگیم نصف تقصیر با یکیه یعنی اگه اون نمیخواست این کارو بکنه باز هم 50% احتمال انجام کار میبود در حالی که ما میدونیم اگه یه دختری نخواد این کارو کنه این احتمال صفره.مگه در شرایطی که به اجبار باشه که اون دیگه جزء بحث ما نیست.پس من روی بحث رو کاملاً بر میگردونم به دخترها.همه میدونیم بکارت ارزشه!چه برای مرد و چه برای زن.یعنی آدم تا قبل از ازدواج زنا نکرده که خوب این کاملاً یه ارزشه.که البته برای پسرها نمود ظاهری نداره.این باعث میشه پسرها راحت توبه کنن و خلاص...یه لحظه به جمله ام فکر کنید.اگه در دخترها هم نمود ظاهری نداشت طرف هر قدر هم عذاب وجدان می داشت توبه میکرد و خلاص میشد.اما این قضیه چون در دخترها نمود داره باعث ترسشون میشه.ببینین هیچ دلیلی نداره یه دختر اینقدر خودشو عذاب بده واسه این آسیب اگه فقط بخواد به خدای خودش جواب پس بده.مشکل این خانوم ها اینه که فکر میکنن باید به 70 میلیون آدم جواب پس بدن.نه!آدم فقط جلوی خدا مسئوله.اگه به این قضیه ایمان داشته باشن این عذاب هم تموم میشه.حالا میمونه قضیه ی ازدواج بعد از این.من با اطمینان میگم اگه کسی شما رو واسه خودتون بخواد و آدم روشنفکری باشه و بدونه شما از کارتون پشیمونید از این قضیه میگذره.مگه این که در یکی از خصوصیاتی که گفتم کم داشته باشه که همون بهتر باهاش ازدواج نکنین.نه زن شدن افتخاره نه کسی که زنا میکنه باید ازش تشکر کرد.به نظر من آدم در این موارد باید نادم باشه و درس بگیره سارا خانوم آدم تو این موارد نمیگه افتخارمیکنم که یه کار خطایی کردم و درس گرفتم بلکه میگه کار اشتباهی کردم ولی درس گرفتم.ساده ترین کار تو این دنیا بی بندوباریه هیچ سختی هم نداره و افتخاری هم نداره همین الان که ساعت 12 شبه و من دارم این پستو مینویسم اگه برم تو خیابون 10 تا خانوم پیدا میشن که من باهاشون به قول شما تجربه کسب کنم این که هنر نیست.من صدها گناه بدتر از این خودم کردم اما هیچوقت طلبکارانه نمیگم افتخار میکنم چون واسم تجربه شد.اعتراف به اشتباه افتخار داره نه انکارش.اون چیزی که پانته آ باید بهش افتخار کنه اینه که به اشتباهش اعتراف کرده و اگه اشتباهشو تکرار نکنه معنیش اینه که بخشیده شده و هیچ گناهی پاش نیست.پانته آی عزیز حالا چیز خاصی اتفاق نیفتاده که قابل جبران نباشه و همیشه درهای رحمت به روی آدم بازه.ضمناً پانته آی عزیز من از شما خواهش کردم حتماً پیش روانپزشک برید شما بدون شک افسردگی دارید وگرنه این همه به خودتون سخت نمیگرفتید.باز هم خواهش میکنم این کار رو انجام بدین.و خواهش دیگه ای هم که دارم اینه که عمادو فراموش کنین.فکر اون بنده خدایی که زنشه رو بکنین!اون که گناهی نکرده.اگه عماد شمارو میخواست بدون شک خونواده ها رو به هر زحمتی شده راضی میکرد.فراموش کردنش هم راه داره.اما اول باید تصمیم جدی به این کار بگیرید.
    با سلام
    این قسمت حرف شما بیشتردر حد یک شعار است
    حقیقت این است که رابطه نامشروع عملی بسیار آسیب زننده برای طرفین به خصوص دخترها می باشد از این رو در دین و فرهنگ ما به شدت افراد را از آن بر هزر داشته اند.نباید فکر کنیم و توقع داشته باشیم که با یک ببخشید و اشتباه شد ساده می توان آن را حل کرد.
    دخترها توجه داشته باشند که در این گونه موارد حالا خوب یا بد 99/9% پسرها خاموش فکر هستند.
    حتی آنهایی که بسیار مدعی هستند پای عمل میدان را به یک بهانه ای خالی می کنند.:P
    پس بهتر دخترها این ارزش خود را فقط به صاحبش بدهند.(شوهر)و آن را به راحتی به دست یاغیان و نیرنگ بازان ندهند.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 16 دی 92 [ 13:12]
    سطح
    49
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 145
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    181

تشکرشده 204 در 87 پست

Array

[quote=aliroshan]
    نقل قول نوشته اصلی توسط joker
    با سلام
    این قسمت حرف شما بیشتردر حد یک شعار است
    حقیقت این است که رابطه نامشروع عملی بسیار آسیب زننده برای طرفین به خصوص دخترها می باشد از این رو در دین و فرهنگ ما به شدت افراد را از آن بر هزر داشته اند.نباید فکر کنیم و توقع داشته باشیم که با یک ببخشید و اشتباه شد ساده می توان آن را حل کرد.
    دخترها توجه داشته باشند که در این گونه موارد حالا خوب یا بد 99/9% پسرها خاموش فکر هستند.
    توی این جامعه که داریم توش زندگی می کنیم با آداب و رسوم عجیب و غریبش ، ما دخترها نه می تونیم تجربه کنیم ، نه اشتباه کنیم نه راهی که دلمون می خواد رو بریم نمی تونیم خودمونو خوب بشناسیم نمی تونیم نقاط ضعف و قوتمونو تشخیص بدیم.
    از بچگی یادمون دادن دختر یه موجود معصومه لطیفه باید پاک باشه باید در پرده باشه باید .... هیچ کس هیچ وقت نگفت که قبل از اینکه یه دختر باشی یه انسانی با تموم قوت و ضعف های هر انسان.با نیازهای یک انسان.
    من فکر می کنم اگه کسی تو موقعیت گناه قرار بگیره و گناه نکنه شایسته تقدیره.اگه کسی بتونه خودش وقتی تحت فشار احساسات و غرایزه قدرت تمایز درست رو از غلط داشته باشه قابل تقدیره. ولی نباید کسیو محکوم کرد که چرا نتونسته اونقدر قدرتمند یا هوشیار باشه که اشتباه نکنه.هرچند معمولا سادگی بوده تا اشتباه(اگه بر فرض اون آقا با ایشون ازدواج می کرد که کم هم پیش نیومده )
    اگه دختری عمل خلاف شرعی انجام داده چرا باید برای توجیهش بگیم تقصیرش نبوده یا متهمش کنیم بگیم مقصر بوده. هیچکدوم .اونم به عنوان یک انسان که گرایشات و تمایلاتی داره تو یه برهه خاصی از زندگی تجربه ای داشته . نمی خوام بگم خوب یا بد چون این قضاوت رو نسبی می دونم .کاش ما دیدمونو عوض کنیم و آدمها رو متهم به گناهکار بودن نکنیم.
    شمایی هم که این تجربه رو داشتی بهتره دست از حسرت و ندامت برداری.کافیه ارزش خودت رو دوباره پیدا کنی و عزت نفست رو دوباره به خودت برگردونی.تو یه تجربه بد داشتی که توش یکی بهت نارو زده.اینم یه درس سخت و بزرگه که یاد گرفتی راحت به هر کسی اعتماد نکنی.باقی عمرتو با نگرانی تلف نکن. خدا بزرگه .به زندگیت برس. شاید اتفاقات خوبی هم تو زندگیت بیافته که تو الان ازش بیخبری و همه چیز مرتب پیش بره.امیدوارم موفق باشی :)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 23 تیر 05 [ 00:52]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Veteran50000 Experience PointsSocialTagger First Class
    تشکرها
    9,001

تشکرشده 10,164 در 2,192 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط aliroshan

پس بهتر دخترها این ارزش خود را فقط به صاحبش بدهند.(شوهر)و آن را به راحتی به دست یاغیان و نیرنگ بازان ندهند.

درود دوست گرامی .کاملا"با نوشتار شما موافقم .
    ارزشهای هر انسان بیانگر وجود وماهیت او هستند.و ارزش هر انسان به ارزشهای اوست.
    سکوت سرشار از ناگفته‌هاست

10. کاربر روبرو از پست مفید keyvan تشکرکرده است .

keyvan (پنجشنبه 05 خرداد 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 24 اردیبهشت 88 [ 01:56]
    سطح
    38
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 93
    دستاوردها:
    تشکرها
    2

تشکرشده 3 در 3 پست

Array

Cool RE: اهمیت بکارت چیست؟

سلام
    نه من پای حرفم هستم و از اطرافیانم پرسیدم این سوال رو که اگه این مورد پیش بیاد چیکار میکنن.اولاًبعضیها اصلاً بکارت طرف براشون مهم نیست(کسائیکه خودشون دست از پا خطا نکردن تا حالا) خیلی ها هم میگن این تصمیم به شرایط ربط داره. یکیشون که بکارت واسش اهمیت داشت گفت وقتی آدم یکی رو به عنوان همسرش انتخاب میکنه حتماً خصوصیات خوب زیادی در اون دیده که باعث میشه بتونه از این مسأله بگذره.حالا به هر حال نظر شما محترم.ولی اصلاً موضوع تاپیک منم همین بود که خدا میبخشه ولی بعضیا نمی بخشن!منم نگفتم دختران خیالشون راحت باشه برن هر کاری میخوان بکنن.همونجوری که پسرها هم نباید اینجوری باشن.آخرش قاضی یکی دیگست.صاحب من و شما و همون دخترها تو کتابش گفته اگه زناکار توبه کرد حق ملامتشو ندارین!این کار گناهه!این آمار 9/99%رو هم به نظرم بکنین 60% واقع بینانه تره.اگه هم بخواین تو همین سایت نظر سنجی میکنیم!

صفحه 6 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)