سلام:نوشته اصلی توسط abuzar141592
با اینکه آقای ابوذر انتهای تاپیک خود را اعلام نمودند و بیان کردند اکنون زمان تصمیم گیریست..و از آنجا که این تالار روانشناسی ست و هدف اولش پاسخ به مراجع برای رسیدن به اهداف مقتضی ست با وجود چند روز تحمل نتونستم این ارسال ایشون رو نادیده بگیرم و تنها از باب شفاف سازی و از آنجا که دوستان به ایشان کمک کرده و هرچند نتیجه ای مطلوب حاصل نشد البته از دید من..این پست را ارسال کردم...
برادر خوبم این دیدگاه شما و این طور صحبت در رابطه با یک قوم اصلا صحیح نیست و برای من کاملا مسجل شد که شما کاملا به صورت کاذب دچار اعتماد به نفس هستید تا آنجا که قومی را این چنین با القاب دور از ادب تصویر می کنید آن هم برای تالار عمومی که دوستان متفاوتی مطالعه می کنند..مطمئنم در جواب من می گویید که من به قومی توهین نکرده ام..!!! و گفته اید شما که این طایفه را نمی شناسید این ها عربند..
واقعا متاسف شدم..
دوست عزیز من نه پاسخی می خواهم نه چیزی دوستان هم به خوبی از دیدگاه های من آگاهند و تاکید می کنم که من عرب نیستم ولی چون در خوزستان ساکن هستم و با این قوم زندگی کرده ام وظیفه خودم می دونم که توضیحاتی بدم و پیشاپیش از انحراف تاپیک شما پوزش می طلبم..
قوم عرب بر خلاف تصور شما نه تنها مصداق وحشی گری نیستند که گاها خانواده هایی بسیار اندیشمند و با شخصیت دارند..اصلا این چنین که شما تصویر کرده اید نیست..این قوم از درس نخوانده تا استاد دانشگاه بینشان هست و نسل جدیدشان به شدت به دنبال کسب علم و دانش هستند و ..و مطالبی که شما بیان کردید خاص اعراب نیست ..یا اگر خانواده همسر شما این گونه است باز هم نباید این گونه آن را تعمیم داد و از انان سخن راند..اتفاقا قوم عرب جز قوم هایی ست که به عنوان مثال به دخترانشان جهاز نمی دهند و معتقدند خود دختر به حد کفایت بالا و برتر هست که نیاز به این نباشه با قیمت جهازش سنجیده بشه و متاسفانه عده ای که از دور و با تعصب به این قوم نگاه می کنند این رفتار را بر عدم ارزش گذاری بر زن می دانند.در حالیکه این نیست .آیا برخی استان ها که من می دانم و سنجش دختر بر پایه میزان جهاز وی است خیلی فهمیده هستند با اینکه پارسی هستند..
دوست گرامی این همه سخن از بی دلیل بودن می رانید از کجا با این اطمینان تعمیم می دهید..آیا کار خود را با همسرتان تا این حد بی دلیل می دانید!!!!
چه کسی گفته است این ها بر سر راننده می ریزند و او را می زنند؟ اگر یک بار اتفاقی رخ داده دلیل همیشه بودن آن نیست برادر من..
واقعا متاسفم...
همسر شما اگر از این طایفه است پس می دانید دختران عرب با غریبه در صورت موافقت پدر و برادر و پسر عموهایشان ازدواج می کنید ..پس می دانید این کار بدون آینده نگری شما در واقع آینده وی را نابود خواهد کرد..
دوست گرامی من منکر پاره ای تفکرات حاکم بر این قوم نیستم ولی سخنم این است اگر هم باشد حق نداریم به هیچ عنوان در جمعی که از سایر استان ها هستند این چنین سخن برانیم ..همین....می توانستید بدون ذکر قومیت این مطالب را بیان کنید ..آیا هیچ قوم دیگری در ایران از این قبیل کارها نمی کنند ..؟خواستید برایتان از بسیار پارسی ها می گویم که چه ها که انجام نمی دهند به نام فرهنگ ..
خواهش می کنم از شما و همه دوستان در بیان مشکلات خود به هیچ قومی توهین نکنید ...
ممنونم..
سارا

علاقه مندی ها (Bookmarks)