می دونم خیلی سخته فقط امیدوارم هرچه زودتر زندگیتون مستقل بشه خانومی
تشکرشده 657 در 204 پست
می دونم خیلی سخته فقط امیدوارم هرچه زودتر زندگیتون مستقل بشه خانومی
تشکرشده 498 در 242 پست
متشکرم بلوم جان
امیدوارم مشکل تو هم حل شه
درد من حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور
نکرده است\"
تشکرشده 498 در 242 پست
سلام
شوهرم بعد از سه هفته اومد خیلی خوشحال بودم ولی وقتی عصر اومدیم باهم بریم بیرون مامانش گفت من هم میام من خیلی ناراحت شدم شوهرم بهد از سه هفته اومده بود و من حتی یه بیرون نمیتونستم باهاش تنها برم
خودمو به کار خونه سرگرم کردم تا بلکه نریم ولی بالاخره اومد پدرشوهرمو تنها گذاشت توی خونه و اومد
دیروز هم که رفتیم واسه ناهار خونه مامانم اینا هی زنگ زدن که بیاید موقع شام هم باز مامانش اومد پایین نشست
نمیدونم شاید هم من زیادی پرتوقعم ولی یعنی من حق ندارم بعد از سه هفته با شوهرم بعضی اوقات تنها باشم؟
خیلی سعی میکنم خودمو کنترل کنم و به شوهرم غر نزنم خدا کمکم کنه تا بتونم این مدتو بگذرونم
نکرده است\"
تشکرشده 657 در 204 پست
نه عزیزه دلم تو پر توقع نیستی ولی من نمی دونم مادر شوهرت یا واقعا متوجه رفتارش نیست یا خودشو می زنه به اون راه
شوهرت باید بهش تذکر بده تو چیزی نگو بزار خود شوهرت متوجه بشه که خلوتتونو بهم می زنه
تشکرشده 498 در 242 پست
میدونی بلوم جان شوهرم من خیلی کم روه . وقتی مامانش میگهئ من هم میام بیچاره نمیتونه بگه که نیا
مادر شوهرم کاری نداره که کارش درسته یا غلط فقط میخواد سرش گرم باشه و دورش شلوغ
خیلی داغونم بلوم جان
نکرده است\"
تشکرشده 657 در 204 پست
بمیرم واست
شاید این چیزی که من می گم یکم رفتاره خوبی نباشه نمی دونم نظر شخصیمه ولی بد نیست بهش فکر کنی
مثلا سعی کن وقتی شوهرت می یاد تو خونه لباس باز بپوشی وقتی هم مادر شوهرت می یاد عوضش نکن بزار بیاد ببینه شاید خجالت بکشه یا جلوش یکم به شوهرت بچسب از سروکولش بالا بورو بزار یکم مادر شوهرت معذب بشه خودش احساس کنه اونجا اضافست البته همیشه نه گاهی اوقات بزار یادش بیا کهشما تازه ازدواج کردی
تشکرشده 498 در 242 پست
بلوم جان من اکثر مواقع لباس باز میپوشم ولی اصلا" واسش مهم نیست
میاد میگه فلانی داره میاد پایین که من هم برم لباسمو عوض کنم
واسم دعا کن
نکرده است\"
تشکرشده 657 در 204 پست
اصلا امکانش نیست که از اون زودتر بیایین بیرون؟
تشکرشده 657 در 204 پست
ببخشید منظورم از خونه ی مادر شوهرت بود
تشکرشده 992 در 530 پست
اليناي عزيز
تا زماني كه خونت از خونه مادرشوهرت حدا نشده ناچاري كه صبور باشي و اين مشكلات ادامه خواهد داشت........
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)