به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 6 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 72

Hybrid View

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    من خودم به عمد به خواهرانم در تالار نزدیک میشم تا غم دلشونو تو سینه خودم بریزم تا کمی آرامش بگیرن پر از مهربونی بشن و برگردن سر زندگیشون
    پارسا من با میشل در این مورد موافقم. یعنی چی اخه؟؟

راجع به مهرطلبی سرچ کن. شخصیت مهرطلب.

در مورد بقیه موارد فکر کنم بهار و میشل و ارام و بقیه دوستان بهتر می تونن کمکت کنن. امیدوارم بیان کامل تر توضیح بدن

2. 5 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

Aram_577 (شنبه 22 آذر 93), paiize (پنجشنبه 20 آذر 93), parsa1400 (سه شنبه 18 آذر 93), roozbeh220 (سه شنبه 18 آذر 93), فرشته مهربان (پنجشنبه 20 آذر 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 30 آبان 04 [ 23:57]
    سطح
    93
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 792
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    3,895

تشکرشده 2,704 در 676 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    از بهار زندگی و آرام گرامی و میشل و مینوش گرامی میخوام پیرو پست هاشون راهکار ها و مهارت های مناسب برام مشخص کنند
    و ازش عبور نکنند تا من بتونم با اصلاح درست زندگی خوبی داشته باشم .

میشل و بهار گرامی منتظرم ادامه بدید انتقاد های شما از نکات درون پست های من برای من سازنده است
    میدونم بی عیب نیستم . به کمک شما برخیشو دیدم پس دریغ نکنید

پارسا . منتظر شماست. بدرووووود

4. 4 کاربر از پست مفید parsa1400 تشکرکرده اند .

Aram_577 (شنبه 22 آذر 93), roozbeh220 (پنجشنبه 20 آذر 93), sevil73 (پنجشنبه 20 آذر 93), میشل (پنجشنبه 20 آذر 93)

Banned
    آخرین بازدید
    یکشنبه 03 خرداد 94 [ 14:19]
    سطح
    35
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 72
    Overall activity: 42.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    162

تشکرشده 593 در 152 پست

Array
    سلام دوست عزیز

نمیخاستم توی تاپیک های شما پستی بگذارم به دلیل اینکه
    1-احساس می کردم شما از من خوشتون نمیاد.
    2-احساس می کنم خیلی خارج از باغی.

تا این که خانم بهار.زندگی دیگه حرف دل منو زدن و بحث رو ، رو کردن.
    البته من در مسائل مربوط به تاهل شما نظری نمیدم . نظری ندارم. ایراد ، زیاد ،می بینم اما نظری ندارم.

نمیدونم خانم های تالار(حتی باصطلاح با تجربه ها !!!) چرا به این شدت از شما طرفداری می کردن ؟ می دیدم یه جای کار ایراد داره. فک می کردم مشکل از منه که این فکر رو دارم.
    تعجب می کردم که چطور مدیران تالار واسه شما نظر می ذارن اما این نکته رو گوشزد نمیکنن.البته خیلی وقته که دیگه تعجب نمیکنم !!!
    فک می کردم فکر خرابه منه.

به عنوان یه مرد دارم می نویسم واستون.شاید هم پسر.

همین که در خصوص این مشکلتون از خانم های تالار درخواست کمک میکنید خودش ایراده.
    به نظرم بهتره از جناب Aram_577 بیشتر کمک بگیری تا بقیه.

نمیخام ناراحتت کنم. دارم انتقاد میکنم.
    اگه در روال عادیه زندگیت هم همینطور که از پست هات مشخصه ، لبریز از احساسی ، به نظرم خیلی مشکل بزرگیه که باید قبل از بقیه مسائل بهش بپردازی.
    چطور یه مرد انقد احساساتی؟ قاطعیتتون کجا رفته؟
    ببخشید مگه ما معنیه عشق و علاقه رو نفهمدیم؟ مگه ما تجربه نکردیم؟مگه ما شکست نخوردیم؟ چرا شما انقد بهت فشار اومد سر موردی که داشتی؟
    البته که من تمام پست ها و تاپیک های شما رو نخوندم ولی میدونم که خیلی خیلی بهتون اسیب رسیده سر این قضیه. مثلا مساله ی چشمهاتون یا ...

ایا در پیام های خصوصی با کاربران خانم سایت، بیش از اندازه ابراز احساسات ندارید احیانا؟ ایا با کاربران مرد هم همینقدر نزدیکی برای همدردی داشته اید؟ فک نمی کنم!!!
    همونطور که دوستان گفتن ، ان خانم که انقد حس همدردی پیدا می کنه مشکل داره ، کسی هم که این حس رو منتقل میکنه مشکل داره ، یه کمبوده که نا خود اگاه در شکل کمک ظاهر میشه. اما مشکل اصلی جای دیگه است که نمودش هم در زندگیه فرد هویداست.
    درزندگیه عادیتون ، چند تا دوسته مرد صمیمی دارید که درست حسابی روی شما حساب کنن؟

دوست عزیز.
    اگه انتقادم به جاست که هیچ.
    اگه اشتباه کردم هم که منو ببخش. قصدم کمک بود.

موفق و موید
    ویرایش توسط love less : چهارشنبه 19 آذر 93 در ساعت 01:54

6. 4 کاربر از پست مفید love less تشکرکرده اند .

Aram_577 (شنبه 22 آذر 93), meinoush (جمعه 21 آذر 93), parsa1400 (چهارشنبه 19 آذر 93), roozbeh220 (پنجشنبه 20 آذر 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    93
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,895

تشکرشده 2,704 در 676 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    - - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط love less نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز

نمیخاستم توی تاپیک های شما پستی بگذارم به دلیل اینکه
    1-احساس می کردم شما از من خوشتون نمیاد.
    2-احساس می کنم خیلی خارج از باغی.

تا این که خانم بهار.زندگی دیگه حرف دل منو زدن و بحث رو ، رو کردن.
    البته من در مسائل مربوط به تاهل شما نظری نمیدم . نظری ندارم. ایراد ، زیاد ،می بینم اما نظری ندارم.

نمیدونم خانم های تالار(حتی باصطلاح با تجربه ها !!!) چرا به این شدت از شما طرفداری می کردن ؟ می دیدم یه جای کار ایراد داره. فک می کردم مشکل از منه که این فکر رو دارم.
    تعجب می کردم که چطور مدیران تالار واسه شما نظر می ذارن اما این نکته رو گوشزد نمیکنن.البته خیلی وقته که دیگه تعجب نمیکنم !!!
    فک می کردم فکر خرابه منه.

به عنوان یه مرد دارم می نویسم واستون.شاید هم پسر.

همین که در خصوص این مشکلتون از خانم های تالار درخواست کمک میکنید خودش ایراده.
    به نظرم بهتره از جناب Aram_577 بیشتر کمک بگیری تا بقیه.

نمیخام ناراحتت کنم. دارم انتقاد میکنم.
    اگه در روال عادیه زندگیت هم همینطور که از پست هات مشخصه ، لبریز از احساسی ، به نظرم خیلی مشکل بزرگیه که باید قبل از بقیه مسائل بهش بپردازی.
    چطور یه مرد انقد احساساتی؟ قاطعیتتون کجا رفته؟
    ببخشید مگه ما معنیه عشق و علاقه رو نفهمدیم؟ مگه ما تجربه نکردیم؟مگه ما شکست نخوردیم؟ چرا شما انقد بهت فشار اومد سر موردی که داشتی؟
    البته که من تمام پست ها و تاپیک های شما رو نخوندم ولی میدونم که خیلی خیلی بهتون اسیب رسیده سر این قضیه. مثلا مساله ی چشمهاتون یا ...

ایا در پیام های خصوصی با کاربران خانم سایت، بیش از اندازه ابراز احساسات ندارید احیانا؟ ایا با کاربران مرد هم همینقدر نزدیکی برای همدردی داشته اید؟ فک نمی کنم!!!
    همونطور که دوستان گفتن ، ان خانم که انقد حس همدردی پیدا می کنه مشکل داره ، کسی هم که این حس رو منتقل میکنه مشکل داره ، یه کمبوده که نا خود اگاه در شکل کمک ظاهر میشه. اما مشکل اصلی جای دیگه است که نمودش هم در زندگیه فرد هویداست.

دوست عزیز.
    اگه انتقادم به جاست که هیچ.
    اگه اشتباه کردم هم که منو ببخش. قصدم کمک بود.

موفق و موید
    1 این چه حرفیه چرا فکر میکنی من از شما خوشم نمیاد . من پیش از این پست شما رو خوندم و پیگیری میکردم در مورد زبان بود فکر کنم . من همه اعضای تالار همدردی دوست دارم وبرام قابل احتراما
    2 . خارج باغ . تو چه مسائلی علمی یا زندگی . جفتش؟ ؟؟؟؟؟ خب برادر من تاپیک زدم برا همین دیگه برا اینکه شما بیاد و من راهنمایی کنید ازم انتقاد کنید تا بتونم خودمو اصلاح کنم .

من یه زندگی به دلایلی باختم ولی دلیلش بار علمی و یا احساسات من نبوده دلیلش در اختلالات شخصیتی همسرم بوده . ولی خب حتما عیب هایی هم در من بوده پس دلیلی نداره ناراحت بشم . خیلی هم خوشحالم که به من توجه شده .

برادر من اگه من از این دو بانو کمک میگیریم دلیلش اینکه انقدر جرات داشتن که منو زیر انتقاد خودشون ببرن و در نهایت منو راهنمایی کنن تا عیبمو برطرف کنم . اگه بانو بهار نبود که به اعتراف خود شما حالا حالا من تو تالار سرگردون بودم شما هم چیزی نمیگفتی .
    قاطعیت ندارم؟؟؟؟؟؟ چرا تو کارم تو محل زندگیم حرفمو میخرن به من احترام میذارن . . . قاطعیت یعنی چی؟؟؟؟؟// بهتر از اول شروع کنم .

تعریف شما از قاطعیت چیه حد اون کجاست ؟؟؟

تعریف شما از احساسات چیه حد اون کجاست ؟؟؟؟؟

تعریف شما از شکست چیه؟؟ میزان سختی اون در چیه ؟؟؟؟؟؟

تعریف شما از عشق چیه دلایل استحکام اون در چیه ؟؟؟

عشق دروغین چیه عشق واقعی چیه ؟؟

مهربونی چیه تفاوتش با احساسات و عشق در چیه ؟؟؟؟؟

شما از دید خودتون علت شکست منو در چی میبینید ؟؟؟؟

انتقادت بجاست ولی به عنوان یه مرد در نرو و راهکار بده ودقیق بگو مشکل کجاست ؟ چیرو باید چقدر تغییر بدم .

ازتون میخوام کلی گویی نکنید چون درست نیست نتیجه گیری هم خوبه .

8. 2 کاربر از پست مفید parsa1400 تشکرکرده اند .

roozbeh220 (پنجشنبه 20 آذر 93), sevil73 (پنجشنبه 20 آذر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 22 آبان 94 [ 21:48]
    سطح
    78
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 322
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    775

تشکرشده 2,481 در 570 پست

Array
    سلام پارسا جان
    من دو تا انتقاد دارم......اولیش به کسانیه که برای شما پست منتقدانه گذاشتن یا فرشته مهربون عزیز که دیدم زیر این انتقاد ها تشکر گذشتن!!!!!
    اقای پارسا حداقل از وقتی من اومدم خیلی وقته دارن به خیلیا کمک های خوبی میکنند اگه یه نفر اومده و کوتاه و مختصر یه لنگری زده به ایشون اصلا چیز جالبی نیست که یهو یه دفعه همه شجاع شدن و اومدن میگمن من می خواستم بگما!اما نگفتم!حالا که فلانی گفت؛بزار منم بگم.....!!!!!!یا مدیران تالار می تونستن طی پیام خصوصی اقا پارسارو برای استفاده بهتر از تالار جهت بدن.
    من شخصا تو تالار دوست نزدیک تر از پارسا مثل خانوم گوش ماهی و مایده و.... دارم اما مثلا خصوصی خیلی قبلا بهشون گفته بودم خیلی دارن تو تالار غرق میشن نباید انقدر درگیر بشن.اصلا برای خودشون بده.
    چون خودم خصوصی به پارسا تذکر داده بودم زورم گرفت که همه الان میگن ما فلان جور فکر میکردیما!دوربین دستمون بودا!اما الان دیدیم جو انتقاد اومدیم.....من فکر میکنم فرهنگ ما طوریه که یهو جو انتقاد یا طرفداری میگیرتمون.....جالب اینجاست که اگه قصد عزیزان اصلاح بوده اقلا پاسخ سوال های پارسارو میدادید و پیگیر می بودید یا ادم قصد کمک داره یا نداره اگرم قصد فقط تلنگر بوده که فکر کنم همون یک پیام اول کافی بوده باسه.
    من دردم از الگوی رفتار های جمعیمون که همه حتی خودم هم درگیرشیم...وگرنه قصد توهین و جسارت و باید نباید کردن برای هیچ کس ندارم و امیدوارم کسی ازم ناراحت نشه.من خودمم 100% خیلی جاها جوگیر خیلی مسایل میشم.

شما هم اقا پارسا اگه واقعا قصد عیب یابی یا اصلاح خودتون دارید بازم دارید خودتون غرق میکنید و راه اشتباه میرید(طی پیام خصوصی هم بهتون گفتم؛اینجا هم میگم بلکه توجه کنید)با توجه به تلنگری که دوستان زدن راه نیفتید و بصورت احساسی از همه یا از هر کی که یک دفعه بصورت پدیده دومینه به دنبال بقیه اومده انتقاد کنه نظر خواهی نکنید بصورت جداگانه از کارشناسان تالار کمک بگیرید.
    این روش انتقاد کردن هرچند به نظر من اشتباه و ریشه تو رفت های اجتماعی حاکم بر جامعه داره به فال نیک بگیرید بصورت اصولی پیگیری کنید؛شاید واقعا گره از خیلی از چراها و مشکلات زندگیتون باز شد شایدم تشخیص من و بقیه دوستانتون غلط بوده.....به هر حال این علامت سوال توی ذهنتون از روش درستش پاسخ داده میشه.
    نتیجه گیری:
    شما به من شخصا خیلی کمک کردید؛حتی باعث شدید بقیه من با وجود اختلاف مذهبیم تو جمع دعاشون راه بدن و کلی دوست های خوب پیدا کنم یا مثل خیلی از دوستان از راهنمایی هاتون استفاده کردم الانم این صحبت هام از جهت تعصب روی دوستم یدین ا ....نیست .
    این حرف میزنم چون به نظرم درسته.لطفا نظرخواهی همین جا قطعش کنید چون جز سردرگمی فایده ای نداره و بصورت خصوصی از مشاوران تالار مثل فرشته مهربون عزیز کمک بگیرید.اصلا هم عیبی نداره؛خود منم اولا اصلا انتقاد پذیر نبودم تا مدیر بهم پیام میداد دوست داشتم خفشون کنم :-) اما الان یه کوچولو خودم جمع و جور کردم.اصلا خوبی این تالار اینکه ادم خوداگاهیش بیشتر میشه.

- - - Updated - - -

* بهشون تذکر داده بودم منظورم پارسا بود.....بد نوشتم ممکنه فکر کنید به همه دوستام گفتم خودشون غرق نکنید باید کاما می ذاشتم.
    ویرایش توسط کیت کت : چهارشنبه 19 آذر 93 در ساعت 07:09

10. 3 کاربر از پست مفید کیت کت تشکرکرده اند .

parsa1400 (چهارشنبه 19 آذر 93), rayehe (چهارشنبه 19 آذر 93), roozbeh220 (پنجشنبه 20 آذر 93)

Banned
    آخرین بازدید
    یکشنبه 03 خرداد 94 [ 14:19]
    سطح
    35
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 72
    Overall activity: 42.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    162

تشکرشده 593 در 152 پست

Array
    سلام

اگر دوستانی ادعای کمک داشتند، ادعای تذکر قبلی دارن (تاکید می کنم ادعا !!!) ان گاه جناب پارسا نمیاد بگه که اگه فلانی نگفته بود من حالا حالا ها تو تالار سردرگم بودم.
    بعضی چیزا کاملا مشخصه یعنی کاملا.
    خانم کیت کت ، یه کم باش ، یه کم بخون ،یه کم فکر کن ، هستیم فعلا !!! ینده ، رو بازی میکنم !!!

اقای پارسای عزیز :

1- اولا بنده کمرنگ هستم لذا پیام خصوصی پر.
    2-پستم انتقاد بود اما گوشزد ایرادی هم در رابطه با تاپیک هاتون بود، درراستای تاپیکتون.لذا عیبی در عمومی بودنش وارد نیست.
    3-همین تفکر است ، دقیقا همین تفکر که اگه فقط همان پست ان یک نفر می بود، خیلی ها می گفتن که نظر خودشه و الزاما درست نیست،پس بنده نیز برای تاکید بیشتر بر ان سه شخص ، پستی از دیدگاه خود در این زمنیه با دید انتقاد، به هدف کمک برای دوستمون اقای پارسا گذاشتم.
    4-بنده از اساس با تفکر دینیه شما و دیدتون به زندگی، مشکل داشتم(بحث باغ !!!) لذا ترجیح میدادم که این اختلاف رو با خودم داشته باشم تا بخام در جایی که جنبشو نداره مطرح کنم.
    5-تاکید کردم که بنده فکر می کردم که مشکل ازمنه.از فکر خراب من. لذا این مساله رو عنوان نکردم. ابراز همچین انتقادی ، مساله اسونی نیست. وقتی که می بینی موج تالار هم در حمایت ، به طرفداریه شما می ایسته.
    6-دوست عزیز ، نه جبهه گیریه شما یا سایر دوستان علیه من ، من رو می ترسونه ، نه حمایت شما باعث غرور من میشه ، والا واسه ما فرقی نمیکنه.
    7-بد نیست ادم بدونه کجا به نظر اقایون و کجا بر اساس نظر خانم ها ، پیش بره.

بنده در خصوص مسائل شما نظری ندارم دوست عزیز.تجربه مباحثی که شما عنوان می کنی رو ندارم. پس نمیتونم راهکار بدم.
    اما این احساس رو داشتم. لذا به حمایت از دوستان منتقد ، برای تاکید، خواستم تا تلنگر وارده رو جدی بگیرید و از کارشناسان و عقل خودتون در این زمینه مشورت بگیرید.

موفق و موید
    ویرایش توسط love less : چهارشنبه 19 آذر 93 در ساعت 09:21

12. 2 کاربر از پست مفید love less تشکرکرده اند .

parsa1400 (چهارشنبه 19 آذر 93), roozbeh220 (پنجشنبه 20 آذر 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    93
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,895

تشکرشده 2,704 در 676 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    کیت کت از پستت ممنون.

طاقت نیاوردی نه؟؟؟؟ . ...........

کتی نگرانی تو درک میکنم و ازت ممنونم . تو از دوستان نزدیک منی بهت حق میدم و بهت قول میدم بعد از راهنمایی دوستان در ادامه حرفاشون تاپیک به خصوصی انتقال بدم و موضوع اصولی با مدیر مطرح کنم ولی قبلش میخوام راهکار های دوستان و معایبو کامل بدونم . پس دوستان عقب نشینی نکن حرفشونو بزنن .

دوستان تلنگرشون از رو علاقه شون به منه و در جهت بهبود حال من . دوست دارن تا دوستشون پارسا یه مرد واقعی باشه .

هدفشون اینه که منو طوری التیام بدن که در زندگی مجددم با شکست مواجه نشم

میدونی کتی مدیر همدردی همون اول بهم گفته بود البته در دوسطر ولی خب خودم ادامه ندادم و از مدیر راهکار نگرفتم و به مهارت های تالار تکیه کردم . ولی خب
    این قانون طبیعتته ما خودمون متوجه عیبهامون نیستیم باید دیگران عیب مارو بگن و ازمون تعریف کنن

کتی دوست خوب اونه که عیب رفیقشو بهش بگه اگه من ناراحت بشم نشونه مشکل دار بودن منه

اینا اینجا همه از دوستان منن درسته تا حالا باهم روبرو نشدیم ولی پستها و تاپیک های منو میخوندن چون براشون مهم بودم

حالا تصمیم گرفتن بهم کمک کنن . این خیلی خوبه مطمعنم که در حد یه حرف نبوده و ادامه میدن تا مشکل دوستشون پارسا برطرف بشه

از طرفی عیبی نداره اینجا مجازیه کسی منو نمیشناسه درسته من تو تالار فامیل دارم و یا دوستانیکه منو از نزدیک هم میشناسن و خودم به تالار معرفیشون کردم . ولی پر رنگ نیستن . اگه هم ببینن برام عیب نیست چون اونا با واقعیت پارسا آشنان و درک بهتری از این پستها دارن .

من از فرشته مهربان میخوام طی قولی که در خصوصی بهم دادن در تاپیک من شرکت کنن و راهکار بدن مشکل درک کردم دنبال راهکارم

کتی از نگرانیت ممنون . صبور باش تا به نتیجه برسم . میدونم بحث بازه ولی چندتا از دوستان کمرنگن و نمیتونم باهاشون خصوصی صحبت کنم .

لاو لس عزیز خواهش میکنم در مواجه با پست کیت کت جبهه گیری نکنید و بیشتر به اصل موضوع دقت کنید و پاسخ سوالات منو در جهت بهبود بدید تا تاپیک بنده به انحراف کشیده نشه .

منظور کیت کت این بود که بهتر بود انتقادها خصوصی باشه ولی خب عیبی نداره . بحث باز شده .

خواهش میکنم از باغ خارج نشید .چون برای من نتیجه مهمه

14. 3 کاربر از پست مفید parsa1400 تشکرکرده اند .

roozbeh220 (پنجشنبه 20 آذر 93), sevil73 (پنجشنبه 20 آذر 93), میشل (پنجشنبه 20 آذر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    78
    دستاوردها:
    تشکرها
    775

تشکرشده 2,481 در 570 پست

Array
    اقای پارسا هم خودش مسیول حرفاشون....من ادعای دروغی نکردم.ما ها (تاکید دارم ماها) دروغ علاوه بر اینکه بد می دونیم واقعا دروغ هم نمیگیم.کلا کل کل در شانم نیست تو پستم هم عذرخواهی کردم ک گفتم قصد خاصی ندارم.شما علاوه بر اینکه روش انتقاد بلد نیستید جنبه انتقاد نداشتن هم به دیگران صفاتتون اضافه کنید بعلاوه که من دیگه به این تاپیک حتی سر هم نمیزنم.
    ممنون

16. کاربر روبرو از پست مفید کیت کت تشکرکرده است .

roozbeh220 (پنجشنبه 20 آذر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    78
    دستاوردها:
    تشکرها
    775

تشکرشده 2,481 در 570 پست

Array
    پارسا گفتم من عبدا تعصبی ندارم....لطفا خودت هم جو نده.
    گفتم علت صحبتم چیه.

18. کاربر روبرو از پست مفید کیت کت تشکرکرده است .

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    93
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,895

تشکرشده 2,704 در 676 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    برمیگردم .................................................. ......
    ...............................
    ............................
    .....................
    .............

20. کاربر روبرو از پست مفید parsa1400 تشکرکرده است .

صفحه 6 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)