جناب فرهنگ
از چند نظر با این حرفت کاملا مخالفم.
دلیل مخالفتمم اینه که ملاک رتبه دادن افراد رو ما تعیین نمی کنیم. اینجا هر کس بنا به تشخیص خودش رتبه میده. مثلا
من گاهی یک دل نوشته روم اثر شگرفی میذاره یا یک متن خوب یا یک آیه قرآن یا یک تاپیک خوب که باعث ایجاد یک
تحول در تالار میشه. همه اینها در من تحول ایجاد ممکنه بکنه و نکته ای رو در ذهن من روشن کنه.
از طرفی این سایت اگر فقط بخش مشاوره داشته باشه و اعضا نتونن با هم تعامل داشته باشن جو خشکی برش حاکم
میشه و دوستان درش احساس راحتی نمی کنن و میشه مثل بقیه سایتها.
گاهی رتبه بابت زحمات دیگرانه. خوب این زحمت واقعا شایسته رتبه هست و کمترین هدیه ما به اون اعضای زحمت کش
جهت قدر دانیه. پس نمیشه حکم کلی داد. فقط میتونیم از اعضا بخوایم در ارسال پست های غیر مشاوره ای کمی
رعایت کنن تا تالار از هدف خودش دور نشه.
ضمنا اگر درس "شیوه ارائه مطالب علمی و فنی" رو پاس کردین در دانشگاه باید بدونین برخی رنگا روی یک سری
زمینه ها چشم و اذیت می کنن. اگر استاد شیوه ارائمون الان اینجا بود حتما از کلاس اخراجت می کردآخه
یکی از بچه ها رو اخراج کرد سر همین قضیه و بهش 5 داد :)
==================
جناب امید ، یکم صبور باش! :) اولین درسه زندگی مشترک صبره. میایم تاپیکت نظر هم می دیم امانوشته اصلی توسط omid65
ریشه مشکلات شما در ذهن شماست نه در دنیای خارج از ذهن شما. تازه مگر قرار نبود تمرکز زدایی
کنین؟ اینطوری که صاف رفتین نشستین وسط تمرکز که
الان این نادیا خودش رو میکشه خونش میافته گردن شما :) پس دیگه بحث زن گرفتن و شور شور راه
ننداز بالا غیرتن. ما میایم تاپیکت زود قول میدیم :)
==================
جناب آرش
واسه چی راهکار یادش میدین؟ :) الان میره طرح میده مدیر هم قبول می کنه دیگه نمیتونید بیاید
اینجوری باغ ها. گفته باشم!

آخه 

علاقه مندی ها (Bookmarks)