ملیسای عزیزم، من الان از بخش ژنتیک سوال کردم. این تستس یعنی تعیین رابطه ابویت یا پدری، به دستور دادگاه یا پزشکی قانونی انجام میشه. یعنی باید نامه ای از پزشکی قانونی گرفته بشه و به آزمایشگاه ژنتیک داده بشه به عنوان انجام آزمایش فینگر. این آزمایش الان کاملا قابل انجامه. یعنی زیر 16 هفتگی جنین. بعد از اون، نه.از پدر و مادر نمونه خون گرفته میشه و از جنین ، از مایع آمنیوتیک اطرافت نمونه گیری میکنن بهش میگم تست cvs سی وی اس. خون نمیگیرن. بعد اینو تا آزمایشگاه ژنتیک بررسی میکنن . خواهش میگم با عقل تصمیم بگیر و نه احساس. دوست داشتن ، مقدسه اما ارزش یک زن به صلابتشه. آرووم باش و به نظر من، به پدر و مادر همسرت بگو. اونا بدونن، اشکالی نداره. توکه نباید به تنهایی این بار رنج رو به دوش بگی. منظورم این نیست که خانواده همسرت هم رنج ببینن از شنیدن این خبر. بلکه اونا شاید بتونن تو حل این مشکل بهت کمک کنن.
- - - Updated - - -
عزیزم اینقدر سادگی نکن. میخوای بمونی، یا بری تصمیم نهایی با خودته. اما اومالی که داری و متعلق به تو هستن، مثل همین مغازه یا ماشین که میگی، به نام خودت بزن. شک نکن این کار درسته . اومدیم و وفردا این بچه به دنیا اومد و مهرش نشست به دل همسرت. اونوقت تو و بچه ات چه حقی دارین؟ به خاطر بچه ات، اموالتو بگیر. تا تنور داغه نون رو بچسبون . چار روز دیگه که آبها از آسیاب افتاد، کاری نمیشه کرد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)