سلام آقای sci،
چندتا سوال هم من بپرسم تا یک وقت روی صندلی سردتون نشود :)
یه نگاه کردم... خیلی خوب بودن سوالهاتون! خوشم اومد... همیشه نگاه دقیقی دارید
1- گفتید که دوست دخترهای زیادی داشتید و حالا ازدواج کردید. می توانید نکات مثبت و منفی این مدل "جوانی کردن" رو بگویید؟ اگر دوباره برمی گشتید به سن نوجوانی، باز هم همین راه رو می رفتید؟
اگر تکلیفمون با ارزشها و معیارهامون مشخص باشه... می شه گفت دوران خوبیه و می تونیم تجربه های ارزشمندی کسب کنیم
اگر بر می گشتم به اون دوران... بله! همین راه رو می رفتم..
2- با همسرتون چطوری آشنا شدید. آیا با او هم ابتدا دوست بودید یا یک ازدواج سنتی بود؟
دانشگاه ... دوست بودیم...
3- به نظر خودتون بهترین پستی که در این تالار ارسال کردید، کدوم بود؟
این رو از اعضا بپرسید بهتره... اما یکی پرسیده بود آیا من خوشبختم... و من بهش گفتم بدون شک خوشبختید!...این تو ذهنم مونده...بقیه پستها رو دقیقا یادم نمیاد
4- به نظر شما تالار همدردی تا چه حد در جهت صحیح حرکت می کند و می تواند در جامعه تاثیر مثبت بگذارد؟
به نظرم جهت این فروم خیلی مراقبت می شه و این خوبه... طبیعتا تونسته تو زندگی خیلی ها البته درصد کوچکی از جامعه تاثیر بذاره... شاید برای جذب مخاطبین بیشتر، باید تلاشهایی انجام بشه
فکر می کنید تالار همدردی روی چند درصد از مراجعین تاثیر مثبت گذاشته؟
نمی دونم چون درصد مشخصی از همه مراجعان تالار ندارم و به همه انجمنها سر نمی زنم.. اما در بحث زوج درمانی تاثیرات بالاست...
آیا ممکن است تاثیرات منفی هم داشته باشد؟
بله گاهی راهنمایی غلط بدتر از گمراهی است...
5- پسر 18 ساله ای می آید می گوید که عاشق یک دختر 18 ساله شده و می خواهد به خواستگاری او برود.
خیلی از اعضا، از جمله خود من، به او می گوییم که او هنوز خیلی سنش کم است و امکان اینکه تا چند سال دیگر سلیقه و طرز فکرش عوض شود خیلی زیاد است. پس سعی می کنیم که او رو منصرف کنیم.
آیا به نظر شما کار ما درست است؟
این که در این سن می خواهند ازدواج کنند... و هم سن هم باشند! به نظرم یک تصمیم هیجان مدارانه از طرف پسر هست..
بله کار شما درست است! اما باید بدونید که اگر بگید منصرف شو... به هیچ وجه قبول نخواهد کرد.. دلائل محکمی برای منصرف کردنشون باید داشته باشید
شاید واقعاً آنها با همین سن کم ازدواج می کردند، با کمک خانواده یک زندگی ساده تشکیل می دادند، با هم بزرگ می شدند و خوشبخت می شدند. ولی احتمالش کم است، نه؟
فقط، شاید، خوشبخت می شدند...
6- سه ایراد از تالار همدردی بگیرید و برای هر کدام یک راه حل پیشنهاد بدهید.
ایراد اول: بعضی از دوستانی که مشاوره می دهند افتهای احتمالی مشاور رو نمی خونند...
راه حلش اینه که توجه کنند و بخونند!
ایراد دوم: مخاطبین خیلی محدود هستند و بعضی از کسانی که مشکل دارند با اینجا آشنا نیستند...
راه حلش اینه که برای اطلاع رسانی باید کارهایی انجام بشه...
ایراد سوم: بعضی پروفایلها کامل نیست...
باید بعضی سوالات در پروفایلها جوابش الزامی باشه.
7- گفتید خواننده مورد علاقه شما همایون شجریان است.
کدوم آثارش رو بیشتر دوست دارید؟ آثار قدیمی اش رو بیشتر دوست دارید یا این 2 آلبوم آخر رو؟
با ستاره ها
به نظر شما همایون چقدر دیگر جای پیشرفت دارد؟
هر کسی جای پیشرفت دارد.. پیشرفت در موسیقی معمولا سریع نیست!
8- چرا در اکثر سریالهای ماه رمضان یا یکی مرده و روحش سرگردان هست، یا قرار بوده کسی رو دار بزنند ولی طناب پاره شده، یا یک فرشته دارد سقوط می کند و ...؟

از وقتی سریال اغما و حلقه سبز رو ساختند، همه می خواهند اینطوری سریال بسازند :)
چون کسی فکر نمی کند سریال بسازد! عملا هیچ اتاق فکری وجود ندارد...سوژه ها معنی خاصی ندارند... به نظرم خیلی از سریالها مضر هستند و اثرات استرسی و اضطرابی برای افراد دارند..و به عبارتی القای غم می کنند!
9- در یکی از همین سریالها یک پدری 2 پسر دارد که یکی از اونها کشته می شود و عروسش بیوه می شود. از اون یکی پسرش می خواهد که به خاطر رضای خدا با این عروس بیوه ازدواج کند. این قضیه هم خیلی کار خوب و مثبتی نشان داده می شود. به نظر شما چنین کاری درست است؟!
نه، درست نیست! شاید کار خدا پسندانه ای به نظر برسد.. اما از نظر روانی آسیب زاست
10- بیشتر از همه پست های کدام کاربر رو می خوانید؟
متاسفانه وقت نمی کنم پستهای همه افراد رو بخونم... و همچنین کاربر خاصی رو! مگر اینکه به دلائلی در تاپیکش حضور داشته باشم... و یا افکارش رو دنبال کنم و بخوام نظراتش رو بدونم که بتونم بهش کمک کنم.. در چنین شرایطی شاید تمام پستهای یک نفر رو هر کجا که بذاره.. بخونم
از پاسخ های شما ممنونم.
موفق باشید!
سوالهای خوبی بود... برای شما سعادتی پایدار آرزومندم
علاقه مندی ها (Bookmarks)