نوشته اصلی توسط
love less
سلام دوست عزیز
نمیخاستم توی تاپیک های شما پستی بگذارم به دلیل اینکه
1-احساس می کردم شما از من خوشتون نمیاد.
2-احساس می کنم خیلی خارج از باغی.
تا این که خانم بهار.زندگی دیگه حرف دل منو زدن و بحث رو ، رو کردن.
البته من در مسائل مربوط به تاهل شما نظری نمیدم . نظری ندارم. ایراد ، زیاد ،می بینم اما نظری ندارم.
نمیدونم خانم های تالار(حتی باصطلاح با تجربه ها !!!) چرا به این شدت از شما طرفداری می کردن ؟ می دیدم یه جای کار ایراد داره. فک می کردم مشکل از منه که این فکر رو دارم.
تعجب می کردم که چطور مدیران تالار واسه شما نظر می ذارن اما این نکته رو گوشزد نمیکنن.البته خیلی وقته که دیگه تعجب نمیکنم !!!
فک می کردم فکر خرابه منه.
به عنوان یه مرد دارم می نویسم واستون.شاید هم پسر.
همین که در خصوص این مشکلتون از خانم های تالار درخواست کمک میکنید خودش ایراده.
به نظرم بهتره از جناب Aram_577 بیشتر کمک بگیری تا بقیه.
نمیخام ناراحتت کنم. دارم انتقاد میکنم.
اگه در روال عادیه زندگیت هم همینطور که از پست هات مشخصه ، لبریز از احساسی ، به نظرم خیلی مشکل بزرگیه که باید قبل از بقیه مسائل بهش بپردازی.
چطور یه مرد انقد احساساتی؟ قاطعیتتون کجا رفته؟
ببخشید مگه ما معنیه عشق و علاقه رو نفهمدیم؟ مگه ما تجربه نکردیم؟مگه ما شکست نخوردیم؟ چرا شما انقد بهت فشار اومد سر موردی که داشتی؟
البته که من تمام پست ها و تاپیک های شما رو نخوندم ولی میدونم که خیلی خیلی بهتون اسیب رسیده سر این قضیه. مثلا مساله ی چشمهاتون یا ...
ایا در پیام های خصوصی با کاربران خانم سایت، بیش از اندازه ابراز احساسات ندارید احیانا؟ ایا با کاربران مرد هم همینقدر نزدیکی برای همدردی داشته اید؟ فک نمی کنم!!!
همونطور که دوستان گفتن ، ان خانم که انقد حس همدردی پیدا می کنه مشکل داره ، کسی هم که این حس رو منتقل میکنه مشکل داره ، یه کمبوده که نا خود اگاه در شکل کمک ظاهر میشه. اما مشکل اصلی جای دیگه است که نمودش هم در زندگیه فرد هویداست.
دوست عزیز.
اگه انتقادم به جاست که هیچ.
اگه اشتباه کردم هم که منو ببخش. قصدم کمک بود.
موفق و موید
علاقه مندی ها (Bookmarks)