یا رب...
سلام دوستان عزیز
آقای سنگ تراشان صبر شما را می ستایم، و از شما عذر خواهی می کنم بابت منحرف شدن این تاپیک، دوستان از زبان دین در مورد دوستی صحبت فرمودند و در این مورد سکوت جایز نبود و پاسخ گفتم،
اما تا به کی چشم بر روی واقعیات ببندیم، امر خدا امر 1400 سال ما نیست برنامه ایست که برای 1400 سال بعد هم قابل اجراست اگر هدف از زندگی را بدانیم و دین خود را با مطالعه و بررسی انتخاب کنیم، به زیبایی ها آن پی برده و درک می کردیم که به جز خیر و صلاح ما چیزی نمی خواهد، مگر نه این است که امام صادق فرمودند اگر جوانی را ببینم که بر روی دینش مطالعه ندارد تنبیهش می کنم، فرصت شناخت را تا به کی از دست می دهیم، کاش شما مرا در روابط با افراد می دیدید و بعد قضاوت می کردید و انگ می زدید،
جناب گردآفرید در آخر من سند این روایت را عرض کردم می توانید رجوع کنید،
هدیه خدا به انسان عشق بود و هدیه شیطان تنفر، خدا گل وجودی ما را با عشق درآمیخت و من به هر دو عشق زمینی و آسمانی اعتقاد دارم،و کسی که انتخابی در راستای عشق آسمانی داشته باشد هر گز در عشق زمینی خود شکست نمی خورد و حداقل سست نمی شود، اما صحبت من دوستی های بی موردی است که عاقبت آن را در جامعه می بینید، این دوستی ها در بین قشر نوجوان ما را عشق می گذارید یا فوران غرایض؟! نوجوان ما از عشق چه می فهمد؟! اشتباه نکنید صرف خیانت و روابط .... را نمی گویم مگر ضربه روحی از فراموشی عشق و یا نرسیدن دو طرف به یکدیگر کم از آن دارد روح کم از جسم ندارد که در این دوستی ها به مخاطره گرفته شود، بهتر است بدانید که به عنوان دانشجوی دانشگاهی که عموما دانشجوهای با قدرت تحلیل و سخن و نطق در آن وجود دارد، و از دانشجویان نخبه مملکت به حساب می آیند، آنقدر قدرت کلام دارم که نظر خود را بگویم و مطالب قرآن و روایت را عینا نقل کنم. چرا هر چه چشمم کار می کند در بین هم کلاسی های خودم که درس خوان و موفق هستند (مذهبی و غیر مذهبی) کسی به دنبال این دوستی ها نیست؟! آیا نه این است که بی هدفی در زندگی ما را به دنبال این روابط معطوف می کند؟! من هم روزی عاشق می شوم و عشق می ورزم اما به چشم خود اعتماد ندارم که کسی را ببینم و احساسات خود را درگیر کنم با عقل ازدواج می کنم و با قلب زندگی، اسلام هم عشق و علاقه را به هیچ وجه ترد نکرده است بلکه هدفمند بودن و پی گیری آن را در مسیر صحیح خود را مورد تاکید قرار داده است.
موفق و سربلند باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)