به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 6 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 64
    در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    خوب یونیک. من توی تمام پست هام سعی کردم شما را با خودت روبه رو کنم. چون نه من و نه کس دیگر می تواند دیگری را قضاوت کند. هر کس خودش بهتر می داند درونش چیست. هدف من به فکر انداختن شما نه درباره ی این رابطه بلکه دریاره زندگی ات بود. چرا ؟ چون قبل از من سی و چند پست درباره ی این رابطه نوشته شده بود و تکرار این حرف ها فایده ای برای شما نداشت. حالا وقتش شده بود به خودت فکر کنی. به زندگی ات ، به افکارت ، به آینده ات و به جایگاه خودت در خانواده. امیدوارم فکرهایت را کرده باشی. همین حالا بنشین و تصمیم های کوچکی برای زندگی ات بگیر تا زودتر به حال خوب برگردی. شما همین حالا می توانی هر چه می خواهی داشته باشی. کمی به خودت مهلت بده و ببین الان دلت چه کاری می خواهد؟ این اولین قدم برای برون رفت از بحران فکری است. اینکه برای خودت احترام قایل باشی و این حق را به خودت بدهی که علی رغم اتفاقات ناخوشایند از زندگی لذت ببری و به خواسته هایت برسی. حاضری با هم این روند را شروع کنیم؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 07 مرداد 92 [ 09:06]
    سطح
    4
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 48
    دستاوردها:
    Tagger Second Class7 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 8 در 5 پست

Array
    بی دل عزیز شما همش من و متهم کردید. این رابطه بین 2 نفر بود و اگه مقصری هم باشه هر دو نفر مقصرند. من ازشون بدگویی نکردم اگه در این سایت تاپیکی قرار دادم به خاطر این بوده که اتفاقی تو زندگیم افتاده که نیاز به درد و دل کردن رو حس کردم و نیاز به رانمایی. من کسی و اسباب بازی نکردم چون این رابطه جز عاشق کردن خودم هیچ منفعتی نداشت که بخوام کسی و بازیچه کنم. و در ثانی ادما خودشون باید اونقدر به خودشون بها بدن که کسی جرت این کارو نکنه. اگه رابطه ای 2و5 سال طول کشیده ایشون هم مقصر بودن به اندازه من. من اگه پسر بودم رفتارم این بود تو رابطه: دختر خانم خوب من از شما خوشم اومده و نیاز می بینم که خانوادت مطلع شن تا تکلیف منم روشن شه و اگه نمی شه ادامه ندیم. البته 3و4 ماه اول رابطه این حرف و می زدم حالا بگذریم ولی نباید همش من و مقصر بدونید.
    نوپر عزیز ممنون از حرفات منم سعی می کنم به آینده نگاه کنم و فراموشش کنم ولی بهم حق بده هنوز واسم سخته ونیاز به زمان دارم تا ذهنم پاک شه. وقتی می گم فکرم پیششه و الان که با یکی دیگش داره دیونم می کنه خوب هر چی باشه زمانی باهاش گذروندم و اینا حق مسلممه ولی دیگه کاری نمی شه کرد

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 23 دی 93 [ 09:53]
    سطح
    25
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 88
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 353 در 123 پست

Array
    یونیک جان شاید کسی تورو به اندازه من درک نکنه. منم می دونم الان بعد چنذ روز ایشون دوست دختر پیدا کردنشه که شمارو ناراحت کرده. چون اگه عشقی تو رابطه بود این کارو نمی کرد لااقل به خودش وقت می داد به احترام رابطتتون و شما بعد وارد یه رابطه دیگه می شد. پسرا فقط دم از دوست داشتن می زنن ولی وقتی یکی زندگیشون و خالی گذاشت زود با یکی دیگه پر می کنند که مبدا تنها باشن. و مهمتر از همه اینکه ادم نمی تونه دلشو قانع کنه منم هنوز نتوستم با خودم کنار بیام

آخرین بازدید
    سطح
    37
    دستاوردها:
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    خوب البته دوره ی سوگواری پس از یک پایان طبیعی است. اما یک نکته ی مهم هست. هر چه روزهای بیشتری می گذرد باید از شدت احساس اندوه شما کاسته شود و بیشتر از یک ماه هم نباید طول بکشد وگرنه ممکن است افسردگی بگیری یا مشکلات دیگری پیدا کنی. الان ده روز از زمان آغاز تاپیکت گذشته است. یعنی یک سوم از زمان نرمال سوگواری سپری شده است. خودت را ارزیابی کن و ببین چه مقدار بهتر شده ای. اگر نمی توانی جایی بروی اشکالی ندارد استراحت کنی. اما از این به بعد دیگر ایمیل و اس ام اس و هر چه که از این رابطه به جا مانده کاملا دیلیت کن. آهنگ هایی که تو را یاد گذشته می اندازند یا غمگین می کنند گوش نکن. فقط به خودت و بهبود کاملت توجه کن.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    4
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 8 در 5 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نوپو نمایش پست ها
    خوب البته دوره ی سوگواری پس از یک پایان طبیعی است. اما یک نکته ی مهم هست. هر چه روزهای بیشتری می گذرد باید از شدت احساس اندوه شما کاسته شود و بیشتر از یک ماه هم نباید طول بکشد وگرنه ممکن است افسردگی بگیری یا مشکلات دیگری پیدا کنی. الان ده روز از زمان آغاز تاپیکت گذشته است. یعنی یک سوم از زمان نرمال سوگواری سپری شده است. خودت را ارزیابی کن و ببین چه مقدار بهتر شده ای. اگر نمی توانی جایی بروی اشکالی ندارد استراحت کنی. اما از این به بعد دیگر ایمیل و اس ام اس و هر چه که از این رابطه به جا مانده کاملا دیلیت کن. آهنگ هایی که تو را یاد گذشته می اندازند یا غمگین می کنند گوش نکن. فقط به خودت و بهبود کاملت توجه کن.
    ممنون عزيز به خاطر راهنمايي هات ديگه دارم با خودم كنار ميام كه اون ديگه رفته و برا كس ديگس پس فكرش و نكن. شايد مصلحت ام اين بود خودم اشتباهي كردم و بايد تاوان اين روزام بدم. خدا بهترين هارو برامون بنويسه و تموم عاشقاي واقعي به هم برسن. نه كه واسه رابطه اي زحمت بكشن كه نتيجه شو يكي ديگه درو كنه. باز ممنون

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    4
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 8 در 5 پست

Array
    كسي و ندارم حرفام و بزنم تا آروم شم اينجا بهترين جاست تا حرفام و تو كلمات بريزم و خودم و آروم كنم. چه قدر روزا دراه واسم سخت ميگذره همش روزارو مي شمرم تا فاصله بيوفته از روز تموم كردم تا فراموشش كنم. از خدا شاكيم ميگم خدا كاش لااقل نمي دونستم دوست دختر گرفته اينجوري دردم فقط دلتنگيش بودالان ولي كينه به دل دارم دلم پر كينه شده ازش . چون با اينكه فهميد منم مي دونم الان يكي ديگه تو زندگيشه هي توهين كرد ولي من چيزي نگتم كاش مي گفتم و آروم مي شدم كاش مي گفتم اينا بود ادعاي دوست داشتنت. كاش مي گفتم تو بودي مي گقتي بدون تو نمي تونم. كاش مي گفتم تو بودي مي گفتي اگه به هم نرسيديم و با يكي ديگه ازدواج كردي سر سفره عقدت يه بار من و تو ذهنت ياد كن. آخه خيلي ادعا مي كردي پس كو ؟ چطوري الان با كسي كه 12و13 روز آشنا شدي خوشحالي ؟ چطوري الان يه اسم ديگه رو صدا مي كني و باهاش خوشي؟شايد برا بعضي ها اين حرفا بچه گون باشه ولي من تك تك لحظه هامدارم عذاب مي كشم. همش مي گم الان با اون دختره الان فلان جا رفتن الان فلان كارو مي كنه. كاش لااقل نمي فهميدم كه الان با كسه ديگست
    ویرایش توسط Unique5 : سه شنبه 25 تیر 92 در ساعت 10:02

آخرین بازدید
    سطح
    37
    دستاوردها:
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    یونیک من فکر می کنم شما به دلیلی دلت نمی خواهد از این فکر دست برداری. علتش را خودم تا حدودی می دانم و تجربه کرده ام. شما به نوعی برای خودت یک تصویر ذهنی از تمام این وقایع ساخته ای . به قدری این تصاویر زنده است و واضح است و حتی صدایش ممکن است با کیفیت باشد که انگار همین الان دارد اتفاق می افتد. در نتیجه احساسات شدید تولید می کند. اما یک نکته ی جالب که خودم تجربه اش کرده ام این است که علی رغم دردناک بودن این احساسات یک نوع حس لذت غریب به آدم دست می دهد. لذتی که بیشتر مواقع نمی توانی حس کنی و فقط در مواردی مثل همین اتفاقات و یا تراژدی ها به آدم دست می دهد. من خودم وقتی این حس را می کنم حالتی عجیب در قلبم حس می کنم. این حس ناشناخته نیست. اصلا داستان های تراژدی برای همین این قدر طرفدار دارد و حتی به عنوان اثر برگزیده ادبی و سینمایی انتخاب می شود.
    اما یک حدس دیگر هم می زنم. شما به شدت از این عمل او ناراحت شده اید و به گفته ی خودتان کینه ای شده اید. وقتی این حس به انسان دست می دهد نمی تواند برای مدتی به هجوم هیجاناتش غلبه کند. آدم فکر می کند اگر فراموش کند یا ببخشد یا به راحتی از کنارش بگذرد کم آورده است. خودش را بی ارزش کرده است و می گذارد که به او ظلم شود. حتی اگر نتواند هیچ اقدام عملی کند از مقابله با فرد مورد نظر در ذهن خودش حس رضایت می کند. حتی اگر حرف هایش را فقط در ذهن خودش تکرار کند حس می کند توانسته حقش را بگیرد و از خودش دفاع کند.
    کدام یک از این حدس های من درست است؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    4
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 8 در 5 پست

Array
    نوپو عزيز من حس دومي كه گفتيد رو دارم پر شدم از كينه . همش مي گم چرا جواب اين حرفاش و ندادم چرا اينقدر توهين كرد ولي من فقط گفتم واسم افتخاره كه دختري كه من تو رو بهش سپردم سرتر از من باشه. همش الان اينا فكرم و درگير كرده كه اون الان اونقدر خوشحاله كه من و خورد كرد و من فهميدم دوست دختر داره. به خدا تعريف از خودم نباشه من از يه خانواده متشخص و با فرهنگي هستم ولي اين حرفش كه گفت اگه بفهمي اون دختر كيه مي دوني كه تو آتش دهن سوزي نبودي . در حاليكه بخوام الان هم باز واسه خودم طرفدارو خواستگاراي خوب دارم ولي من آدم ضعيفي نيستم كه بخوام با اين كارا براش چيزي و ثابت كنم . من هيچ وقت وارد رابطه نمي شم چون هنوز ايشون تو فكرمه اين يعني خيانت به طرف مقابلم. من هنوز آمادگي ازدواجم نكردم چون باز اين يعني ظلم به طرف مقابلم و خودم ولي اينكه ايشون الان خودش و پيروز ماجرا ميدونه و افتخار مي كنه كه دوست دختر گرفته من و ديونه مي كنه. نوپو عزيز من دختر قوي هستم و به خدا كاري نكردم كه پشيمون شم نه بي احترامي نه چيزي جوري كه خودشم هميشه مي گفت پاكي و نجيب . مي گم چه راحت رنگ عوض كرد آدم حتي واسه سگ خونش اگه بميره تا مدتها ناراحتي مي كشه ولي ايشون من و تو عرض 12 روز پاك كرد و وارد رابطه شد اونم رابطه اي كه چند ساله بود خ. اونقدر دلم پر كينس كه فقط مي خوام حرف بزنم تا خالي شم.

- - - Updated - - -

نوپو عزيز من حس دومي كه گفتيد رو دارم پر شدم از كينه . همش مي گم چرا جواب اين حرفاش و ندادم چرا اينقدر توهين كرد ولي من فقط گفتم واسم افتخاره كه دختري كه من تو رو بهش سپردم سرتر از من باشه. همش الان اينا فكرم و درگير كرده كه اون الان اونقدر خوشحاله كه من و خورد كرد و من فهميدم دوست دختر داره. به خدا تعريف از خودم نباشه من از يه خانواده متشخص و با فرهنگي هستم ولي اين حرفش كه گفت اگه بفهمي اون دختر كيه مي دوني كه تو آتش دهن سوزي نبودي . در حاليكه بخوام الان هم باز واسه خودم طرفدارو خواستگاراي خوب دارم ولي من آدم ضعيفي نيستم كه بخوام با اين كارا براش چيزي و ثابت كنم . من هيچ وقت وارد رابطه نمي شم چون هنوز ايشون تو فكرمه اين يعني خيانت به طرف مقابلم. من هنوز آمادگي ازدواجم نكردم چون باز اين يعني ظلم به طرف مقابلم و خودم ولي اينكه ايشون الان خودش و پيروز ماجرا ميدونه و افتخار مي كنه كه دوست دختر گرفته من و ديونه مي كنه. نوپو عزيز من دختر قوي هستم و به خدا كاري نكردم كه پشيمون شم نه بي احترامي نه چيزي جوري كه خودشم هميشه مي گفت پاكي و نجيب . مي گم چه راحت رنگ عوض كرد آدم حتي واسه سگ خونش اگه بميره تا مدتها ناراحتي مي كشه ولي ايشون من و تو عرض 12 روز پاك كرد و وارد رابطه شد اونم رابطه اي كه چند ساله بود خ. اونقدر دلم پر كينس كه فقط مي خوام حرف بزنم تا خالي شم.

آخرین بازدید
    سطح
    37
    دستاوردها:
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    عزیزم ببین شما خودت گفتی که رابطه شما سرانجامی نداشت و به میل خودت تمامش کردی در حالی که آن آقا می خواست باز هم رابطه ادامه داشته باشد. شما کار غلطی نکردی که رابطه را تمام کردی. اما یک چیزی این وسط هست. ظاهرا این آقا پسر هم به دلیل اتمام رابطه از طرف شما کینه به دل گرفته است و دارد این طور با زندگی خودش بازی می کند. بگذار رک و راست بگویم. او نقطه ضعف شما را فهمید و از آن استفاده کرد تا کینه اش را خالی کند. در حالی که اشتباه می کرد. با این کارش دارد خودزنی می کند. بله دارد شما را ناراحت می کند اما با خودزنی کردن. خودت قضاوت کن. آدمی که با از بین بردن خودش تلافی می کند چه حرجی به او هست؟ معلوم است که همه این کارها را از سر نادانی و نه از سر عقل می کند. وگرنه اگر عقل داشت خودش را نابود نمی کرد. متاسفانه این پسر عقلش همین قدر است و نباید فکر کنی یک آدم باهوش دارد با شما بازی می کند. بلکه باید به او مثل یک بچه لجباز نگاه کنی که هنوز کارهایش از سر برنامه و عقل نیست. اگر از این دید نگاه کنی آرام نمی شوی ؟
    یک نکته ی دیگر. شما تصمیم گرفتی رابطه را تمام کنی. پس دیگر از زمان قطع رابطه او تعهدی به شما حس نکرده است . به خصوص که شما فقط دوست بوده اید و توضیح روابط دوستی را مفصل برایت دادم. در ثانی بعد از قطع رابطه دیگر به هیچ عنوان نباید برایت مهم باشد که او چه می کند. من فکر می کنم از اینکه دوست دخترش را به رخ شما کشیده ناراحت شده ای. در حالی که باید قبول کنی قطع رابطه اکثر اوقات با این حرف ها همراه است. شما به تصمیم درست خودت فکر کن و به خودت بگو (( من این حرف را تحمل کردم به خاطر یک هدف درست. اگر جواب حرف های او را ندادم به این دلیل نبود که ضعیف هستم. بلکه من با قطع رابطه خودم جواب همه این حرف و رفتارها را داده ام و نیازی به حرف زدن نیست. هیچ حرفی اثرش از یک اقدام قاطع و عملی بیشتر نیست. پس من به جای حرف های بی ثمر با یک حرکت کار را تمام کردم. من کمتر حرف زدم و بیشتر عمل کردم. و از همه مهمتر حاضر نشدم یک اشتباه را ادامه دهم. پس باید به خودم افتخار کنم. ))
    نکته ی دیگر : چه کسی به شما گفته است که آن آقا و دختر تازه خوش می گذرانند؟ مگر نه این است که آدمی که کینه به دل گرفته ، آدمی که خودزنی می کند روی خوش در زندگی نمی بیند. حتی اگر تمام تفریح های دنیا پیش همچین آدمی جمع شود لذت نمی برد. در ثانی یک رابطه ی غلط کجا لذت بخش است؟ به جز این است که یک لحظه لذت است و یک عمر پشیمانی ؟ به جز این است که همه عشق ها و لذت های این روابط بی هدف مجازی و توهم است؟ تازه آخرش چه می شود؟ آدم بی هدف موفق می شود؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    4
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 8 در 5 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نوپو نمایش پست ها
    عزیزم ببین شما خودت گفتی که رابطه شما سرانجامی نداشت و به میل خودت تمامش کردی در حالی که آن آقا می خواست باز هم رابطه ادامه داشته باشد. شما کار غلطی نکردی که رابطه را تمام کردی. اما یک چیزی این وسط هست. ظاهرا این آقا پسر هم به دلیل اتمام رابطه از طرف شما کینه به دل گرفته است و دارد این طور با زندگی خودش بازی می کند. بگذار رک و راست بگویم. او نقطه ضعف شما را فهمید و از آن استفاده کرد تا کینه اش را خالی کند. در حالی که اشتباه می کرد. با این کارش دارد خودزنی می کند. بله دارد شما را ناراحت می کند اما با خودزنی کردن. خودت قضاوت کن. آدمی که با از بین بردن خودش تلافی می کند چه حرجی به او هست؟ معلوم است که همه این کارها را از سر نادانی و نه از سر عقل می کند. وگرنه اگر عقل داشت خودش را نابود نمی کرد. متاسفانه این پسر عقلش همین قدر است و نباید فکر کنی یک آدم باهوش دارد با شما بازی می کند. بلکه باید به او مثل یک بچه لجباز نگاه کنی که هنوز کارهایش از سر برنامه و عقل نیست. اگر از این دید نگاه کنی آرام نمی شوی ؟
    یک نکته ی دیگر. شما تصمیم گرفتی رابطه را تمام کنی. پس دیگر از زمان قطع رابطه او تعهدی به شما حس نکرده است . به خصوص که شما فقط دوست بوده اید و توضیح روابط دوستی را مفصل برایت دادم. در ثانی بعد از قطع رابطه دیگر به هیچ عنوان نباید برایت مهم باشد که او چه می کند. من فکر می کنم از اینکه دوست دخترش را به رخ شما کشیده ناراحت شده ای. در حالی که باید قبول کنی قطع رابطه اکثر اوقات با این حرف ها همراه است. شما به تصمیم درست خودت فکر کن و به خودت بگو (( من این حرف را تحمل کردم به خاطر یک هدف درست. اگر جواب حرف های او را ندادم به این دلیل نبود که ضعیف هستم. بلکه من با قطع رابطه خودم جواب همه این حرف و رفتارها را داده ام و نیازی به حرف زدن نیست. هیچ حرفی اثرش از یک اقدام قاطع و عملی بیشتر نیست. پس من به جای حرف های بی ثمر با یک حرکت کار را تمام کردم. من کمتر حرف زدم و بیشتر عمل کردم. و از همه مهمتر حاضر نشدم یک اشتباه را ادامه دهم. پس باید به خودم افتخار کنم. ))
    نکته ی دیگر : چه کسی به شما گفته است که آن آقا و دختر تازه خوش می گذرانند؟ مگر نه این است که آدمی که کینه به دل گرفته ، آدمی که خودزنی می کند روی خوش در زندگی نمی بیند. حتی اگر تمام تفریح های دنیا پیش همچین آدمی جمع شود لذت نمی برد. در ثانی یک رابطه ی غلط کجا لذت بخش است؟ به جز این است که یک لحظه لذت است و یک عمر پشیمانی ؟ به جز این است که همه عشق ها و لذت های این روابط بی هدف مجازی و توهم است؟ تازه آخرش چه می شود؟ آدم بی هدف موفق می شود؟
    نوپو عزیز اونقدر حرفات به من آرامش داد که می تونم اعتراف کنم در عرض این چند روز لبخند زدم. مانند اینه که رفتم پیش یه مشاور و حرفهایی زد که من آروم شدم. من بدیش رو نمی خوام اصلا ولی به قول شما رخ کشیدن هاش من و کینه ای کرده بود. الان با گذشت زمان هم اینا ثابت شد که ایشون هم برا بدست آوردن همدیگه تلاش نکرد. اونم به اندازه من مقصر بود. ولی با خودم عهد بستم دیگه اشتباهی نکنم دیگه بی اطلاع خانودم هیچ کاری نکنم. ولی باز آدما از اشتباهاتشون درس می گیرن و پخته تر می شن. من دیگه اون دختری نیستم که واقعا احساسم و گذاشتم براش دیگه بزرگتر شدم و خوب و از بد تشخیص میدم. خیلی ممنون به خاطر حرفای دلنشینتون . دعام براتون بهترین ها ست . زندگیتون به زلالی آب باشه...

صفحه 6 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)