RE: بهترین تصمیم و رفتار در این شرایط ؟(شوهرم بی دلیل میگه دوستم ندا
سلام دوستان

نوشته اصلی توسط
sahar_1987
از وقتی فهمیدم همسرم برگشته محل کارش یکبار زنگ زدم جواب نداد، اسمس هم دادم جواب نداد. امروز خودش زنگ زد از صداش فهمیدم خیلی ناراحته......... بهم گفت کاری داشتی زنگ زده بودی گفتم مگه قرار نشد بریم سفر گفت هیچ سفری در کار نیست، بعدش هم گفت زنگ زدم بهت بگم برو اقدام کن برای جدایی، هر کاری میتونی بکن هرچی زودتر تموم بشه.. منم گفتم من تصمیمی برای جدایی نداشتم و ندارم..گفت باشه من برای خودم زندگی میکنم تو هم برای خودت زندگی، کاری به کارت ندارم اینجوری راحتی؟ گفتم منکه دارم زندگیمو میکنم.. بعدش هم خداحافظی کرد و قطع کرد.
حدود 25 روز از آخرین مکالمه من و همسرم میگذره...
نه دیگه همسرم تماس گرفته و نه من... حتی اسمس هم براش نفرستادم، همسرم هم داره به حرفش عمل میکنه و کاری به کارم نداره.. نمیدونم کارم درسته منم سعی نمیکنم باهاش ارتباط برقرار کنم یا نه؟
طی هفت ماه قبل از عید هم تقریبا توی همین شرایط بودم و با وجودی که همسرم سراغی ازم نمیگرفت چند روزی یکبار بهش اسمس میدادم و سعی میکردم با اینکه جوابم رو نمیداد بهش زنگ بزنم تا بدونه به یادش هستم ولی الان با اینکه خیلی دلم براش تنگ شده نمیخوام اشتباه کنم و اگه لازم باشه میخوام یه مدت باهاش تماس نگیرم چون حس میکنم اگه باهاش تماس بگیرم فکر میکنه برای جدایی عجله دارم چون اونموقع که ازم یه هفته فرصت خواست تا تصمیم بگیره یا بیاد زندگی کنه یا بیاد اقدام کنه برای طلاق، بهش گفتم اگه تصمیمت رو گرفتی نمیخواد یه هفته هم فکر کنی ولی گفت چیه عجله داری؟ مانع پیشرفتت هستم؟! ....
نمیدونم باید چکار کنم بزرگترا هم که عین خیالشون نیست.
حداقل خیالم رو راحت کنید کار درستی میکنم بهش زنگ نمیزنم یا نه؟ اصلا چکاری بهتره.
حاصل سبزترین باور من برگ زردیست که از لای ورق های دلم می ریزد... مانده ام سخت غریب! دیگر از سبزترین حادثه ها می ترسم...!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)