به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 6 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 82
    عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ash1 نمایش پست ها
    ما هم با این قد و قواره باید بریم دنبال یه دختر زشت و قدکوتاه دیگه چاره ای نداریم.
    باسلام من پست های شمارو از اول تا اینجا خوندم با این جمله مواجه شدم تازه متوجه شدم چرا اینقد رو قدتون حساسیت دارین !!!
    خب وقتی خودتون درمورد دختران قد کوتاه همچین نظرری دارین دیگه چه انتظاری از دیگران باید داشته باشین.!!!!
    آخه این چه طرز تفکریه شما دارین؟؟

مهم نیست قدتون بلند باشه یا کوتاه مهم اینه با همسر آیندتون تناسب قدی ظاهری اخلاقی باطنی و... داشته باشین به عبارتی هم کفو هم باشین
    بعضی زوجا رو دیدین بهشون میگن چقدر به هم میاین ؟؟؟ ناخوداگاه من خودم بعضیارو میبینم، چقدر از نظر ظاهری شبیه هم هستن.

خب خودتون قدتون متوسطه بعد یه دختر از خودتون بلندتر میخواین؟؟؟بنظرتون خیلی قشنگه یه خانوم از شوهرش قد بلندتر باشه!!
    بعضی مرداا مینالن از اینکه همسراشون کفش های پاشنه بلند میپوشن بعد قدشون از همسرشون هم بلند تر میشه. گاهی مگن خب باباجان تو وفتی این کفش میخری فکر نمیکنی قراره درکنار من راه بری!!! بعد حالا شما تصور کنین که قد خانوم بلند هم باشه.دیگه هیچی!
    بهتره که خانوم چند سانتی از اقا پسر کوتاه تر باشه. حتی کفش پاشنه بلند هم میپوشه کوتاه تر بنظر بیاد.نه هم قد (من خودم به عنوان دختر اینطوری میپسندم)

بهتر هم هست این اختلاف زیاد هم نباشه.

اتفاقا من که دخترم خب طبیعتا دوست های دختر زیادی دارم رنج قد های دختران زیاد نیست. اکثرا قد متوسطی دارن.

درمورد زشت بودن هم که گفتین من اتفاقا دارم فکر میکنم دوستای قد کوتاهم خیلیییی خوشگلتر از قد بلندا هستن.(حالا نه اینکه اینجا باز اونی که قدبلنده ناامید بشه ، درکل میگم خوشگلی و زشتی به قد کوتاهی و بلندی نیست.)

خانواده مامان من قد کوتاه هستن ، دایی بزرگم همینطور ، دختر دایی من از نظر زیبایی به مامانش رفته بسیار دختر زیباییست اما ازنظر قدی چون هم داییم بلند قد نبودن نه زنداییم قدش کوتاهه حدودا فکر کنم 155 باشه. اما واقعا خوشگله از نظر زیبایی چیزی کم نداره. غیر از همین قدش. میخوام بگم دخترای خوشگل قد کوتاه زیاده شمانگران زیبایی نباشین

اتفاقا با این قد کوتاهشون نمیشه که یه شوهر خیلی قد بلند بخواین زیاد قشنگ نیست وقتی کنار هم وایمیستن.
    خوبه قداشون فاصله خیلی زیادی نداشته باشه.

یه تجربه هم از خودم بگم :

من هم قد زیاد بلندی ندارم حدودا 157 هستم ، قبل از این خاطره برام قدم اصلا مهم نبود یعنی نمیدونستم که مثلا مهمه ، حس کوتاه قد بودن نداشتم.
    تا اینکه یبار مادر یه اقا پسری با اینکه خود اقا پسر گویا منو پسندیده بود بهم میگن قدش کوتاهه. طوری که من فهمیده بودم نظرشون ، نظر اقا پسر هم تحت تاثیر قرار داده بود ! (جالبه خود اون خانوم هم زیاد قد بلند نبودن (یعنی ازنظر قدی مثه مامانم بودن ازمنم بلندتر نبودن پسر بزرگشون هم من که نسبت به برادراشون دیدم همیچین قد بلند نبودن نسبت به بقیه اقایون هم مقایسه کردم قد بلند نبودن کاملا از نظرم متوسط بودن.))

یادمه خیلی ناراحت شده بودم و اعتماد بنفسم خیلی اومده بود پایین. طوری شده بود که هیچ خواستگاری و دیگه دوست نداشتم ببینم .
    اصلا اعصابم خورد میشد وقتی متوجه خواستگاری میشدم.
    تااینکه مامانم و خالم با یه نقشه ای یبار منو تو یه موقعیتی قرار دادن که بیشتر جنبه خواستگاری داشت که میخواستن مامان اقا پسر منو ببینه ، من دیر متوجه جریان شده بودم و تو عمل انجام شده قرار گرفته بودم، اتفاقا این خانوم منو پسندیده بودن خیلی اصرار پشت اصرار که میخواین جلسه دوم گذاشته بشه پسر هم منو ببینه ، من تعجب کردم که چطور منو انتخاب کردن ، طفلکی بهشون گفتم سلیقه اشون خوب نبوده من موافق جلسه دوم نیستم ، دوباره دیگه بخاطر سردرد های مامانم و اصراراهای خالم مجبور شدم قبول کنم ، جلسه دوم من که رفتم پسره از اون اقا پسر قبلی که منو نپسندیده بودن به خاطر قد هم خوشتیب تر بود هم قد بلندتر.!!

خود اقا پسر هم اتفاقا منو پسندیدن!

بعد اون قضیه من اعتماد بنفسم خیلی بهتر شد، فهمیدم چقد الکی حرف فقط یه نفر روم تاثیر گذاشته بود، به من دوستام و اطرافیان هم میگفتن تو اشتباه میکنی رو حساب حرف یه نفر ، اعتماد بنفست اینقد پایین اومده طوری که حاضر به دیدن هیچ خواستگاری نیستی. دقت کردم دیدم هیچکس دیگه ای تا قبل اون خانوم به من این حرفو نزده بود. هیچکس هم بعدش نزد.

الانم با خودم گفتم اگه هرکس دیگه ای مثه اون خانوم این حرف و بزنه بهم برنمیخوره ، فهمیدم این موضوع کاملا سلیقه ایه. خیلیارو دیدم که قد کوتاه تر از من هم داشتن و شوهرشون هم ازشون قد بلندترن حتی 170 - 180 ، خوشبخت هم هستن !! وقتی هم ازشون میپرسی مثلا موضوع قد تو زندگیتون تاثیر گذاره میخندن میگن این چه حرفیه! اصلا به این چیزا نیست. اینقد معیار هست و مشکلات هست که باید بهش توجه بکنی و زندگیت و تحت تاثیر قرار میده که این چند سانتی متر تو ش گمه!!

راسی من الان دارم فکر میکنم قد شما کم نیست اصلا من الان دارم فکر میکنم به پسرایی که اطرافم دیدم قد کوتاه تر از شما هم وجود داره. نمیدونم چرا اعتماد بنفستون اینقد پایینه!!

درمورد اینکه اکثرا دخترا تیپ ورزشکاری میپسندن. باید بگم من بشخصه از این پسرایی که میرن بدنسازی بدناشون میشه مثه کباب کوبیده(البته ببخشیدا سلیقه ایه دیگه) بدم میاد.

تو دوستامم بعضیا مثه من فکر میکنن بعضیا هم نه!! سلیقه است دیگه هرکسی یه جوری فکر میکنه.

شما باید دنبال دختری باشین که به سلیقه تون بخوره ، شما هم به سلیقه ایشون بخورین (یه جورایی هم کفو هم باشین علایق و سلایق مشترک داشته باشین.)
    **برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

ویرایش توسط دختر بیخیال : جمعه 29 فروردین 93 در ساعت 12:05

2. 8 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

AMIN 1994 (جمعه 29 فروردین 93), e-lampard (دوشنبه 01 اردیبهشت 93), فرهنگ 27 (جمعه 29 فروردین 93), کیارش۲ (جمعه 29 فروردین 93), پونیو (چهارشنبه 03 اردیبهشت 93), واحد (دوشنبه 01 اردیبهشت 93), مصباح الهدی (جمعه 29 فروردین 93), حسين40 (سه شنبه 02 اردیبهشت 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 12 آذر 93 [ 12:43]
    سطح
    9
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class250 Experience Points
    تشکرها
    44

تشکرشده 41 در 20 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط دختر بیخیال نمایش پست ها
    باسلام من پست های شمارو از اول تا اینجا خوندم با این جمله مواجه شدم تازه متوجه شدم چرا اینقد رو قدتون حساسیت دارین !!!
    خب وقتی خودتون درمورد دختران قد کوتاه همچین نظرری دارین دیگه چه انتظاری از دیگران باید داشته باشین.!!!!
    آخه این چه طرز تفکریه شما دارین؟؟

مهم نیست قدتون بلند باشه یا کوتاه مهم اینه با همسر آیندتون تناسب قدی ظاهری اخلاقی باطنی و... داشته باشین به عبارتی هم کفو هم باشین
    بعضی زوجا رو دیدین بهشون میگن چقدر به هم میاین ؟؟؟ ناخوداگاه من خودم بعضیارو میبینم، چقدر از نظر ظاهری شبیه هم هستن.

خب خودتون قدتون متوسطه بعد یه دختر از خودتون بلندتر میخواین؟؟؟بنظرتون خیلی قشنگه یه خانوم از شوهرش قد بلندتر باشه!!
    بعضی مرداا مینالن از اینکه همسراشون کفش های پاشنه بلند میپوشن بعد قدشون از همسرشون هم بلند تر میشه. گاهی مگن خب باباجان تو وفتی این کفش میخری فکر نمیکنی قراره درکنار من راه بری!!! بعد حالا شما تصور کنین که قد خانوم بلند هم باشه.دیگه هیچی!
    بهتره که خانوم چند سانتی از اقا پسر کوتاه تر باشه. حتی کفش پاشنه بلند هم میپوشه کوتاه تر بنظر بیاد.نه هم قد (من خودم به عنوان دختر اینطوری میپسندم)

بهتر هم هست این اختلاف زیاد هم نباشه.

اتفاقا من که دخترم خب طبیعتا دوست های دختر زیادی دارم رنج قد های دختران زیاد نیست. اکثرا قد متوسطی دارن.

درمورد زشت بودن هم که گفتین من اتفاقا دارم فکر میکنم دوستای قد کوتاهم خیلیییی خوشگلتر از قد بلندا هستن.(حالا نه اینکه اینجا باز اونی که قدبلنده ناامید بشه ، درکل میگم خوشگلی و زشتی به قد کوتاهی و بلندی نیست.)

خانواده مامان من قد کوتاه هستن ، دایی بزرگم همینطور ، دختر دایی من از نظر زیبایی به مامانش رفته بسیار دختر زیباییست اما ازنظر قدی چون هم داییم بلند قد نبودن نه زنداییم قدش کوتاهه حدودا فکر کنم 155 باشه. اما واقعا خوشگله از نظر زیبایی چیزی کم نداره. غیر از همین قدش. میخوام بگم دخترای خوشگل قد کوتاه زیاده شمانگران زیبایی نباشین

اتفاقا با این قد کوتاهشون نمیشه که یه شوهر خیلی قد بلند بخواین زیاد قشنگ نیست وقتی کنار هم وایمیستن.
    خوبه قداشون فاصله خیلی زیادی نداشته باشه.

یه تجربه هم از خودم بگم :

من هم قد زیاد بلندی ندارم حدودا 157 هستم ، قبل از این خاطره برام قدم اصلا مهم نبود یعنی نمیدونستم که مثلا مهمه ، حس کوتاه قد بودن نداشتم.
    تا اینکه یبار مادر یه اقا پسری با اینکه خود اقا پسر گویا منو پسندیده بود بهم میگن قدش کوتاهه. طوری که من فهمیده بودم نظرشون ، نظر اقا پسر هم تحت تاثیر قرار داده بود ! (جالبه خود اون خانوم هم زیاد قد بلند نبودن (یعنی ازنظر قدی مثه مامانم بودن ازمنم بلندتر نبودن پسر بزرگشون هم من که نسبت به برادراشون دیدم همیچین قد بلند نبودن نسبت به بقیه اقایون هم مقایسه کردم قد بلند نبودن کاملا از نظرم متوسط بودن.))

یادمه خیلی ناراحت شده بودم و اعتماد بنفسم خیلی اومده بود پایین. طوری شده بود که هیچ خواستگاری و دیگه دوست نداشتم ببینم .
    اصلا اعصابم خورد میشد وقتی متوجه خواستگاری میشدم.
    تااینکه مامانم و خالم با یه نقشه ای یبار منو تو یه موقعیتی قرار دادن که بیشتر جنبه خواستگاری داشت که میخواستن مامان اقا پسر منو ببینه ، من دیر متوجه جریان شده بودم و تو عمل انجام شده قرار گرفته بودم، اتفاقا این خانوم منو پسندیده بودن خیلی اصرار پشت اصرار که میخواین جلسه دوم گذاشته بشه پسر هم منو ببینه ، من تعجب کردم که چطور منو انتخاب کردن ، طفلکی بهشون گفتم سلیقه اشون خوب نبوده من موافق جلسه دوم نیستم ، دوباره دیگه بخاطر سردرد های مامانم و اصراراهای خالم مجبور شدم قبول کنم ، جلسه دوم من که رفتم پسره از اون اقا پسر قبلی که منو نپسندیده بودن به خاطر قد هم خوشتیب تر بود هم قد بلندتر.!!

خود اقا پسر هم اتفاقا منو پسندیدن!

بعد اون قضیه من اعتماد بنفسم خیلی بهتر شد، فهمیدم چقد الکی حرف فقط یه نفر روم تاثیر گذاشته بود، به من دوستام و اطرافیان هم میگفتن تو اشتباه میکنی رو حساب حرف یه نفر ، اعتماد بنفست اینقد پایین اومده طوری که حاضر به دیدن هیچ خواستگاری نیستی. دقت کردم دیدم هیچکس دیگه ای تا قبل اون خانوم به من این حرفو نزده بود. هیچکس هم بعدش نزد.

الانم با خودم گفتم اگه هرکس دیگه ای مثه اون خانوم این حرف و بزنه بهم برنمیخوره ، فهمیدم این موضوع کاملا سلیقه ایه. خیلیارو دیدم که قد کوتاه تر از من هم داشتن و شوهرشون هم ازشون قد بلندترن حتی 170 - 180 ، خوشبخت هم هستن !! وقتی هم ازشون میپرسی مثلا موضوع قد تو زندگیتون تاثیر گذاره میخندن میگن این چه حرفیه! اصلا به این چیزا نیست. اینقد معیار هست و مشکلات هست که باید بهش توجه بکنی و زندگیت و تحت تاثیر قرار میده که این چند سانتی متر تو ش گمه!!

راسی من الان دارم فکر میکنم قد شما کم نیست اصلا من الان دارم فکر میکنم به پسرایی که اطرافم دیدم قد کوتاه تر از شما هم وجود داره. نمیدونم چرا اعتماد بنفستون اینقد پایینه!!

درمورد اینکه اکثرا دخترا تیپ ورزشکاری میپسندن. باید بگم من بشخصه از این پسرایی که میرن بدنسازی بدناشون میشه مثه کباب کوبیده(البته ببخشیدا سلیقه ایه دیگه) بدم میاد.

تو دوستامم بعضیا مثه من فکر میکنن بعضیا هم نه!! سلیقه است دیگه هرکسی یه جوری فکر میکنه.

شما باید دنبال دختری باشین که به سلیقه تون بخوره ، شما هم به سلیقه ایشون بخورین (یه جورایی هم کفو هم باشین علایق و سلایق مشترک داشته باشین.)
    ممنون از پاسختون.
    اتفاقا من به هیچ عنوان دختری که قدش از خودم بلندتر باشه رو نمیپسندم.
    حتی اگر زیبا و جذاب باشه.چون واقعا پسر کوتاهتر از دختر خیلی ناجوره!
    ولی من صحبتم اینه که منی که قدم 168 هست حداقل دختری تو رنج قدی 155 تا 160 رو جذب کنم. در حالی که من منظورم اینه که دخترای توی این رنج قد اغلبشون دنبال پسرهای قد بلند هستن.منم درسته کوتاه قدم ولی از دخترهای زیر 155 قد خوشم نمیاد.(البته شاید ذهنیتم نادرست باشه)

4. کاربر روبرو از پست مفید ash1 تشکرکرده است .

فرهنگ 27 (جمعه 29 فروردین 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    ممنون از پاسختون.
    اتفاقا من به هیچ عنوان دختری که قدش از خودم بلندتر باشه رو نمیپسندم.
    حتی اگر زیبا و جذاب باشه.چون واقعا پسر کوتاهتر از دختر خیلی ناجوره!
    ولی من صحبتم اینه که منی که قدم 168 هست حداقل دختری تو رنج قدی 155 تا 160 رو جذب کنم. در حالی که من منظورم اینه که دخترای توی این رنج قد اغلبشون دنبال پسرهای قد بلند هستن.منم درسته کوتاه قدم ولی از دخترهای زیر 155 قد خوشم نمیاد.(البته شاید ذهنیتم نادرست باشه)
    اولا سعی کنین جمع نبندین
    ذهن خوانی هم نکنین

مطمعنین همه دخترا قد بلند دوست دارن. من خودم 157 هستم بهیچ عنوان قد تو معیاراهای من جایگاهی نداشته و نداره و نخواهد داشت.
    فقط از من قد بلند تر باشن که خدارو شکر پسرا همه بالای 160 هستن.

خیلی از دوستامم میشناسم که براشون قد مهم نیست.(حالا نمیدونم این همه که جمع بستین ماها هم تو جامعه آماری "همه" قرار دادین یا نه.)

من نمیدونم ظاهر شما چطوریه ، اما بهتر هم هست یک همسری و انتخاب کنین که از نظر ظاهری بخودتون بخوره ، یعنی شاید شما قیافه معمولی دارین خب در کنارش دختر خیلی خیلی زیبا میپسندین. اینجا حق بدین به اون دختر که دوست داشته باشه همسرش از نظر ظاهری بهشون بخوره.

اصلا فکر کنم زیادم صورت خوشی نداشته باشه ظاهر یه زوج باهم خیلی تفاوت داشته باشه.

متاسفانه من باز پسرهایی و دیدم از نظر ظاهری یه نگا به اینه نمیندازن بعد یه دختر بسیار زیبا رو انتخاب میکنن بعدش که جواب منفی میشنون زانو غم بغل میگیرن.

من نمیگم انتخابشون نکنن ، چرا اگه دوست دارن دخترای خوشگل هم تو لیستشون قرار بدن اما ظرفیت شنیدن جواب منفی هم خوبه داشته باشن.یعنی این حق و به طرف مقابل بدن که نخواین انتخاب بشن.
    البته همه دخترای خوشگل و قدبلند جواب منفی نمیدن.
    شوهر خواهر دوستم قدش از خانومش بلندتر اما نه زیاد بسیار هم لاغر اندام هستن ، برعکس خواهر دوستم در گروه دختران خوشتیب و خوشگل و قدبلند قرار میگیره ، جواب مثبت هم دادن بسیار هم الان خانواده خوشبختی هستن.(تازگیها هم نی نی کوچولوشون بدنیا اومده حدود 6 سال هم از زندگیشون میگذره بسیار هم راضی و خشنود هستن.)

پس همه رو لطفا جمع نبندین. زودم تا از یکی جواب منفی شنیدین جا نزنین.
    شاید قسمتتون جای دیگه ای قرار داره.

شما طرز نگرششتونو درمورد خودتون تغییر بدین(چون بطور ناخوداگاه این طرز نگرشی که نسبت به قد کوتاها دارین روی افکار خودتون و دیگران تاثیر گذاره)

اعتماد بنفستون هم بالا ببرین
    مطمعن باشین انتخاب درست وعاقلانه ای میتونین داشته باشین.

اصلا ممکنه جواب منفی هایی که شنیدین بابت قد کوتاهی نبوده باشه بخاطر عدم اعتماد بنفستون بوده باشه.
    تازمانی که داشتن قد 168 خودتون و عیب بدونین شرایطتون هیچوقت تغییر نخواهد کرد.
    **برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

6. 9 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

AMIN 1994 (جمعه 29 فروردین 93), myl (جمعه 29 فروردین 93), reihane_b (جمعه 29 فروردین 93), فرهنگ 27 (جمعه 29 فروردین 93), پونیو (چهارشنبه 03 اردیبهشت 93), واحد (دوشنبه 01 اردیبهشت 93), میشل (جمعه 29 فروردین 93), مصباح الهدی (جمعه 29 فروردین 93), حسين40 (سه شنبه 02 اردیبهشت 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 28 شهریور 00 [ 14:58]
    سطح
    76
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 367
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,960

تشکرشده 2,293 در 573 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام
    تاپیک رو کامل نخوندم ولی گفتم چند خطی هم من بنویسم،با اینکه دوستان همه گفتنی ها رو گفتن
    بنده تازه نامزد کردم با پسری که به قول شما قدش بلند نیست،اتفاقا من خودم چون قد بلند نبودم همیشه فکر میکردم همسرم قدش حتما بلند خواهد بود!(خواستگار قد بلند هم داشتم...) ولی خب ،آخرش نامزدم رو انتخاب کردم
    میدونید منم بخاطر قد ایشون یا نمیدونم چیز دیگه ای بود که هیچوقت کشفش نکردم! مردد میشدم، ولی یادمه روزی که برای اولین بار دیدمش اینقدر امتیازات + داشت که من خودم رو لایقش نمیدونستم!!! (میتونید تاپیکم رو بخونید...)
    ایشون از پسرایی بودن (بعدها اینو فهمیدم)، که خیلی خیلی دختر بهشون معرفی میشد، ازطرف خواهرش گرفته تا دوست و آشنا و دوستِ دوست و....
    یعنی خیلی از کسانی که میشناختنش بهش معرفی میکردن،
    توی کارش خیلی موفق بوده با اینکه تقریبا سن کمی داره، توی بازار خیلی ها بیشتر از یه مرد 50 ساله روش حساب میکنن،خیلی توی کار ازش مشورت میگیرن...
    ولی رفتارش هم خیلی متواضع هست،
    دوستان و آشنایان ما که ایشون رو می بینن خیلی می پسندن،رفتارش برخورد صحبت کردنش... البته الانم گاهی به قدش اشاره میکنن،ولی قبل جواب دادن ما،همشون میگفتن به نظر ما که پسر مناسب و خوبی هست.

چون ظاهرش یه کم جوون تر از سنش نشون میده گاهی براش پیش اومده که برخورد مناسبی باهاش نمیکردن،یا فکرمیکردن چون جثه بزرگی دارن ازش برتر هستن،ولی خودش طوری برخورد میکنه که طرف سریع متوجه رفتار اشتباهش و خودبزرگ بینی الکیش بشه!!

اینا رو گفتم منظورم این بود اگه اینو واسه خودتون یه ضعف می دونید،سعی کنید اونقدر نقاط قوت داشته باشید که خودتون هم دیگه این ضعف به چشمتون نیاد.

یه مورد دیگه هم بود یه آقا پسری بودن قدشون هم کوتاه بود،خواستگار من هم بودن که جواب منفی دادم چند سال پیش، حدود چند سال خواستگاری میرفت و همه ش جواب نه می شنید... بخاطر قدش نبود چون هم قد نامزد من بود، برای این بود که اخلاق و رفتار خیلی مناسبی نداشت....درسش رو رها کرده بود تو دانشگاه. روابط آزاد داشت تا حدی،ولی دختری مثل خودش نمی خواست! و...
    پس به قد نیست دوست عزیز!
    اینقدر وقتتون رو نذارید روی این موضوع،به جاش میتونید مطالعه وفکرتون رو بذارید روی چگونه با خانمها باید رفتار کرد! اخلاق خانمها رو بشناسید، در مورد ازدواج بخونید اینجوری میتونید ازدواج موفقی داشته باشید نه صرفا با قد بلند.

موفق باشید

8. 8 کاربر از پست مفید reihane_b تشکرکرده اند .

AMIN 1994 (جمعه 29 فروردین 93), فرهنگ 27 (جمعه 29 فروردین 93), پونیو (جمعه 29 فروردین 93), واحد (دوشنبه 01 اردیبهشت 93), میشل (جمعه 29 فروردین 93), مصباح الهدی (جمعه 29 فروردین 93), حسين40 (سه شنبه 02 اردیبهشت 93), دختر بیخیال (جمعه 29 فروردین 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 19 تیر 95 [ 14:02]
    سطح
    43
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 70
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteranOverdriveTagger First Class
    تشکرها
    117

تشکرشده 94 در 38 پست

Array
    با عرض معذرت از استارتر من یه مطلبی رو بگم چون گفتنش خالی از لطف نیست.
    چرا دخترخانومای با قد 155 فک میکنن بخاطر قدشون خاستگار ندارن ؟ باور کنین دارین اشتباه میکنین من از دید یه پسر میگم که اتفاقا دخترای ریزه میزه و ظریف خیلی بامزه تر و تو دل برو ترن.
    رنج قدی 155 تا 165 بنظرم بهترین بازه واسه دخترای ایرانیه.
    من بعنوان یه پسر هیچوقت نمیرم سمت دختری که قدش بالای 170 باشه ! البته من از دید خودم و طبق شرایط خودم گفتم توهین به دخترخانومای قدبلند نباشه. شاید پسری که قدش 190 خورده ای باشه دختر بالای 170 مطابق سلایقش باشه.
    فقط اینو گفتم که دخترخانوما زیاد رو قدشون حساس نشن.
    من دوست و رفیق زیاد اطرافم هست هممون سنمون 20 تا 24 ساله واقعا بین دوستام ندیدم کسی رو که بگه از دخترای قدکوتاه خوشم نمیاد ! اینو جدی و بدون اغراق میگم بیشتر پسرا از اینجور دخترا خوششون میاد
    مشکل استارتر عزیز هم امیدوارم هرچه زودتر حل بشه
    درک میکنم ایشون رو بعضی چیزا خیلی اذیتت میکنه.
    منم یه مدت میگفتم نکنه 176 واسه پسر کوتاهه ! حتی درموردش تاپیک زدم که الان خودم اون تاپیک رو میخونم خندم میگیره
    داداس عزیزم بخدا شما هم کوتاه نیستی.
    اگه قدت 160 بود من میگفتم اره کوتاهی.
    چشمتو به اجتماع نبند. اون لینک هایی که مصباح الهدی بهت داده بخون. شما شدی مثه همون ماهی که اون سمت اکواریوم نمیرفت چون فک میکرد هنوزم شیشه وجود داره.
    برو تو خیابون ببین ایا همه از خودت قدبلندترن ؟
    یعنی از هر 100 نفر پسری که از کنار شما رد میشن همشون بلندتر از شما هستن ؟
    نگاهت رو عوض کني همه چي درست ميشه

10. 2 کاربر از پست مفید AMIN 1994 تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (جمعه 29 فروردین 93), مصباح الهدی (جمعه 29 فروردین 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 دی 96 [ 22:59]
    سطح
    52
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 127
    دستاوردها:
    Tagger Second Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    625

تشکرشده 345 در 183 پست

Array
    منم 169_70 هستم و قبلا ناراحتش بودم
    دوستمون بیتو عباسپور رو مثال زد حال شما یه نگاه به فرید صعودی بنداز!قدش بین 170_175 هست ولی رفته مدل شده اونم بین کسایی که همگی +185 هستن!!!خیلیم موفقه
    شما(و خودم) میتونیم توی جنبه های دیگه زندگی انقد موفق بشیم که اصلا قدمون به چشم نیاد!!!دقیقا مثل شکیرا
    شکیرا بخاطر قد کوتاهش(156) اعتماد به نفسش کم بوده و برای جلب توجه رقص میکرده حالا ببین چی شده...
    انقدم سوسول بازی در نیار دیگه باشگاه بدنسازی و هیکل عضله ای از اوجب واجباته واسه پسر

12. کاربر روبرو از پست مفید baitollah-abbaspour تشکرکرده است .

AMIN 1994 (جمعه 29 فروردین 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 اردیبهشت 98 [ 12:47]
    سطح
    95
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 473
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    آقای ash1.خیر دلیلشون یک چیز دیگه بود.اصلا کنسل شدن اون قضیه یک چیز دیگه بود که در کل ناراحتم می کنه درموردش صحبت کنم. ولی اصلا و اصلا ربطی به قد و... نداشت.

شما هم که مجبور نیستین با دختر 160 سانتی ازدواج کنید.این قدر خواستگاری برید که یک دختر با قد مناسب خودتون ازدواج کنید.
    شما که پسرید راحت تر هستین! پس اون دختر قد کوتاه چی بگه؟!
    اگه واقعا مسلمونی به ظاهر نیست پس شما هم خواستگاری برید ولی به ظاهر خیلی اهمیت ندین(در حد به دل نشستن).این طوری فکر نکنم مورد برای شما کم باشه.
    باور کنید الان شما نمی دونید من سر همین خواستگاری هام چقدر دلم شکسته.
    شما می گین قد.خب این همه دختر مناسب شما. تو جامعه ما پسرا انتخاب کننده هستند.
    پس من چی که این همه آدم اومد یکیش هم به من نمی خورد.همش هم باید صحبت های اطرافیان را تحمل کنم که سنت بالا رفت! سخت نگیر و...از طرفی خانوادم با انتخاب من ...

ولی شما این دختر نشد.خب می رید سراغ دختر دیگه!این غصه داره؟
    ما دخترا چی؟ ما می تونیم بگیم که یک پسر باایمان و باحیا بیاد خواستگاریمون؟تازه پسر با ایمان و با اخلاق که زیاد نیست.پسر با ایمان باهوش و موفق هم خیلی خیلی کمه!
    ما باید از بین کسانی که میان خواستگاریمون انتخاب کنیم!
    من تو خواستگاری هام پسرا را شناختم.می دونم خیلی ملاک خاصی ندارن.همین که یک دختری خوشگل باشه و از نظر اعتقادی بهشون بخوره حله! دیگه خیلی چیز خاصی مد نظرشون نیست.
    شما سر همین قد مسالتونه که قابل حله.
    من که این همه معیار دارم پس باید چی کار کنم؟ پس باید بشینم غصه بخورم دیگه؟ نه؟
    تازه شما پسرید و دخترا اون قدر به قیافه گیر نمی دن که شما پسرا گیر می دین.
    من خودم به گفته دیگران دختر زیبایی هستم ولی یک خواستگار داشتم که اومد و بعدش جواب منفی داد(اصلا این قسمتش مهم نیست ها بالاخره هر کس معیاری داره.منم خیلی اون موقع به ازدواج راغب نبودم) دلیلش را می خوام بدونید! دلیلش این بود که من می خوام خانومم چشمانش هم رنگی باشه!!!(از معرف شنیدیم)
    اصلا اینو از یک خانواده مذهبی شنیدم هنگ کردم! این همه نکات مثبت دارم ولی...
    حالا لااقل دلیلش را نمی گفت! یا الکی می گفت من دوست ندارم خانومم ادامه تحصیل بده!
    این جوری دیدم به تمام مردا بد شد.همش فکر می کنم آقایونی که منو می پسندن(حتی اون باایمانه) فقط ظاهر منو می پسنده.من با این همه نکات مثبت و زیبایی ظاهری و یک دختر دیگه که این نکات مثبت را نداشته باشه ولی خوشگل تر باشه؛مطمئنم یک آقا اون دختر خوشگل تره را می پسنده!حتی اگه ایمانش کمتر از من باشه.فقط یکم حجابش خوب باشه و روابطش بانامحرم کنترل شده باشه.(من که تا حالا فقط همین ها را از خواستگارام فهمیدم.یعنی شخصیتشون همین بوده به جز یکی دو نفر)

ای کاش یک مرد بیاد بگه خانم مصباح الهدی شما دارید اشتباه می کنید.این جوریا هم نیست.شما فکر نکن فقط بر اساس ظاهر پسندیده می شید.شخصیت شما مهم تره.(من واقعا خیلی دوست دارم بر اساس شخصیت و ایمانم انتخاب بشم هرچند که ظاهرم هم خوبه و خیلی ها منو می پسندن)
    البته می دونم که بد بینم و حتما همه آقایون این جوری نیستن.

به قول شما مسلمونی نباید ظاهری باشه.منم همه چی را به خدا سپردم! امام رضا را واسطه قرار دادم.
    و امیدم به خداست. نا امیدی از درگاه خدا بالاترین گناهه!خدا شاید دعای منو براورده نکنه.ولی دعای امام رضا را که رد نمی کنه! دعای مادرم را که رد نمی کنه! می کنه؟

ببخشید که درد و دل شد. ولی منم خیلی سر این خواستگاری ها اعصابم خورد شده.فقط به خدا سپردم وگرنه الان معلوم نبود چه جور انتخابی می داشتم.

شما هم به خدا بسپارید.خودتون هم خدایی بشید.نماز اول وقت فراموشتون نشه.خودتون هم مسلمون واقعی باشید تا خدا یک دختر مسلمون واقعی جلوی پاتون بذاره.نه مسلمون ظاهری.

براتون آرزوی خوشبختی دارم.
    روی اینکه می تونید از بین دختران با قد کوتاه یک انتخاب مناسب هم داشته باشید،فکر کنید.
    واقعا ممکنه یک دختر باایمان و زیبا با قد کوتاه منتظر شما باشه.

این قدر هم فکر نکنید این منونپسندید پس بقیه هم همین طورن! حالا شاید یکی خوشش نیاد! یا به دلش ننشینه.شما هم ممکنه از قیافه یکی خوشتون نیاد و فقط به خاطر قیافه جواب منفی بدین!درسته؟

ولی هر خواستگاری مستقل از خواستگاری های دیگه است! شاید خواستگاری بعدی همون شخص مورد نظرتون باشه از کجا معلوم!
    این لینک را هم حتما و حتما بخونید:

ببخشید که طولانی شد و حالت درد و دل گرفت

سلام به همگی
    من چون احتمال دادم بشه از این پست جور دیگه ای هم برداشت کردو از آنجایی که گاهی ما ایرانی ها مسائل را 0 و 1 می بینیم و اهل افراط و تفریط هستیم؛لازم دیدم یک سری نکات را در قالب منطق در مورد این پست عرض کنم.(چون اون موقع کمی قالب احساسی به خود گرفته بود و ممکنه کسی به خطا بره)
    1) ببینید من هرگز از این که خواستگاری به سرانجام نرسیده ناراحت نشدم.هر کسی حق دارد برای خودش هر معیاری که دوست دارد داشته باشد .حتی قد و رنگ چشم.
    مساله ای که مسبب ناراحتی من بود این است که پرداختن به ظاهر گاهی در جامعه و در افراد بیشتر از حد لزوم (یا بیشتر از مساله به دل نشستن)می باشد.
    یعنی یک دختر یا پسر ممکنه از جواب منفی ناراحت نشوند.همان طور که منطقی این است که ناراحت نشوند و همان حقی را که برای خود جهت دادن جواب منفی می دهیم باید برای دیگران هم بدهیم.
    اما همان دختر و پسر برای مثال خود من وقتی می بینم اولین فیلتر برای پسندیدن مسائل ظاهری خاص کم اهمیت است.یا در همون مثال که عرض کردم رنگ چشم است؛به انسان بر می خورد.
    یعنی خود جواب منفی فی نفسه که مشکلی نیست.هر کس می تواند جواب منفی را بدهد.(لازم هم نیست که دلیلش را بگوید.سنگین تره اصلا نگن)
    ولی اینکه انسان حس کند که فقط قیافه و رنگ چشم و قد است و بر این اساس انتخاب می شود(که من خودم بارها حس کردم) این حس تحقیرآمیز و نگاه بدی به یک بانو است. تکرار این مساله موجب رنجش خاطر من بود.نه چیز دیگه.
    و به نظرم بد تر این است که خود آدم قبل از دیگران همین نگاه را به خودش داشته باشد.یعنی خودش را در همان محدوده قد و وزن و رنگ پوست و... ببیند.و انتظار داشته باشد که دیگران این نگاه را به او نداشته باشند.
    و یا خودش هم همچین معیاری برای خودش داشته باشد.مثلا بگه منم باید با دختری در فلان رنج محدوه قدی و جثه ازدواج کنم ولی انتظار داشته باشه دختر این مساله قد و جثه را بپذیره.

2)اما اینجا ایران است.
    و خیلی اوقات هم که متاثر از تبلیغات و فیلم ها و حرف مردم و...
    ممکن است واقعا شخصی این پارامترها از سلیقه برایش به معیار تبدیل شده باشد.
    اگر این چنین بود و واقعا معیار شده بود در ازدواج نباید قبل از اینکه این مساله در ذهن حل شود،تن به ازدواج مخالف سلیقه یا معیار ظاهری داد.
    بارها و بارها در این سایت از جانب آقایون تاپیک های متعدد باز شده و گفته اند بر فرض من از اول دوست داشتم خانومم سفید می بود ولی به دلیل ایمانش و امید به اینکه بعدا به دل من می نشیند؛با او ازدواج کردم و الان بعد چند سال هنوز مشکل دارم!!! و حتی می خواستند طلاق بگیرن.یعنی رسما خانم را هم بیچاره کردن.(برای نمونه تاپیک آقای نیکمرام)
    پس نتیجه می گیریم نمی شه یک نسخه را برای همه پیچید.و ظاهر هم یکی از معیارها برای هر کسی ممکنه باشه و من خودم با تجربه این سایت مقیدم مطمئن بشم ظاهرم هم پسندیده بشه.هر چند که ای کاش فیلتر اول ظاهر نبود و شخصیتم بود. و ظاهر در حد همان به دل نشستن در نظر گرفته می شد.
    ظاهر هم که یک چیز سلیقه ای است و ممکنه همون ظاهری که یک نفر نپسندید نفر دیگر خیلی هم خوشش بیاد.و خیلی دید بچه گانه ای است که سلیقه یک فرد را به تمام افراد کل جامعه نسبت داد.مثلا همه دخترا قد بلند و هیکل ورزشکاری دوست دارن.یا همه پسرها دختر سفید و با چشم رنگی.

3) مساله دیگه زود قضاوت کردن است که خود اینجانب هم انکار نمی کنم که خیلی جاها مرتکب این خطا شده ام.
    فرض خواستگاری می روید و جواب منفی می شنوید.زود این مساله را به قد ربط دهیم و بگیم حتمابه این دلیل جواب منفی شنیده ایم.برای مثال من به آقای ash1گفتم فلان خواستگار که قدش مشابه شما بود را پدرم مخالفت کردند.سریع ایشان گفتند احتمالا پدرتان به دلیل قد مخالفت کردند و حق هم دارن.در صورتی که کاملا مساله متفاوت بود.و اصلا مرتبط به این موضوع نبوده.
    حتی شاید خود من هم مرتکب همچین پیش داوری شده باشم.فرض شاید اون پسری که به معرف ما گفته بود رنگ چشم ؛حتما نمی دونسته که چنین چیزی را معرف (حالا بر اثر سادگی یا...)به ما انتقال می دهد و شاید فقط می خواسته یک جوابی بدهد و... .
    با آرزوی موفقت برای همه.

- - - Updated - - -

راستی آقای پسر تنها

شما چقدر عنوان مناسبی انتخاب کردین:
    قد کوتاهی و تاثیر بیش از حدش در زندگیم.

یعنی خودتون هم قبول دارید که این نگاهتون اشتباه و اغراق گرایانه است و تاثیر زیادی نباید می داشته و بیش از حد معقول بوده.درسته؟!
    اگر درسته پس صورت مساله تعریف شد و راه حل هم که مشخصه.
    اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه

14. 6 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

AMIN 1994 (شنبه 30 فروردین 93), khaleghezey (دوشنبه 01 اردیبهشت 93), mehdi1392 (دوشنبه 01 اردیبهشت 93), meinoush (شنبه 30 فروردین 93), فرهنگ 27 (شنبه 30 فروردین 93), پونیو (شنبه 30 فروردین 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    9
    دستاوردها:
    تشکرها
    44

تشکرشده 41 در 20 پست

Array
    اتفاقا چند روز پیش خواهرم داشت از خوبیهای یکی از دخترایی که میشناستش باهام صحبت میکرد و میگفت خیلی دخترِ خانمی هستش و خوشگله و اینا! بعد بهم گفت میخوای برم واست صحبت کنم ببینم قبول میکنه بریم خواستگارش یا نه.منم گفتم آره حتما برو باهاش صحبت کن ببین قبول میکنه بریم خواستگاریش یا نه.جالبه بدونید خواهرم که با این خانم صحبت کرده بود طرف گفته بود و خیلی هم گویا تاکید داشته که من شوهری میخوام که قدش 1.80 به بالا باشه منم که قدم 1.68 بود خیلی ناراحت شدم به خواهرم گفتم حالا بره بهش بگه که داداشم قدش 168 هست!!
    منظورم این بود که الان دیگه هیچکس دنبال معیارهای اخلاقی نیست الویت ظاهره.خیلی ناراحت شدم.

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    اتفاقا چند روز پیش خواهرم داشت از خوبیهای یکی از دخترایی که میشناستش باهام صحبت میکرد و میگفت خیلی دخترِ خانمی هستش و خوشگله و اینا! بعد بهم گفت میخوای برم واست صحبت کنم ببینم قبول میکنه بریم خواستگارش یا نه.منم گفتم آره حتما برو باهاش صحبت کن ببین قبول میکنه بریم خواستگاریش یا نه.جالبه بدونید خواهرم که با این خانم صحبت کرده بود طرف گفته بود و خیلی هم گویا تاکید داشته که من شوهری میخوام که قدش 1.80 به بالا باشه منم که قدم 1.68 بود خیلی ناراحت شدم به خواهرم گفتم حالا بره بهش بگه که داداشم قدش 168 هست!!
    منظورم این بود که الان دیگه هیچکس دنبال معیارهای اخلاقی نیست الویت ظاهره.خیلی ناراحت شدم.
    درود

شما هنوزم مشکل اینو دارید که چرا قدتان 2سانت بزرگتر نیست یا 5 سانت؟!!!! خدا شانس بده خدا وکیلی خیلی بی غمی که با اینهمه راهنمایی و نظرات دوستان هنوزم داری به این فکر میکنی؟!!!

اون دختری که ملاکش فقط قد طرف مقابل هستش یا سنش کمه یا عقلش کمه بدون این نمیتونه باشه.

بشخصه من فکر میکنم همان بهتر شما بشینی از صبح تا شب به قدت فکر کنی همش غصه بخوری و بخودتم بگی هیچکاری ازت بر نمیاد و فقط توی خانه بشینی و برای آیندتم هیچی برنامه ریزی نکنی چون با این قدی که شما داری بقول خودت اصلا نمی توانی آینده ای داشته باشی.
    اومدنت به این سایت هم الکی بوده و قصدت این بوده از بیکاری در بیای و جلب توجه کنی و حس ترحم دیگران را به طرف خودت جلب کنی موفق شدی دوست عزیز

اینو واسه خودم میگم نه برای شما:چند روز پیش یه آقایی هست قدش باورتون نمیشه بچه ها یک متر و نیم بودش نهایت مهندسه زنش هم خیلی زیباست و قد بلند موقعیت شغلی خیلی خوبی هم داره فوق العاده هم انسان خوب و بااخلاقیه.مردمم خیلی براش احترام و ارزش قائل هستند.

حیف وقتی که بچه های سایت همدردی برای شما حرام کردن واقعا حیف میتوانستنن بجای حرام کردن وقتشان به دیگر کاربرا کمک کنن دوستان خواهشا چیزی ننویسین فکر کنم وقت ما بیشتر از اینا ارزش داره این نظر منه بقیه دوستان هر جور مایلید رفتار کنید
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    9
    دستاوردها:
    تشکرها
    44

تشکرشده 41 در 20 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
    درود

شما هنوزم مشکل اینو دارید که چرا قدتان 2سانت بزرگتر نیست یا 5 سانت؟!!!! خدا شانس بده خدا وکیلی خیلی بی غمی که با اینهمه راهنمایی و نظرات دوستان هنوزم داری به این فکر میکنی؟!!!

اون دختری که ملاکش فقط قد طرف مقابل هستش یا سنش کمه یا عقلش کمه بدون این نمیتونه باشه.

بشخصه من فکر میکنم همان بهتر شما بشینی از صبح تا شب به قدت فکر کنی همش غصه بخوری و بخودتم بگی هیچکاری ازت بر نمیاد و فقط توی خانه بشینی و برای آیندتم هیچی برنامه ریزی نکنی چون با این قدی که شما داری بقول خودت اصلا نمی توانی آینده ای داشته باشی.
    اومدنت به این سایت هم الکی بوده و قصدت این بوده از بیکاری در بیای و جلب توجه کنی و حس ترحم دیگران را به طرف خودت جلب کنی موفق شدی دوست عزیز

اینو واسه خودم میگم نه برای شما:چند روز پیش یه آقایی هست قدش باورتون نمیشه بچه ها یک متر و نیم بودش نهایت مهندسه زنش هم خیلی زیباست و قد بلند موقعیت شغلی خیلی خوبی هم داره فوق العاده هم انسان خوب و بااخلاقیه.مردمم خیلی براش احترام و ارزش قائل هستند.

حیف وقتی که بچه های سایت همدردی برای شما حرام کردن واقعا حیف میتوانستنن بجای حرام کردن وقتشان به دیگر کاربرا کمک کنن دوستان خواهشا چیزی ننویسین فکر کنم وقت ما بیشتر از اینا ارزش داره این نظر منه بقیه دوستان هر جور مایلید رفتار کنید
    سلام عزیزم
    من صاحب تاپیک نیستم .و چندتا نظر توی این تاپیک گذاشتم و چون قد منم اندازه ی قد صاحب تاپیک هست گفتم منم همدردی کرد باشم با ایشون
    اتفاقا من اصلا به قد و هیکلم به عنوان عیب نگاه نمیکنم چون کاری از دستم بر نمیاد . و اتفاقا با وجود اینکه 27 سالمه موقعیت اجتماعی خیلی خوبی هم دارم و خیلی از اطرافیانم در حسرت موقعیت من هستن.منتها مشکل اینه که الان اغلب دخترا ظاهر بین شدن طرف رو که میبینن وقتی مثلا قدش کوتاهه اصلا واسه خودشون کسر شان میدونن که با طرف صحبت بکنن چه برسه به اینکه باهاش ازدواج کنن (شاید هم حق با دخترا باشه). مشکل ما اینه که الان اکثر دخترخانمها اینجورین.علی الخصوص دختر خانمهای مجرد فقط ظاهر بین هستن.

18. کاربر روبرو از پست مفید ash1 تشکرکرده است .

khaleghezey (دوشنبه 01 اردیبهشت 93)

صفحه 6 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)