نوشته اصلی توسط
مدیرهمدردی
سوم: اما مسئله ای که لازم می بینم در مورد این تاپیک یعنی تاریخچه رابطه جنسی به آن اشاره کنم حساسیت های فردی ، مذهبی، اعتقادی و ... خود فرد هست
همانطور که در جواب دوستان می بینید بعضی فاقد چنین حساسیت هایی هستند. و اساسا یک ارتباط عاطفی دختر و پسر ، یا یک رابطه جنسی قبل از ازدواج را یک خطای معمولی (یا حتی یک تجربه معمولی)می دانند. یقینا اینها پس از ازدواج هم نسبت به بروز احتمالی چنین خطاهایامسائلی کمتر آسیب پذیر بوده و با سعه صدر بیشتری در درمان آن اقدام می کنند.
آقای سنگتراشان این کلمه "یقینا" رو رو چه حسابی استفاده می فرمایید؟
من تجربه جنسی قبل از ازدواج رو همیشه خطا نمی دونم . مثلا اگه شخص نامزد داشته، مرتکب خطایی نشده. یا اگه به اصطلاح توبه کرده باشه، من کی باشم که خطاکار بناممش در حالیکه خدای اون بخشیدتش؟
اما در عین حال وقتی در تاپیکی می بینم که شوهر خانمی با دختر دیگه ای گرم می گیره و شوخی های ناجور می کنه، باور کنید نزدیکه خون دماغ بشم!! پستی که گذاشته بودم رو هم مدیر اون قسمت مجبور شد حذف کنه. معمولا سعی می کنم تاپیک های اینچنین رو باز نکنم چون باعث می شه تا چند روز حالم گرفته بشه.
در فامیل ما همونطور که قبلا اشاره کردم شخصی به خانمش خیانت کرد، با وجود اینکه چند ساله که ایشون تجدید فراش فرمودند!!! من حاضر نیستم پام رو تو اون بیت الخائنین بگذارم، و هرگز هم نخواهم گذاشت!! و اگه روزی جرات کنه و اون زنک رو بیاره خونه ما از اینکارش پیشمونش می کنم!!
من هرگز فردی رو نمی پذیرم که به دوست دخترش خیانت کرده باشه، حالا چطور ممکنه با خیانت به خودم کنار بیام؟
مدیر همدردی عزیز، شما رو استاد خودم می دونم، اما چرا حاصل این همه خودسازی من رو که واقع بین باشم و نسبت به آنچه خدای من می بخشه، تعصب بی جا نداشته باشم، بی ارزش می کنید؟ من هم از همین جامعه متعصب هستم. حتی روزی متعصب تر از همه شما بودم. اما بر خودم لازم دیدم که این آلودگی ها رو از روحم پاک کنم. حالا نتیجه زمان و جدیتی که صرف اینکار کردم اینه که بهم نسبت "بی غیرت" بدید؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)