به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 6 از 6 نخستنخست 123456
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 59 , از مجموع 59

موضوع: خواهر همسر

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 21 اردیبهشت 92 [ 12:37]
    سطح
    62
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 183
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    277

تشکرشده 281 در 126 پست

Array

RE: خواهر همسر

آقای گرد آفرید می تونستید همون موقع مورد را به اطلاع آقای سنگ تراشان برسانید تا ایشون خودشون تذکر بدهند.
    کمی آرامتر. من شما را به عنوان مردی شکیبا و صبور شناخته بودم یادتونه گفتم کمی صبر کنید نظراتم رو در موردتون می گم ؟؟؟ خواهش می کنم.
    کیمیا جان اگر مشکلی نداشت اینجا نبود.

اقای SANTATIAN یادتونه ؟ من خیلی باهاشون درگیر شدم ولی بعد که از تالار رفتند با خودم فکر کردم : تو که ادعا داری، باید درکش می کردی. وقتی من با او به بحث پرداختم یعنی من هم در حد او از مسائل درک دارم. در صورتیکه او توی شرایطی بود که ناخودآگاه عصبانی بود. ایشون هم توی پیغام خصوصی به من توهین کردند ولی من سکوت کردم و هیچی از شخصیتم کم نشد.

برادر خوبم ارامتر.

کیمیا جان شما هم ارومتر. اومدی اینجا مشکلت حل بشه عزیزم نه دعوا کنیم. شما هم به دل نگیر. آقای گرد آفرید و سورنای عزیز شما هم به دل نگیرید.

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 30 آبان 88 [ 11:45]
    سطح
    81
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 146
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    898

تشکرشده 926 در 486 پست

Array

[/color]دانه جان،دستت درد نکند،مثل اینکه یک چیزی هم بدهکار شدیم!!
    دانه خانم این نخستین نوشتار من تا پیش از توهین ایشان،آگر نشانه ای از دشنام را در آن دیدید،باشد حرف شما قبول:
    خانم گرامی شما متأسفانه دنبال این هستید که کسی بیاید و راهکاری پیش پایتان بگذارد تا به مقصود خود که پیش از این تصمیمتان را درباره آن گرفته اید،برسید.این نمی شود.اگر سورنا حرفی زد در همان نوشتار نخستش در این گفتار گونه ای انتقاد به اخلاق ناپسند برخی زنان بوده است و بس.
    شما دچار احساس مالکیت نسبت به شوهر خود شده اید و مسال خصوصی خود را با محبت کردن او به خواهرش اشتباه گرفته اید و البته از این می ترسید که در آینده نیز و در بزرگسالی خواهر کوچک این رابطه تبدیل به دخالت او یا دیگران گردد.
    شوهر شما مال شما نیست و هیچ تعلقی به شما ذاتاً ندارد،بله دقیقاً جریان همین است.همه چیز در این جهان موقتی است.آن دختر در سنی نیست که شما نوازش کردن برادرش یا وارسی موبایلش را از سوی او جدی بگیرید.افزون بر اینها بنده احتمال این را که شما در خانواده مذهبی بار آمده و به برخی امور معمولی انسانها حساس شده اید،بالاست و البته هیچ توطئه ای هم که او مأمور مادرشوهرتان برای سرک کشیدن آنها در زندگی شما باشد در کار نمیست.
    اندکی خویشتندارتر باشید تا همه چیز با بزرگ شدن خواهرش حل شود و تازه اگر خودتان خواهری با شرایط خواهرشوهرتان داشتید،براستی چه می کردید.اگر راهنمایی می خواهید همین است و اگر دنبال تصدیق و گرفتن پاسخ مثبت و آرامش وجدان ظاهری هستید که خوب هیچ،ولی اینجا دنبال این کارها نباشید.همه دوستان به جز دو نفر داریند سخنی یکسان و راهنمایی هماهنگی را به شما می کنند،اگر این را نمی پذیرید به یک روانشناس یا روانکاو یا مشاور مجری خانواده مراجعه نمایید و مشکل خود را مطرح کنید.

--------------------------------------------------------------------------------
    و این هم نوشتاری که او در آن فحش داد:
    sorena_arman و گردآفريد ، كي به شما مي گه نظر بدين وقتي نمي تونيد راهنماي خوبي باشين.چرا من از بقيه كه ايراد ازم گرفتن گله نكردم؟ شما ايراد نمي گيرين توهين مي كنين. ديروز بعد از ظهر خودم تونستم خودمو كمي آروم كنم ، اما امروز كه اومدم باز حرفهاي شما رو خوندم باز منقلب شدم. شما كه نمي تونين و اينكاره نيستين ، بيخود نظر مي دين. اينجا كسي واسه تفريح نمي آد. هر كس براي حل مشكلي مي ياد نه اينكه بهش توهين بشه و اينجوري اعصابشو به هم بريزين.
    خانوما اشتباه مي كنن زيادي حساسن! بيا اينم جواب دادنت! خانومها ذاتشون و طبيعتشون اينه! بايد اونو هدايت كنن و جهت بدن ، نه اينكه اشتباه حساسن!!!
    هر چيزي هم حرمتي داره. برادر و خواهر به اين عنوان كه برادر خواهرن كه هر غلطي نمي تونن بكنن. خواهر كه نبايد نيازهاي خودشو به مرد از برادرش طلب كنه. اگه اينقدر شعورت نمي رسه و من بايد شفاف بگم پس بفهم. هر عرف و منطقي هم يك چهار چوب براي هر رابطه اي تعريف مي كنه. من خودمم خواهر دارم ولي حرمتها سر جاي خودشه. اولا بچه نيست چون حساسيتهاي منو خوب درك كرده. دوما من چه مخالفتي با رابطه عادي يك خواهر و برادر دارم؟؟ همسر من خودش مي گفت اون رابطه تا اون حدش همون موقع اشتباه بود چون من به عنوان يك مرد خيلي جاها نمي تونستم باهاش راحت باشم. اون بايد به مادرم رابطشو بهتر مي كرد.
    من اومدم اينجا كه بخوام كمكم كنن چطور رفتار كنم كه همسرم از خانوادش دور نشه در عين اينكه من نمي خوام زياد قاطي ماجرا شم. خيلي هم رك بگم كه دلم براي خواهر همسرم نمي سوزه. اما مي خوام مشكلات اون رفع شه فقطو فقط به خاطر همسرم. هر خواهر مادر پدر برادري بايد بپذيره كه دخترشون ، پسرشون ازدواج كردن. رابطه مثل قبل نيست. من هر قدمي كه براي خانوادم بر مي دارم براي خانواده همسرم بر مي دارم حتي بيشتر . محال است حتي يكبار بيشتر از خانواده همسرم به ديدن خانواده ام برم.اما خانواده ها بايد يكسري حدو حدود و حرمتها رو بشناسن.من قبول دارم كه روي اين ماجرا زيادي حساس شدم. كه خوب عامل تحريكش خواهر همسرم و خود همسرم بودم. اما نياز دارم كه دوباره به حالت اولم برگردم و حساسيستم كم و جهت دارش كنم اما راهشو نمي دونم.
    [color=#FF0000]

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 21 اردیبهشت 92 [ 12:37]
    سطح
    62
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 183
    دستاوردها:
    تشکرها
    277

تشکرشده 281 در 126 پست

Array

گرد آفرید عزیز به همچین خانمی باید کمک کرد نه توهین. شما به ارامش و بزرگواری خودت باید با لحنی صحبت می کردی تا متوجه اشتباهشون بشوند نه اینکه بدتر کنید.
    شما الان تجربتون بسیار بسیار بیشتره. ارام. ارام. ارام. یک نگاهی به ستاره هاتون بیاندازید. شما همدردید.

من نمی خوام از شما یا کیمیا یا سورنا انتقاد کنم فقط می گم آرام باشید. همین.

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 13 مهر 89 [ 16:10]
    سطح
    74
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 216
    دستاوردها:
    تشکرها
    954

تشکرشده 992 در 530 پست

Array

گردآفريد عزيز
    شما بدهكار نيستيد و فكر نمي كنم هيچ كجاي صحبت من چنين معني را داشته يا من چنين منظوري داشته ام.
    من فقط از شما خواهش كردم كه خودتان را بيشتر از اين ناراحت نكنيد.
    من هم گفتم كه صحبتهاي شما و سورنا بر پايه منطق بوده و ايرادي در آن نديدم ولي خوب اين خانم خوششان نيامده و آنگونه كه شايسته بود پاسخ نداده اند. شما كه نمي توانيد با ادبي يا بي ادبي را به كسي تزريق كنيد.

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 30 آبان 88 [ 11:45]
    سطح
    81
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 146
    دستاوردها:
    تشکرها
    898

تشکرشده 926 در 486 پست

Array

اه اه اه می آیی دو کلوم حرفی را که برخاسته از تجربیات و مطالعاتت هست را می زنی،آن وقت دوتا هم بارت می کنند!!بابا ما غلط کردیم،گور پدرش هر کی مشکل داره،همه اش از این بیکاریست.ای خاک بر سر من!!چه دشت کردم تو این 15 ماه تو این تالار؟؟!فرداشم که دیگه کانکت نشوی،هیچی اصلاً ذنبوده.
    همه اش دعوا،نادانی،لجاجت و . . .

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 13 مهر 89 [ 16:10]
    سطح
    74
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 216
    دستاوردها:
    تشکرها
    954

تشکرشده 992 در 530 پست

Array

گردآفريد گرامي
    آرام باش

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 شهریور 89 [ 17:39]
    سطح
    63
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    دستاوردها:
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

من هم به این نتیجه رسیده ام گرد آفرید
    تا میای یه اظهار نظر کنی که به مزاق افراد خوش نمیاد همچین جوابهایی رو می شنوی. شاید شما کار درستی رو انجام داده اید تا الان ازدواج نکرده اید....

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 24 دی 88 [ 17:51]
    سطح
    41
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 65
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    15

تشکرشده 17 در 6 پست

Array

بس کنید دیگه.
    کلا بحث عوض شد .
    اینجا جای بحث نیست اگر نمی خواهید نظر ندید خوب نظر ندید.
    درسته که شاید بی احترامی شده باشه ولی فکر نمیکنم که تا این حد باشه که بخواد اینجوری ادامه پیدا کنه.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 دی 89 [ 16:43]
    سطح
    48
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 157
    دستاوردها:
    تشکرها
    58

تشکرشده 59 در 40 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط گرد آفرید
    اه اه اه می آیی دو کلوم حرفی را که برخاسته از تجربیات و مطالعاتت هست را می زنی،آن وقت دوتا هم بارت می کنند!!بابا ما غلط کردیم،گور پدرش هر کی مشکل داره،همه اش از این بیکاریست.ای خاک بر سر من!!چه دشت کردم تو این 15 ماه تو این تالار؟؟!فرداشم که دیگه کانکت نشوی،هیچی اصلاً ذنبوده.
    همه اش دعوا،نادانی،لجاجت و . . .
    خيلي جالبه ، يه تاپيكي ايجاد شد و بعد هم خانم كيميا مديريتش نكرد و يه جنگ و جدل اساسي و يه سري توهين فقط به خاطر اينكه نظري داده شد بدون غرض. اي كاش بياد بياوريم هدف نهايي از ثبت نام در اين سايت رو "همدردي"
    يادمون رفته سرگذشت ماندگار و من (در مورد مسائل درسي پسرم و رفتار همسرم) نازنين غ و دانه عزيز و اسما گرامي و ديگر دوستاني كه با همين نظرات مخالف و موافق به نتيجه رسيده ايم . نه اين سايت لجباز ها و نادان ها رو در خود جاي نداده بلكه كساني كه نگران زندگي و آينده خود هستند و به نوعي عاقل ترينند .

صفحه 6 از 6 نخستنخست 123456

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)