سلامنوشته اصلی توسط saboktakin
ممنونم از زحمتی که کشیدید.
من نگفتم و ننوشتم که هدفم دردل کردن صرف است.در جواب آن دوست خوبم پرسیدم که "اگر" چنین هدفی داشته باشم راه خطایی را آمده ام؟
دراین که من دچار خطا بوده و هستم که شکی نیست و اصلا نیازی به دادگاه و پاسگاه نیست و همین جا فریاد می زنم که جز من کسی در این راه خطا نکرده و گناه مرتکب نشده و دچار اشتباه نشده است.
اما نباید تناسبی میان خطا و مجازات باشد؟
تمم حرف های شما را به خوبی درک می کنم اما اگر شما حال مرا درک نمی کنید نقش نمکدان را بریا این دل ریش بازی نکنید.
تاکید همگی شما بر روی نفر سوم است حال آن که من گفتم که در یک سال اخیر هیچ ارتباطی با ایشان ندارم ولی صادقانه هم اعتراف کردم که اگرچه در زندگی ام حضور ندارد اما در ذهن و دلم باقی مانده است.
سلامی دوباره!نوشته اصلی توسط saboktakin
گمان من بر این است که تمامی اعضای این تالار،حقی برابر هم داند و کسی حق ندارد دیگری را به کاری وادار کند و یا از کاری منع نماید.
شما اگر این مقدار استقلال رای ندارید بهتر است وقت تان را صرف خواندن نوشته ها نکنید.
ببخشید دوست عزیز اما توهین به شخصیتم را نمی پذیرم چون تمام سعی ام را کرده ام و می کنم که حتی گردی به خاطر عزیزی نرسد.

همه یست های منو بخون من کجا این آقا رو به طلاق تشویق کردم؟؟؟؟؟؟ من بارها توی یستام اشاره کردم که مشکلات ایشون به نظر غیر قابل حل نمیان بارها گفتم که بعضی مسایل ظاهرشون غیر قابل حلن .بارها گفتم که فرزندشون توی این سن به مادر نیاز داره بهشون گفتم با همسرشون مشاوره برن .بهشون گفتم اینجا کسی رو ییدا نمی کنن تشویقشون کنه به طلاق ................
علاقه مندی ها (Bookmarks)