به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 6 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 69
    عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 29 مرداد 94 [ 02:02]
    سطح
    25
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 29
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    31 days registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    205

تشکرشده 184 در 75 پست

Array
    عزیز من با سامان کار ندارم. میدونم و میبینم سامان توهم ذهن توئه. گفتم که عاشق اون نیستی تو گرفتار خودتی. وسواس فکری داری و وسواس توئه که اونو به یاد تو میاره . سامان یه
    توهمه یه سرابه یه مشکل مغزیه. مغزت به صورت خودکار تکرارش میکنه چون تو یک چیزی اون زیرها پنهان کردی به اسم ساناز واقعی که دردناک ترین درد دنیاست. سامان بهانه ای برای
    فراموش کردن سانازه. سامان چیزیه که تورو از خود واقعیت دورتر میکنه. یه ابزاره نه عشق. تا وقتی فرار رو بر قرار ترجیح بدی اون سراب سامان رو خواهی دید .
    مغز ساناز خیلی زرنگه. بهترین راه فراراز ساناز رو انتخاب کرده. وسواس فکری برای آدمای باهوشه.
    ساناز تو هیچ وقت از خودت جدا نخواهی شد.پس تا وقتی نخوای که خودتو ببینی عذاب میکشی.
    حداقل زمان درمانی که نیاز داری سه ماهه و حداکثر 5 سال. خودت میدونی. انتخاب کن.البته با دارو و روانشناس حرفه ای.
    تو باید بدونی برای مقابله با رفتار خودکارمغزت باید ترک عادت کنی. تو الان یک معتادی. میدونی وقتی معتاد مواد مصرف میکنه چه اتفاقی می افته برای تو هم همین اتفاق میافته.
    تو عاشق نیستی یه معتادی.
    ساناز می دونی ترک درد داره.
    جالبه تنها راه ترک تو هم درده!!! مغزت باید بدونه که اگه بره سراغ سامان درد خواهد کشید. پس باید مثل یک بچه که از کتک خوردن میترسه خودتو بترسونی!!! باید واقعا درد بکشی.
    ساناز خودتو بزن وقتی سامان اومد تو ذهنت.از جاهای حساس بزن. یک کش بردار و ببند دور دستت. از این کشای دور بسته ی پول. وقتی سامان اومد تو ذهنت کش رو محکم بکش و بذار
    درد بکشی. بکوبون رو رگ دستت. محکم محکم باید بکشی.
    رحم نکن به خودت. اونقدر اینکار روبکن تا ذهنت شرطی بشه. سامان مساوی درد باید تو ذهنت تثبیت بشه.
    حتی اگه بدنت کبود بشه!!! نترس که کمبود بشی نترس که درد بکشی فقط جلو خودت مثل یه مرد وایسا. تو میتونی.
    سراب سامان رو از زندگیت حذف کن.
    این عشق یا یک چیز طبیعی نیست. نیاز به کمک پزشک و دخالت دارویی داری.

به هیچ عنوان تو تالار در موردش حرف نزن. حتی اسمشم نیار. یک بار بهت گفتم و مطمئن باش به زودی برای کمک به خودت هم که شده من تنها عمل نمیکنم. از فرشته ی مهربان خواهش خواهم کرد

که در موردت جدیت به خرج بده و همین طور دوستای خوبمون تو تالار که دوستشون داری مطمئن باش با جدیت مقابل تو وای میسن . همون طور که خانواده ی یک معتاد اونو به کمپ میفرستن دیگه

باهات صحبت نخواهند کرد تا مدت معینی کلامی از سامان از تو نشنون. باید قبل از صحبت در مورد سامان در تالار اجازه بگیری و اگه بهت اجازه دادن بچه ها میتونی در موردش بگی وگرنه من

دیگه به تایپکت نمیام و مطمئنم دوستان هم از من حمایت میکنن . در واقع از تو. خودت بگو از کی شروع میکنی به ترک.

اما در مورد دختر خوشگل و سیرت زیبا.

ساناز جان ببین عزیزم همون طور که خودت از نظام خلقت انسان ها آگاهی میدونی دلیل اینکه یک مرد دنبال زن زیباست چیه. میتونی یکم علمی تر بهش فکر کنی که ناراحت نشی.

کلا هدف نهایی از ازدواج تولید نسله.وگرنه نیازی به ازدواج نیست. ازدواج مهم ترین قسمتش رابطه ی ج هست . باور کن اگه نبود ازدواجی در کار نبود. تمایلی برای ارتباط مرد و زن هم نبود.

از وقتی انسان های اولیه رو زمین بودن !!! معیار سلامتی خانم ها داشتن اندام مناسب برای نگهداری و داشتن بچه ی سالم بوده و هست. از همون موقع ها داشتن زیبایی برای یک خانم مساوی

سلامت بوده که با یک نگاه میشد تشخیصش داد. کلا تو ناخودآگاه یک آقا سلامتی و تولید نسل آینده نهفته شده و نا خودآگاه بهش عمل خواهد کرد.

بنالراین به عنوان یه دختر که طرف ارتباط با پسر هستی به هیچ عنوان حق نداری بگی زیبایی مهم نیست و سیرت من زیباست. زیبایی خیلی مهمه.

نمیدونم چه طوری توضیح بدم که دیگه موضوع برات حل بشه و سوال نپرسی . مردا به اندازه ی کافی با مردا در ارتباطن. دنبال یه مرد هم تو زندگیشون نیستن. زن لازم دارن.

تو اگه بخوای وارد ازدواج بشی باید نقش زن بودنتو بپذیری.

آه و ناله و گریه هم چیزی رو عوض نمیکنه یک چیز مشخصه که هم خودت میدونی هم همه.

اما اون چیزی که فرق میکنه معیار زیابیه. که اگه دوست داشتی یک تایپک بزن و بدون صحبت از سامان از بجه ها بپرس .

سوالامو ناقص جواب میدی. من اصلا منظورم سامان نیست که در موردش حرف میزنی!!!. فقط میخوام یکم فکر کنی و عمل کنی به فکرات.

نظری در مورد این پست داری بگو وگرنه در مورد جوابات با هم حرف بزنیم. اگه دوست داشتی میتونی جواباتو اصلاح کنی.

ممنون.

2. 3 کاربر از پست مفید :)لبخند تشکرکرده اند .

من می دونم (جمعه 16 مرداد 94), zzzz (جمعه 16 مرداد 94), باغبان (جمعه 16 مرداد 94)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 اسفند 02 [ 23:36]
    سطح
    79
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 97
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    700

تشکرشده 557 در 227 پست

Array
    ممنون لبخند
    قسمت اول پستت خوب بود ولی اخرشوقبول ندارم که درمورد زیبایی گفتی
    مردی که عاشق زیبایی زن شه بهش خیانت میکنه چون تنوع طلب میشه من میگم این درسته که من خودمو برم درست کنم با رنگولعاب که زیبا بنظربیام هااااا؟
    من میگم اون دخترای بیرون اگه صورتشونوبشورن ازمن زشت تر بنظرمیان خدایی بعضیاشون نصف منم ازنظر قد ولی خیلی ماهرن اما اون پسر احمق فقط ارایش اونارو میبینه من اگه جای پسر بودم میگفتم بدون ارایش بیا ببینم چجوری هستی
    فکرکنم نمیتونم سر بحث زیبایی قانعت کنم زیبایی مهمه به شرطی که همه دخترا مثل هم باشن بخدا منم اگه اونجوری بگردمو تیپ بزنم زیبا میشم اما ب چه قیمتی؟ب قیمت پسند یه پسر؟
    دیگه حرفی ندارم

4. 2 کاربر از پست مفید zzzz تشکرکرده اند .

یاس پاییزی (شنبه 17 مرداد 94), من می دونم (جمعه 16 مرداد 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 16 اسفند 95 [ 03:59]
    سطح
    68
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 269
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First Class1 year registered10000 Experience Points
    تشکرها
    1,164

تشکرشده 917 در 282 پست

Array

سلام

سلام به اون اهل دلي كه بي ريا وباصفاست

قلب پرازمحبتش هميشه با ياد خداست

دورباشه ازوجودتون هرچي غم وهرچي بلاست

گفتم سلامي عرض كنم نگين فلاني بي وفاست

ساناز عزيز سامان از روزي كه وارد زندگي شما شده غير از ضرر براي روح و جسمت هيچ منفعتي نداشته و نخواهد داشت .

انقدر باهوش هستي كه غير قابل باور است نداني سامان ارزش ندارد لحظه اي به او فكر كني چه رسد به اينكه بخواهي نيت خواني كني و ... خودت مي داني اين علاقه هيچ خيري براي شما نداشته و نخواهد داشت.
    ساناز بايد بتوني با اين قضيه كنار بياي بايد ...

دوست نداريم رنجت طولاني تر از اين بشود.

در اينكه بايد به روانپزشك مراجعه كني ترديد نكن و مشاوره حضوري هم حتما بگير دوستم.

سلامتي روحي و جسمي ات را در اولويت بگذار شما همين الان هم موفق هستي.
    ساناز جان ...... دختر خوب سامان فقط در خيالات شما دوست داشتني مي تونه باشه

من جاي پدر يا برادرت بودم نميذاشتم طرف حتي گوشه ي ابروتو ببينه .

در مورد نظري كه در مورد زيبايي داري با شما هم عقيده ام و متوجه ي عقايد شما هستم و درك مي كنم منظور شما را و از اين جهت تحسينت ميكنم .

6. 3 کاربر از پست مفید اعجاز عشق تشکرکرده اند .

من می دونم (جمعه 16 مرداد 94), zzzz (جمعه 16 مرداد 94), باغبان (جمعه 16 مرداد 94)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array

سلام

خانم zzzz

لبخند خانم و خانم اعجاز عشق مطالب خیلی خوبی دارنند ، میگن .

تو دانشگاه شهید بهشتی ، از خانم دکتر سیما فردوسی پور هم خواستی مشورت بگیر ( موقعی که خواستی بری پیش روانشناس ) - ایشون روانشناس هستند .

تابستان کلا س نداره - نمی دونم .

ولی اگر پیداش کردی ، به کاربر خانم گیسو کمند هم بگو .

من و خانم اعجاز عشق را شاعر کردی

ببینم لبخند خانم + فردوسی پور را چی کار میکنی

شاید ستاره شناس شدند !

موفق باشی.

​​

8. 4 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

من می دونم (جمعه 16 مرداد 94), zzzz (جمعه 16 مرداد 94), اعجاز عشق (جمعه 16 مرداد 94), رنگین (جمعه 16 مرداد 94)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    79
    دستاوردها:
    تشکرها
    700

تشکرشده 557 در 227 پست

Array
    الان یه تایپیک خوندم دختره 32سالشه دانشجو ارشد شوهرش دانشجودکترا 34سالشه خخخخ خاک توسرش قدرمو ندونس حالامن تواین سن کم دارم میرم دکترا ب اون پیله کردم اه چه خریم
    دوستای عزیزم ممنونم تواین مدت که اینجا بودم بهم کمک زیادی کردید همتون
    میدونید نسبت ب پارسال روحیمم عوض شده نگا نکنید که گاهی اسم اون عوضیومیارم من پارسال خیلی حالم بد بود الان خیلی بهترم یه کم بگذره بهترترمیشم
    اون مثال کش که لبخند گفت خیلی باحال بود یجوری گفتیکه فهمیدم میدونی چقد دلتنگی سخته اخه ادم گاهی وابسته بچه همسایه میشه چ برسه ب اون
    میدونید من اگه پارسال 80درصد ب اون فکر میکردم الان30درصد میاد تو فکرم ینی خیلی بهترشدم گاهی حالت دلتنگی و اظطراب فقط میگیرم سعی میکنم اونارم کنترل کنم
    خیلی ازتون چیز یاد گرفتم
    ازته قلبم ازتون سپاسگزارم

10. 3 کاربر از پست مفید zzzz تشکرکرده اند .

اعجاز عشق (جمعه 16 مرداد 94), باغبان (جمعه 16 مرداد 94), رنگین (جمعه 16 مرداد 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 29 مرداد 94 [ 02:02]
    سطح
    25
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 29
    دستاوردها:
    31 days registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    205

تشکرشده 184 در 75 پست

Array
    ببین عزیزم من از اول دارم بهت میگم مشکلت سامان نیست و یه چیز دیگه است تو بگو بهتر شدم و بهتر شدم!!! مشکلت با اون چیزی نیست که بخوای سالها برای حلش وقت بذاری!!!

5 سال برای فراموشی یک توهم؟؟؟ من دارم در مورد مشکلت حرف میزنم!!!! دقت کن که تو داری از یه چیزی فرار میکنی به همین دلیل چسبیدی ازسامان چون از اون درده راحت تره.

حالا به قول معروف وقتی عنوان تایپیکت و نوع مطرح کردن مشکلت گویای واقعیت نیست که من می دونم و خودت نمی دونی به من ربطی نداره و نه فضولم نه بیکار!!! قبلا از این حساس

فضولی نداشتم اسمش خیر خواهی بود!!! الان درک میکنم شده فضولی و کار بدیه که بخوام بهت بفهمونم مشکلت چیه. پس اصلا بی خیال.

از نظر من ترک اعتیاد درد داره و اعتیاد تو به سامان درمان 30 روزه ای بیشتر لازم نداره!!! 5 سال رو برای چیز دیگه ای گفتم که باید بری پیش روانشناس و اگه لازم بود دارو بخوری.

ساناز من بعضی از حرفاتو با دقت میخونم . ببین عزیزم دارم جدی میگم هر وقت کسی تاییدت میکنه می دوی دنبالش و هر وقت کسی باهات مخالفت میکنه اضطراب عمیقی میگیری.

این اصلا خوب نیست. برای یه دختری که داره تو جامعه زندگی میکنه افتضاحه. حالا تو با سوادی و تحصیل کرده ولی اگه بی سواد هم بودی و در واقع منظورم داشتن کمبوده اصلا کارت

توجیه نداشت. ساناز طرف دو کلاس سواد نداره اما خودشو اصلا نیازمند تایید دیگران نمیبینه. تو صاحب اندیشه ای. n نفر آدم دارن به تو نگاه میکنن.زشته تو این سن!!!!

تو سن من و تو طبیعی هست این حالت ولی نه در این حد!!! سعی کن وضعیتت رو اصلاح کنی و بدون هیچ احتیاجی به هیچ کس نداری.

در مورد زیبایی منو میخوای قانع کنی که آرایش نکنم؟ فکر میکنی دارم بهت پیشنهاد حضور در جامعه با آرایش میدم؟

ساناز من یه دختر چادری ام که اصلا اهل آرایش نیستم. ظاهرم کاملا ساده است و هیچ نیازی به آرایش در خودم حس نمیکنم به تو هم نمیگم آرایش کن دارم بهت میگم به جای اینکه خودتو

مریض کنی متوجه باش که داری به خودت دروغ میگی. بهتره به جای زندگی در توهم یکم واقعیت ها رو درک کنی.

ببین پست من می دونم رو خوندم که قشنگ اعتراف کرد و اونقدر ازش خوشم اومد که نمیدونی . ببین دختر جون تو هم باید خودتو یک ذره از گاردی که گرفتی خارج کنی.

باید بدونی اتفاقا مردی که دنبال زیبایی دختره عقل داره. شعور داره و میخواد زندگی کنه. حق داره که با زنش تفریح کنه. اتفاقا داره بر اساس ساختار درست مغزش عمل میکنه.

دنبال درست ترین و حلالترین و بهترین تفریح دنیاست و در کنارش قراره بچه دار هم بشه که هدف آفرینشه.

میدونستی چند درصد آقایون چون فکر میکنن زن ها اونها رو موجوداتی بدذات میدونن صرفا به خاطر نوع آفرینششون عذاب وجدان دارن؟ چرا این طور فکر میکنی عزیزم؟ تو که تحصیل کرده ای

و با سواد. یکی از مشکلات بزرگ خانواده گی همین موضوعه اصلا.

پس بدون مردی که اولا ادعا میکنه دنبال زیبایی نیست به احتمال زیاد از روی عذاب وجدانشه و یا اینکه سرده و فکر نمیکنم اگه سلامتی کامل ج داشته باشه و تو سن پایین باشه بتونه این

جوری حرف بزنه.مگه اینکه یه سری چیزای دیگه باشه که فکر نمیکنم اینجا جای بحثش باشه و من هم حوصله شو ندارم!!!

نه تنها مردها تنوع طلبن بلکه اگه این طور نباشن از نظر ج به مشکل میخورن باید این طور باشن عزیز. مگه داستان اون موش های نر رو نشنیدی که وقتی تو قفسشون موش ماده عوض شده

و جدیده رو گذاشتن تو قفس از نظر عملکرد ج پیشرفت کردن.و وقتی موش تکراری مدتها پیششون می مونه دچار مشکل در عملکرد طبیعی بدنشون میشن؟

ببین عملکرد مغز ما هم مشابهه. چه زن و چه مرد مغز داریم!!! همه چیز ما رو مغز هدایت میکنه.

آقایون انسان هستن و حق و حقوق طبیعی دارن و ما زن ها حق نداریم وایسیم جلو خدا که چرا این طور آفریدی!!!

میدونی چرا زنا گارد میگیرن؟ به خاطر این نیست که خوبن و پاک و نجیب. یکی از دلایلش اینه که نوع آفرینش زن برای جلوگیری از آسیب و حاملگی مکرر و بیماری و نوع آفرینش اعضای بدن

و ... این حسا رو در وجودمون گذاشته که تنوع طلبی ج رو بد بدنیم و نریم سراغش به صورت طبیعی حالا تربیت به کنار در همه جای دنیا و با هر فرهنگی زن ها محتاط تر هستن.

من واقعا روم نمیشه بیشتر از این بهت توضیح بدم یه چیزایی رو.

فکر نمیکنم حق داشته باشیم از یک مرد توقع داشته باشیم دنبال زن زیبا برای خودش نباشه در حالی که به سیستم بدنش داره داد میزنه که دنبال چی باشه.چیکار کنه؟؟؟؟؟

من در مورد اینکه آدم هرزه باشه حرف نمیزنم. قانون انسانیت میگه یک زن و مرد باید با هم باشن. یعنی یه مرد از نظر انسانی بهتره یک زن بگیره و به اون پایبند باشه و یک زن هم باید به

یک مرد پایبند باشه. من میگم حق نداری به مرد بگی زن زشت بگیر و به ذاتش و سیرتش نگاه کن!!!! اصلا انسانی نیست ساناز حتی فکرشم انسان رو ناراحت میکنه.

کارت اصلا درست نیست که خودتو این جوری توجیه کنی.

تو دختر تحصیل کرده ای هستی مثل یک فردی که حتی سواد خوندن و نوشتن نداره رفتار نکن. مطالعه کن و من فکر میکنم رشته ی تحصیلیت خیلی بیشتر از من مربوط به این امور باشه.

اما چیزی که میخواستم بهت بگم اینه که تو اگه از نظر ج دختر سالمی باشی دنبال یه مرد دیگه برای زندگیت خواهی بود. تعارفم ندارم.حل کن مشکلتو عزیز.

اگه بهت میگم برو پیش روانشناس برای اینکه بعد از چند جلسه شناخت تو حرفایی بهت میزنه که من اینجا روم نمیشه بهت بگم. مخصوصا روانشناس آقا خیلی خوب میتونه توجیهت کنه که

دست از سر کارای عجیب و غریب و فکرای عجیب غریب برداری و این سیرت زیبا رو بفهمی نداری !!! برخلاف اینکه فکر میکنی داری!!! و باید دنبال ظاهر زیبا هم باشی. خجالت هم نداره

ازدواج فقط رابطه است و اگه رابطه نباشه بی معنیه چون ما داریم با هم دیگه زندگی میکنیم دیگه. محل کارمون پر آقا!!! یا خیابون پر خانوم!!! نمیدونم چرا این همه مقاومت میکنی نری پیش

روانشناس. ترس نداره فقط بهت کمک میکنه . باور کن لازم نیست این همه عذاب بکشی.

دوست خوبم از هم صحبتی با تو خیلی خوشحال شدم. یادت باشه تا وقتی که از درون خالی باشی یه هر کس و نا کسی پناه میبری . درونت رو پر کن تا با عقل انتخاب کنی و با هر تعریفی

ذوق مرگ نشی و با کوچکترین عیبی که در خودت میبینی مایوس نشی. خیلی طول میکشه مفهموم انسان بودن رو درک کنی خیلی. آرزو میکنم بفهمی که انسانی . آرزوم برای خودمم

همینه. یادت باشه هر وقت خواستی به عنوان یک زن میتونی ازدواج کنی اگه قدری از کمالگراییت بیای پایین. چیزی که زیاده مرد آماده ی ازدواج!!!

لازم نیست زیبا باشی فقط خودت باش. نذاشتی بهت جوری بگم که با تک تک سلولای بدنت درک کنی!!! اگه خوب جوابمو بهم میدادی و با من راه می اومدی من با اینکه ندیدمت بهت اثبات

میکردم که زیبایی. یکی از مشکلات تو اینه که اصلا تعریفی از زیبایی نداری!!!!

12. 3 کاربر از پست مفید :)لبخند تشکرکرده اند .

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,100

Array

سلام

خانم zzzz - از شما ممنونم .

کاری نکردیم که از ما تشکر کنید ( بشخصه عرض می کنم )

مثلا شما خودت را بزار جای من - اگر یه دختری تو خیابون با مادرش ازت خواستگاری کنه

چی کار می کنی !

از شما چیزهایی زیادی یاد گرفتم - بعدا بهت می گم !

لبخند خانم راست میگه .

مردها کلی نگر هستند - خانم ها جزئی نگر

برای همین امکان داره ، شما تو خیابون ببینی بیشتر پسرهای ....د..باز

دنبال زیبایی هستند .

ار دید یه پسر به شما میگم :

زیبایی باید تعریف بشه !

انواع مختلفی داره - و هرکی با توجه به سلیقش به اون سمت میره .

زیبایی در چهره - زیبایی در جذابیت( مثلا یکی زیاد زیبا نیست ولی جذابه ) - زیبایی در اندام - زیبایی در صدا - زیبایی در اخلاق و رفتار و ........

شاید یه پسری گزینه اول را داره و هیچ کارش هم نمیشه کرد ( البته زیبایی از نظر خودش - یعنی معیارهای خودش را دارد )

شاید یکی برای فردی زیبا به نظر نرسه - ولی برای فرد دیگه زیبا به نظز برسه .

من خودن تعریفم از زیبایی یه چیز دیگه ست .

من به مادرم یه روز گفتم امکان داره با یه دختر مثلا معلول ازدواج کنم

با تعجب نگاه می کرد.

یه روز با مادرم تو خیابون گفتم اگر من شرایط ازدواج را داشتم می رفتم همین الان با اون دختری که روی ویلچر نشته خواستگاری می کردم

مادرم بهش نگاه کرد - گفت انتخاب بدی نیست !

مادرم میگه ، من معیار تو را نفهمیدم چیه !

​​

14. 4 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

:)لبخند (شنبه 17 مرداد 94), من می دونم (جمعه 16 مرداد 94), zzzz (جمعه 16 مرداد 94), اعجاز عشق (جمعه 16 مرداد 94)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,100

Array

ببخشید ،یادم رفت بگم

تعریف من از زیبایی :

هر کی خودش را قبول کنه ( با هر قیافه ای ) به نظر من زیباست .

یعنی به خودش باور داشته باشه .

وقتی من خودم را قبول نکنم ، دیگران هم شاید بگردند دنبال ایراد !

نظر شما ؟

​​

16. 3 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

:)لبخند (شنبه 17 مرداد 94), من می دونم (جمعه 16 مرداد 94), zzzz (جمعه 16 مرداد 94)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    79
    دستاوردها:
    تشکرها
    700

تشکرشده 557 در 227 پست

Array
    لبخندمنو گیج کردی
    این پستت منو به فکر فرو برد :(
    عزیزم من خودم عاشق قیافه اون شدم اصلا نمیگم قیافه مهم نیس همین الان اگه یه پسر همچی تموم بیاد اگه زشت باشه ردش میکنم خخخ اصلا خودم بخاطر قیافش میخواستم ازدواج کنم شما رفتار منو تایید نکردید گفتید ساناز داری اشتباه میکنی ساناز خودتو بدبخت نکن ساناز نکن این کارو ساناز اونو ول کن مگه نگفتیید؟؟؟؟؟
    حالا چ فرقی داره اگه اون پسر هم بره دنبال یه دخترخوشکل ینی خوشبخته؟
    حالا ولی منکه رفتم دنبال اون دنبال ظاهر زیباش تازه فقط عمل بود من دارم اشتباه میکنم؟
    مگه نمیگید سامان خیانت میکنه؟مگه نمیگید اون بده؟ بدرد من نمیخوره ؟ خب چون اون دنبال قیافس من میگم ادم یه بالانسی بین زیبایی و باطن برای ملاکاش باید داشته باشه چون اگه صرفا فقط بخاطر چهره زیبای طرف (مثل من ) ازدواج کنه قیافش بعد مدتی عادی میشه و ازش سیر میشه من میگم باید دنبال ملاکایی باشه که بخاطرشون پایبند زندگیش باشه
    مثلا من فقط بخاطر ظاهرش میخواستمش بعد مدتی از زندگی ازش سیرر میشم چون هیچ چیز با ارزش دیگه ای نداره حالا اگه برعکس باشه ینی جای من عوض شه پسره عاشق قیافه دختربشه بعد مدتی از زندگی چی میشه ؟
    یا میره زن میگیره یا دختر بازی ...

میدونید چیه گاهی فکر میکنم من از سامان متنفرم میدونید چرا ؟اگه دوسش داشتم زودی زنگ میزدم بهش میگفتم اصن واسم مهم نیست الکی چون وسواس فکری گرفتم درموردش بیخود میحرفم ینی تلقین میکنم که دوسش دارم ادم یه تحملی داره ینی یاد اون اذیتاش میفتم ازش بدم میاد اینو قبول دارم واقعا وسواس فکری گرفتم این وسواسم منو تو تناقض قرار داده مثلا چون اون منو نخواسته فکر میکنم همه مردا دنبال زیبایین ینفر بهم گفت اگه سامان از قیافه و اندامت خوشش نمیومد بهت پیشنهاد رابطه ج ن س نمیداد شایدم خوشش اومده چبدونم شاید من دارم اشتباه میکنم اون طرز فکرش جور دیگس اصن تو خیایون پراز دختر خوشکله اگه واسش خوشکلی مهمه اراده کنه میتونه ازدواج کنه تازه تو فامیلا و دوستای خواهراشم هستن وقتی تا این سن ازدواج نکرده حتما منو بهونه کرده دیده اهل دوستی نیستم گذاش رف وگرنه اگه پایه دوستی بودم از خداش بود شایدم مردونگی کرده گفته ساناز دوسم داره ترسیده بیشتر وابسته نشم گذاش رف اگه باهام میموند و منو دوسال میکشوند داغون میشدم
    شاید من دارم خیال بافی میکنم راجبش اخه خواهرم میگه اگه پسری از دختری بدش بیاد و کات کنه دیگه سراغش نمیره وقتی دو ماه یبار میادو میره نمیدونم
    اخه یبار گفت تو اخر با یه دکتر ازدواج میکنی من حساسم وابستت میشم فکر کرده لابد دروغ میگم سرکارش گذاشتم
    کاش میفهمیدم چی تو فکرشه

18. 2 کاربر از پست مفید zzzz تشکرکرده اند .

:)لبخند (شنبه 17 مرداد 94), باغبان (جمعه 16 مرداد 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 13 آذر 03 [ 14:58]
    سطح
    68
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 47
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    392

تشکرشده 345 در 144 پست

Array
    مفهوم زیبایی و تعریفش مثل قضیه "فیل اندر خانه تاریک بود ... " می مونه

مثلا یکی میگه یه دختر خانوم با آرایش غلیظ و انجام کلیه عمل های زیبایی ، زیبا به نظر می رسه.
    اون یکی میگه : به نظر من زیبایی یعنی به دلم بشینه.
    اون یکی : بی آرایش بودن و ...
    باغبان : هر کی خودش رو قبول کنه.
    و ...

نسبی بودن زیبایی در همین تاپیک داره اثبات میشه.

وقتی میخوایم یه نفر رو انتخاب کنید ؛
    تنها و فقط بر اساس معیار زیبایی ، بسته به اینکه تعریفمون از زیبایی چی باشه، انتخابمون هم متفاوت خواهد بود.
    یکی از راه های شناختن آدما؛ در نظر گرفتن انتخاب هاشون در زندگی هست. مثلا انتخاب همسر.

نگاه کن :

این بحث زیبایی هم در همیاری قبلا تکرار کردی و در نهایت باز به سامان و اثبات باور غلط خودت رسیدی!

به نظر من هر چه زودتر حضوری به روانشناس مراجعه کن.
    پرده پرده آنقدر از هم دریدم خویش را
    تا که تصویری ورای خویش دیدم خویش را

خویش خویش من هم اکنون از در صلح آمدست
    جمله گوش از غیر بستم تا شنیدم خویش را
    خویش خویش من مرا و هرچه من ها بود سوخت
    کشتم او را و زخاکش پروریدم خویش را
    معنی این خویش را از خویش خویش خود بپرس
    خویش بینی را گزیدم تا گزیدم خویش را

20. 3 کاربر از پست مفید من می دونم تشکرکرده اند .

:)لبخند (شنبه 17 مرداد 94), اعجاز عشق (جمعه 16 مرداد 94), باغبان (شنبه 17 مرداد 94)

صفحه 6 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)